icon

Iscare Praha. Máte zkušenost?

nikusa
26. srp 2007

Ahoj. Viděla jsem, že tady holky diskutují o Iscaru v Bratislavě. Máte někdo zkušenosti s tím pražským? Prošla jsem témata a o Icare Praha jsem nic nanašla. Navíc nefunguje hledačka, tak se omlouvám, pokud už jste to někde řešily. Jdeme tam na konzultaci v září, tak abych věděla, na co se připravit, kolik nás bude stát případně IVF a všechno ostaní, co bychom měli vědět. Díky za názory.

adusku
10. únor 2017

@lussinka88
Nevím jestli se počítá i den opu, ta byla v po.
Tak buď 4 nebo 5tý.
No hlavně myslím že tak nebo tak, transfér by měl být zítra, v po už by bylo pozdě, ne? )

karlos12
10. únor 2017

@adusku ne, to vůbec. Jen že tuto myšlenku jsme doma zrovna probírali. A řekli by Ti to. Myslím že budou dobrá 😉 uvidíš zítra 🙂

karlos12
10. únor 2017

@lussinka88 snažím se vyhnat ty špatný myšlenky, ale nějak se mi vrací. Teď jsem dovybrala záclony a závěsy do ložnice a horní koupelny. Koukla jak ostříhat stromy a vybrat co potřebuji za nářadí na zahradu. Takže se snažím. Zítra jedem k babičce na narozeninové posezení, tak se těším, budou tam sestřenky chlapečci. Také si říkám že tentokrát jsem dělala vše co jsem mohla a utrouš zavádím pravidelně, tak snad se brouček chytil. A taky bych jela do Říma a do Benátek 😉

adusku
10. únor 2017

@karlos12
Máte doma morbidní myšlenky takhle při pátku 😃
Já myslim že si je nechávají třeba na výzkum nebo tak....
Můj manžel má hodně černý humor, takže radši nechtěj vědět co mi odpověděl 😃
Já doufám... nějak rychle mi ty pokusy ubývají

karlos12
10. únor 2017

@8karolina4 jo? Já měla průběh vždy stejný, takže asi ani nemůžu říct. Není Jaržembovská také slovena? Občas mám ten pocit 😖

karlos12
10. únor 2017

@adusku tak to mi koukej napsat co odpověděl 😉 můj humor také není úplně bílý 😉 a černý myšlenky jsou teď nějak častý, ale bojujeme proti nim společně, jako vždy 😉

adusku
10. únor 2017

@karlos12
Můj muž odpověděl, že si je nechávaj, uměle je piplaj a posílaj ma Mars jako kolonizátory 😃 miluje scifi.
A nebe s nima krmí rybičky
On je prostě čuňák 😃

karlos12
10. únor 2017

@adusku no , nějak se tam dostat musíme 😉 .Hlavně že je humor , je jedno jaký 🙂

adusku
10. únor 2017

@karlos12
Péťa je zlatej.... je na něm vidět že je sám nervozní, ale snaží se dělat blbiny, abych se smála a nemyslela na chmury 🙂
Takovýhle chlapy si musíme hýčkat, je jich málo 🙂
Jaký chmury tě přepadají?

8karolina4
10. únor 2017

@karlos12 nevím co je za národnost. -ale je skvělá ;))

lagina
10. únor 2017

No já jsem hrozně zvědavá na zítřek, ještě mám teď noční, tak snad bude klid. Už jsem do práce volala, že nikoho netahám, nic nedělám, že je ze mě kancelářská (max dokumentace a léky) a na infekční pokoje chodím na jeden nádech :D :D
A Utrogestan polykáte nebo děláte tu druhou možnost? Řekla mi, že si můžu vybrat.
Píchala jsem si hned po probuzení, asi kolem 8. včera jsem Martina vezla večer z hospody tak jsem šla pozdě spát.
Ale prakticky dnešek probíhal tak, že jsem si to píchla, podívala se na dva díly Vyprávěj a hned zase usnula až do 4 :D a mimo to jsem byla několikrát na záchodě (divné) a sledovala jak se zvětšuju a samozřejmě přečetla jsem milion diskuzí o tom, jak to milionu holek nevyšlo a začala číst knížku S elegancí ježka :D :D
Docela se nás tu sešlo dost, kterým by to teď mělo vyjít, to by bylo dobré, co? 🙂

karlos12
10. únor 2017

@lagina fuj na noční :'(, žádný na infekční pokoje na jeden nádech, obloukem se jim budeš vyhýbat!!!! Já utrouš zavádím, když sem ho zobala tak jsem MS dostala normálně a měla pocit že to nefunguje, když sem zaváděla přišla až po vysazení, ale měla jsem lepší pocit, sliznicí se vstřebá líp. Jen musím mít slipovku, ale to mi nevadí a protože zavádím 2 tak hodinu ležím, když jsem byla v práci tak nebylo o čem, tam sem nemohla ležet. Takže vlastně jsem to střídala dle možností. Jednoduchá otázka a tak dlouhá odpověď 😉, omlouvám se, ale to máš za ty infekční pokoje 😉 zítra držím pěsti a dneska zvonky ignoruj a max si dojedeš na záchod, jasný 🙂

