icon

Iscare Praha. Máte zkušenost?

nikusa
26. srp 2007

Ahoj. Viděla jsem, že tady holky diskutují o Iscaru v Bratislavě. Máte někdo zkušenosti s tím pražským? Prošla jsem témata a o Icare Praha jsem nic nanašla. Navíc nefunguje hledačka, tak se omlouvám, pokud už jste to někde řešily. Jdeme tam na konzultaci v září, tak abych věděla, na co se připravit, kolik nás bude stát případně IVF a všechno ostaní, co bychom měli vědět. Díky za názory.

lussinka88
11. únor 2017

@karlos12 o penezence mi nemluv, moje konto se uspesne blizi k nule! 😂ja to tak dostala 7-8den po transferu... tak mi to taky zvysili... 🙂 a kolikaty den jsi ted? Uz jsi zkousela test?

adusku
11. únor 2017

Tak do stadia blastocysty došli dvě, jedničkový se snad už rochní a u druhýho uvidíme, zda bude možné mrazení.

@karlos12
Ty jsi to mražení platila?

evelinah
11. únor 2017

Ahojte,ja jsem to uz konecne dostala a jdeme zase do boje. V patek jedu na UTZ, tak jsem zvedava.

lussinka88
11. únor 2017

@evelinah tys rikala ze budes zkousit nativ vid?

@adusku supeeeeer 🙂)) v pondeli budes vedet zda bude mrazenej? My jsme vitrifikaci platili az po tom co nam potvrdili zamrazeni. Nevis jaky blastocysty jsi mela jestli expandovany nebo hatchovany? Ja myslis ze @karlos12 nikdy nemela mrazacky...

adusku
11. únor 2017

@lussinka88
Už se začala sama hatchovat. ( vypadá jak dinosaurus co se klube 😃)

Já vím že taky čekali na verdikt a nakonec nemrazili.

lussinka88
11. únor 2017

@adusku u me taky cekali a nakonec zamrazili 4... dneska pij cerveny vinooo 🙂)) at se krasne zakousne. Jestli zacla hatchovat tak uz se muze zacit zakousavat zitra 🙂

evelinah
11. únor 2017

@lussinka88 No chteli jsme,ale nakonec jsme se domluvili a rozhodli pro darc.vajicka. Je to u nas snad vetsi jistota. I Jarzembovska se k tomu priklanela,tak jdem do toho,ale uz naposledy.

lussinka88
11. únor 2017

@evelinah ajo, to jsi vlastne rikala. Promin uz jsem zapomnela. A uz mate darkyni?

evelinah
11. únor 2017

@lussinka88 v pohode,ja si take nepamtuji co,kdo,kde 😉😀. Mame vitrifikovana vajicka,tak uvidime,co udela rozmrazeni a spojeni.

lussinka88
11. únor 2017

@evelinah a do toho jdete ted? 🙂 jeeee tak to moc budu drzet palecky!

adusku
11. únor 2017

@lussinka88
Víno už mi doma meprojde, pila jsem dvojku denně od pondělka 😃
Ananas taky nemůžu, na čerstvý jsem alergická, tak mám aspoň nakoupený mražený maliny 😃
Já doufám že ta druhá se taky nechá zamrazit 🙂
I když nejradši bych byla kdyby nebyla potřeba ☺

evelinah
11. únor 2017

@lussinka88 jo jdem do toho 😉 A jak je tobe?

lussinka88
11. únor 2017

@adusku tak vysvetli muzi, ze ted je vino dulezity... 😁 nez se propoji vase obehy tak to bude trvat jeste nejakych par dni myslim 18dni jsem tenkrat cetla, takze zadnej stres 🙂) zamrazi se a pocka na vas par let 🙂 na nas cekaj jeste dvojcatka 🙂... ale nejak vnitrne citim ze uz si je nevyzvednem... 🙂

