Iscare Praha. Máte zkušenost?
Ahoj. Viděla jsem, že tady holky diskutují o Iscaru v Bratislavě. Máte někdo zkušenosti s tím pražským? Prošla jsem témata a o Icare Praha jsem nic nanašla. Navíc nefunguje hledačka, tak se omlouvám, pokud už jste to někde řešily. Jdeme tam na konzultaci v září, tak abych věděla, na co se připravit, kolik nás bude stát případně IVF a všechno ostaní, co bychom měli vědět. Díky za názory.
@adusku tak to asi popletli nebo to tak delaj protoze chodis mimo Iscare. Ja to platila na dalsi kontrole...
@lussinka88
No uvidím zítra 🙂
Samozřejmě že pokud to nebude třeba, tak se poptám na vrácení 😃
Ať je na postýlku 😃
@adusku oni ti to v pohode vrati. Na netu je na to formular 🙂
Tak holky, to druhý embryjko už si lebedí v ledové školce 🙂
Mimochodem pán z laborky byl po hlase mooooc sympatický 😃
Ahoj, ve čt máme konzultaci s andrologem (manžel bral léky na zlepšení spermio a hormonů krve) , SNAD mu to zabralo a my se budeme moci domluvit na termínu, kdy začneme se stimulací. Držte palce.
Holky tak jak????
tady je mrtvo, zadny novinky koukam 🙂
@8karolina4
Zatím žádný nejsou 😊
Na test brzy a nerpělivost obrovská 😃
Ahoj holky, tak hlásím návrat z Říma 🙂
O ruku jsem požádaná nebyla, ale bylo mi řečeno, že prý Martin objednal prstýnek a že trvá měsíc a půl než ho upraví... Tak já nevím :D...
Trochu jsem si totiž v hlavě řešila, že možná nemůžu mít děti, protože nemám manžela - odjaktěživa jsem byla upozornována že nemanželské děti jsou špatně a když moje segra otěhotněla s ženatým mužem to byl teprve zážitek, tak jestli nemám nějaký blok...
Asi z té únavy ze soboty a tak, jsem prochladla a už v římě mi bylo mizerně, každý večer zvýšená teplota, škrábalo mě v krku. No rozjela se mi slušná rýmička, ještě v letadle jak mi zalehly uši, myslela jsem že mi snad hlava rupne vejpůl. Mám už úplně zedřený nos, jediné co je divné že ač mám rýmu jako býk, tak všechny smrady cítím na sto honů. Smrad hnoje u Colosea je buď velmi výrazný a nebo nevím :D Tak teď skoro pořád spím, ještě že mám do konce týdne dovolenou... jsem zvědavá, jestli to IUI mělo vůbec šanci, když mi je takhle. V pátek jsem měla jít na ples, ale to vidím bledě... Zase úplně to pokoušet nechci.
Jak se máte Vy? Kdy budete testovat? 🙂
@lagina hehe, ona je mozna lepsi ze jsi nachcipoana, treba se prave naipak chyti 🙂)
no ja budu nejdrive o vikendu.... 🙂 cekani je desny 🙂
@lagina bud rada ze ho alespon objednal 🙂)) muj martin by si musel vygooglit co to ten prstynek je 🙂)) jinak si poradne odpocin at jsi brzo zdrava 🙂))
Já jsem z toho trochu rozhozena, co na něm připravují tak dlouho a co když mi nebude? Ležím, ležím piju hodně. Hrozně mě bolí pusa, mám ji úplně popraskanou a strašně pálí.
@lagina treba na nej chtel brilos ale nevadi kdyz ti nebude, oni to ho pak zdarma upravi 🙂
Holky my byli na milionu romantických míst :D dokonce jsme spolu letěli balonem :D jednou si klekl a já už myslela a on si zavazoval tkaničku, myslela jsem že mě klepne :D
.... a zatím nic :D
@lagina haha, to prijde, moje zasnuby byli uplne necekany, planoval to tri mesice, se segrama, segry v anglii jezdili na krasny mista a fotili mu to a on porad, ne, ne ne...az pak vybrali Windsor 🙂 byl to hezci den jak svatba 🙂)))))
@evelinah jarzembovka je na tom skoleni ne?
@lagina hezky se vylež. On sám Ti řekl že ho objednal? Bohužel o svatbě to není, také jsem si říkala že jako manželé je to správně a mimčo stále nikde. Mě požádal o ruku na 1. Vánoce v domečku, úplně nečekaně. Myslela sem ze dostanu mobil a byl tam prsten. Dodnes jsem neřekla ano, na žádost o ruku sem řekla jo ty vole jo a při obřadu jsem jen hykla, jsem profi plačka 😉
@karlos12 a vubec, co dela tvoje miminko? 🙂)
@8karolina4 To nevím,kde je,říkala,že bude mimo republiku.
@evelinah je ve francii, na sklei ohledne stidie ivf 🙂) jsem tam predbezne zapsana 🙂)
Tak sliznice ještě nízká, takže v pondělí znovu na UTZ 😕

@lussinka88
Já včera nejdřív doplácela, protože mi už do tel říkala že jí máme účtovanou a pak se dozvěděla že vlastně ještě neví....