8karolina4
10. únor 2017

@lagina zavádění ma 80% účinnost a polykání údajně jen 20. Nevím. Taky neznám
Moc holek kterým iui vyšlo _ale Ja se nenechám odradit 🙂)

karlos12
10. únor 2017

@adusku ále , říkám si že když ten zbytek byl pomalejší proč to jedno by mělo být lepší a právě kam dali ten zbytek když jinde jim dávají šanci a zamrazí je a tak . Takže občas se takhle nervuju . Ale to asi tak je , kdyby měl človek jen samé dobré myšlenky byl by blázen 😉 co se hodí na Mars 🙂

adusku
10. únor 2017

@karlos12
Určitě to bude bojovníček 😉😘

Péťa teď prohlásil, že se na ně koukli a zjistili že tančí HulaHu a proto ti je nemohli zamrazit, prozožr vlastně nesnáší zimu 😃
Je fakt prdlej 😃

lussinka88
10. únor 2017

@lagina urcite zavadej. V tehu se doporucuje jen zavadet 🙂 a na diskuze se vykasli. Proste vyjde vyjde nebo nevyjde nevyjde. Z diskuze to nevyctes... 🙂 na podporu mas nas 🙂

lussinka88
10. únor 2017

@karlos12
@adusku boze zensky 😂😂😂 ja se fakt bavim... 🙂 ja myslim ze na nich neco zkousi 😁 treba je naklonovat 🙂)) nebo do nich o poledni pauze ďobaj 🙂)

Neeee, ted je malej karlos uz zakouslej a adusky ctvercata se ted v misce perou kdo pujde jako prvni a kdo pujde do ledovy skolky 😂... jooo jinak si nekdy rikam, ze je divny ze ta nase cacorka ma jeste v Holesovicich v mrazacku jeste 2 sourozence, ktery jsou stejne stary 😂...

adusku
10. únor 2017

@lussinka88
Tady má taky koukam někdo rád scifi 😃
Máme se prý u Hulverta v kanclu podívat zda tam nemá to akvárko 😂

No joooo, to budete slavit narozky víckrát 😃

karlos12
10. únor 2017

@adusku aha, tak vidíš, nevděčníci, ale na teplo už se těším taky.

karlos12
10. únor 2017

@lussinka88 to je pravda, zrovna nedávno mi říkala kolegyně že jde její známá na ket, že má asi 8 mi letos holčičku a teď jdou pro další a že je zvláštní když si uvědomí že vznikla ve stejný den 🙂 to já díky tanečníkůmqv misce budu mít každé v jiný rok 😉

karlos12
10. únor 2017

@8karolina4 tos to nemohla napsat asi tak před rokem? Já jsem prvně zaváděla, když jsem byla v práci tak ne, pak už jen zobala a měla pocit že je to k h... Tohle jsem nevěděla. Jen co jsem četla tak že je to fuk. A není.

lussinka88
10. únor 2017

@karlos12 neni, hlavne pokud to zobes, tak nesmis ridit. A pri zavadeni se musi 20min lezet (coz uz moc nedodrzuju).

karlos12
10. únor 2017

@lussinka88 to já řídila. Jen občas jsem mívala rozostřené vidění, takže v pohodě. Teď teda od začátku jen zavádím a protože mám 2-2-2 tak ležím hodinu a v pohodě. A to jsem teď tak poctivá že je mám po 8 hod, jako v práci 😉 . Jakto že ho ještě máš? Není do 12 týdne?

adusku
11. únor 2017

Holkyyyy, ve 12:15 si pro tu naši blasťu jedem 😍
Slečna na recepci mě upozornila že máme naúčtovanou vitrifikaci, tak asi budou i mrazáčci 🙂

evelinah
11. únor 2017

@adusku no to je super🙂,preji hodne stesti,at se poradne zakousne a pusti se az za 9 mesicu. Pekne odpocivej a nechej,aby se o tebe pekne starali 😉

adusku
11. únor 2017

@evelinah
Děkuju 🙂
No neboj, budu ráda když mě manžel pustí na záchod 😃

lagina
11. únor 2017

@adusku Hodne stesticka 😂 Jsem tak zblbla uz ze jsem si rikaja ze Blasta je pripravene jmeno 😄

lussinka88
11. únor 2017

@adusku jeeee tak to je supeeeer, jsem ti to rikala. 🙂) moc to s tim nedelanim neprehanej, pohyb prokrvuje delohu a bobesovi bude trvat cca dva dny nez se uplne zakousne 🙂

@karlos12 tak to ti urcite vyjde. Me na ten posledni transfer dali taky s 2-2-2 a zavadela jsem presne po 8hodinach a vysel! 🙂 predtim jsem mela tu davku co je v papirech a to jsem to vzdy dostala driv ikdyz jsem zavadela... Kolikaty den jsi vlastne po transferu??
Me utros nechali do 16tt, pak jsem ho vysadila, bolelo me bricho, zjistili spatnou placentu a mam ho znova 2-0-2 aby nahodou si to placenta nerozmyslela a ja neporodila driv. Zajimavy je, ze Jarzembovska mi rikala na te kontrole v 7tt ze je mozny ze mi ho uz nechaj do konce aby predeseli predcasnymu porodu... ale cooo, jestli mimo vydrzi tak ho klidne budu zavdet i rok dalsi rok 😂... uz me bricho neboli, takze asi pusobi 🙂)

karlos12
11. únor 2017

@lussinka88 aha, to je jasné, také bych klidně zaváděla rok a po 4 😉, hlavně že účinkuje a nebolí břicho. I při zavádění jsi to dostala? Já jsem to naposledy dostala 8 den po et, zeptala jsem se jí na to a hned mi to navýšila. Tak snad to pomůže. Včera jsem si objednala semínka zeleniny a letniček asi za 700, takhle zaměstnávám hlavu, ale co ta peněženka?

karlos12
11. únor 2017

@adusku skvělé, držím pěsti a hezky si ho ubytuj 😉, držím pěsti a odpočívej s mírou, všeho moc škodí 😉

Strana