@evelinah no tak tenhle mesic bude fakt plodnej!!! 🙂)) jupiii 🙂

No jinak ja jsem po kontrole morfologie (organu) na genetice a vsechno v pohode, jen v mozkovych komorach jsou 2cysty. Pry to nic nemusi znamenat, ale odchazela jsem uplne oparena. Nabizeli mi automaticky plodovku, ale uz nekolik tydnu mame hotovej neinvazivni screening (to je to samy co vysetrujou z plodovky jen je to z krve) a tam je vse negativni. Ted uz jsem uplne klidna, verim tomu ze to zmizi a bude to v poradku. Mam pry dojit jeste za 3tydny na kontrolni utz. Tak snad pak uz budem mit klid. Premyslim, ze jestli budu nekdy chtit druhy, tak si zaplatim nahradni matku 🙂))) ne to je ftip, ale ja mam fakt pocit ze si vsechno vyziram... no jo, musime vsechny zatnout zuby a bojovat 🙂 mooc vam drzim palecky! Doufam, ze tenhle mesic/brezen bude hodne pozitivnich testiku 🙂)

adusku
11. únor 2017

@lussinka88
Už tu mám jen červený portský 😃

Neboj, vše bude v pořádku 😚 mimísek je bojovník 🙂

lussinka88
11. únor 2017

@adusku tak to je idealni 😂😂😂 zezacatku jsem byla taky matka alkoholik 😂 ted mi strasne voni pivoooo 😍😍😍😁 takze uzivej dokud muzes, me uz to hrozne chybi

adusku
11. únor 2017

@lussinka88
Tak skleničku si dát můžeš 🙂 pokud nehrozí že z toho bude celá basa 😃

lagina
11. únor 2017

Ahoj holky 🙂
Tak to máme za sebou, bylo to rychlé. Dělala to paní doktorka Nedělková, viděla jsem ji poprvé.
Jen to čekání bylo šílené, já po docela drsné noční, úplně vyšťavená...

8karolina4
11. únor 2017

@lagina koukala na velikost? Ja minule šla jeste dříve než jsem byla objednána ;)) hodně štěstí. Jsi na cekacce jako Ja 🙂)))

lagina
11. únor 2017

nn, UTZ mi nedělali, jen mi to zavedli a říkala, že Martin má spermiogram úplně luxusní 🙂
A za dva týdny testy a že mám brát 3x1 Utrogestan už od zítřka (Lacheta chtěl až od pondělí) a pouze vaginálně.

lussinka88
11. únor 2017

@lagina Nedelkova tam zaskakuje z Motola. Ja u ni byla jednou a byla moc prijemna. Pry je stejne dobra jako Jarzembovska 🙂. Takze plavackum preju hodne stesti! A rikala jsi ze jsi pichala pregnyl driv? Ja bych taky asi brala utros az od pondeli...

lussinka88
11. únor 2017

@adusku ja vim 😂 obcas si usrknu, ale mam nekdy chut si otevrit lahev 🙂)

adusku
11. únor 2017

@lagina
Mě povídej, čekala jsem s tím narvaným močákem hodinu 😃

adusku
11. únor 2017

@lussinka88
Když to nebude dvoulitrovka.... 😂

lagina
11. únor 2017

@lussinka88 Píchala jsem včera ráno, tak já nevím 🙂

lussinka88
11. únor 2017

@lagina no praaave 🙂 muze byt ovulace pozdeji... tak at si to tim utrosem neblokujes

karlos12
12. únor 2017

@adusku ráda bych, ale nám je nechtěli zamrazit, prý byla pomalejší a to den před byla jedničkové kvality, proto jsem tu byla tak nasraná

adusku
12. únor 2017

@karlos12
Já vím, to jsi říkala :(
Mě právě zarazilo, že nám vitrifikaci naúčtovali a přitom ještě neví, jestli ho budou mrazit....

karlos12
12. únor 2017

@adusku hlavně že to mají spočítané, ale třeba je to dobré znamení 😉

adusku
12. únor 2017

@karlos12
Třeba 🙂
Jak se dnes cítíš? 🙂

lussinka88
12. únor 2017

@adusku tak to je divny. Me sice rikali cenu pri transferu kolik by to bylo u vitrifikace a jestli budem chtit mrazit normalne nebo vitrifikaci... ale platili jsme to az 3tydny po zamrazeni.

Podle me jen chteli abyste se rozhodli jak mrazit a abyste pak vedeli kolik se kdyztak bude doplacet....
@karlos12 kdy mas testovat?

Strana