Iscare Praha. Máte zkušenost?
Ahoj. Viděla jsem, že tady holky diskutují o Iscaru v Bratislavě. Máte někdo zkušenosti s tím pražským? Prošla jsem témata a o Icare Praha jsem nic nanašla. Navíc nefunguje hledačka, tak se omlouvám, pokud už jste to někde řešily. Jdeme tam na konzultaci v září, tak abych věděla, na co se připravit, kolik nás bude stát případně IVF a všechno ostaní, co bychom měli vědět. Díky za názory.
@evelinah treba to vycitil, ze sourozenec brzo prijde! 🙂 mas koupenej digitalni test? Heled kdyz to nevyjde ted, tak to vyjde priste, jasny! Zadny cerny myslenky. Heled ja si porad rikala ze to asi nevyslo a pak jsem si zacala rikat, proc by to nemelo vyjit a podle ceho poznam ze to nevyslo? To poznat proste nejde. Nech se prekvapit. Proste to dopadne tak jak ma. Drzim palecky aby ted byl ten spravny cas.
@lussinka88 ne digitálním jsem nikdy netestovala. Mám Dr.Maxe poprvé, jinak jsem měla Mama. Když to si říkám už 8 pokusů, příště, příště. Už to směruje ke konci a ten optimismus se špatně hledá. Ale jasně, že stále doufám 🙂
@lussinka88 lepší, no. Už jde, narodili to docela rychle, sice nešla opakovaně, ale jen chvilinku. Jinak včera byla genetika, jsem zvědavá na výsledky, ale moc nečekám. Dnes jsme chtěli dělat skalku, já chtěla, vykoplawjsem hortenzie a šla přesadit a miláček že donese kámen, tak jsem mu řekla ať počká, že mu pomůžu, šutry tak pro 2 a více chlapů a než se naděju plouží se na terasu a drží za záda. Tak jsem sjela dolů na záchranku, jenže tady není lékař a nemají injekce a do Hořovic se mu jet nechtělo ( manželovi) , tak zobnul ibalgin, nic jiného doma nemám a už je to lepší. Sice se nic nudelalo, ale konečně probíráme fotky z loňského Walesu 😉 takže u nás pohoda. Hlavně že je malá zdravá, a že vyhazujete holky elektriku, stává se 😉
@evelinah Ahoj a kdy testuješ? Držím moc palečky 🙂
@karlos12 Jak to vypadá s manželem a co nový CAR? Jak budete dál postupovat?
My jdeme zítra na kontrolu, poprvé k p. doktorce Jaržembovské bo Lacheta měl obsazeno a chci se zeptat na tu studii.
Hodně to v hlavě řeším, protože jsem prostě nechtěla na žádnou větší "akci" než mám za sebou dokud na to budu "sama" - dokud mě Martin nepožádá alespoň o tu ruku... no zatím stále nic. Někdy mě popadně hrozná skepse, kdy si říkám, že už víc jak rok se "obetuji" jak tělesně tak psychicky a připadám si sama. V poslední době asi je to tím jarem mám hrozné výkyvy nálad... mám úplné návaly radosti a najednou bum a úplně dole a zase .. houpačka, šílené.
V pátek Martinovi potvrdili z imunologie že má alergii na lepek, o víkendu přišel s tím, že je možná geneticky zatížený a že neví zda je vhodný kandidát mít se mnou dítě ... tak jsem se tomu zasmála... říkám s naší historii v rodině si nemusíš dělat starosti...my tam máme snad úplně všechny nemoci...
Jinak zahradnice milé v Lidlu mají zahradnický týden, no co Vám budu povídat, včera jsem šla jen pro pečivo a rajčata a nechala tam 500 :D
@lagina ahoj kočko, nákupy v Lidlu znám, to je jen pečivo a ovoce zelenina a nakonec povlečení a triko a pyžamo a nářadí. Zatím jsme byli jen na genetice, na konzultaci jdem 30.3., jsem zvědavá. Teď nám ještě řekla že první transfer byl 3.den, to jsem nespočitala, v tu chvíli jsme nebyla schopná. A stimulace jsem měla obě kratší, takže si to teď pohlidam a budu se rovnou ptát. Jak dlouho jste spolu? My se brali po 12 letech, teď jsme 16 let spolu. Tak jsem si tak říkala že snad nebudu čekat dalších 12 let na miminko, to už bych musela adoptovat 😉 Jaržembovská je super, ani se mi nechce jít pryč. Kvůli ní a sestřičkám. Tak jsem si řekla že uvidím co a jak při konzultaci v Gennetu a pak se rozhodnu. Stejně je to babišovo, všechno krom Pronatalu, tak vlastně nebudu ani zběh, jen to máme blíž 😉 Hlavně buď v klidu. Určitě je z toho chudák ve stresu víc než Ty, jen udržuje při životě Tebe i sebe a domeček a na svatbu nebývají myšlenky, chlapi to většinou tak mají. Hlavně že jste spolu, i s genetickou zátěži 😉
@lagina Ježíš oni chlapi mají občas takový řeči. Cítí se blbě ze to proste nejde přirozené. Z toho se vyspí 🙂)) hele ten prsten na ruce vůbec nic neznamená. Jen stejný jméno a - 100 tis za svatbu 🙂)))
Ja jdu zítra na utz. Tak k jarzem. Ona je super! Se na ni vždy těším 🙂)))
@karlos12 16 let, ty jo Pěkný. Neboj mimino bude brzy 🙂) tak uvidíš jak se ti bude líbit v genetu. Konzultace už je za dveřmi 🙂
Holky, tak jsem ráno testla a asi je tam pidi duch 🙂
@evelinah super!!!!! 🙂)
@8karolina4 bolí mi ale břicho, snad už to nebude ovitril
@evelinah ja nevim jestli i ten se drzi v tele......
@8karolina4 je to 15 dní, co jsem ho píchala.
@evelinah to nebude uz ono 🙂 to bude miminko, ukaz test 😉
@evelinah no jako po 15dnech to fakt ovitrelle nebude 😂😁🙈 zenska trosku radosti neeee!! 😍😍😍😍
@lussinka88 ona se zacne radovat se zpozdenim, jako kazda znas 🙂)))
@evelinah jo je videt 🙂

@evelinah vidim ducha... 😊 kolikaty den jsi? na neuspech nemysli, on ten stres za to nestoji. Proste to ted dobre dopadne! Ja mela 3ZT a strasne dlouho mi ted trvalo nez jsem neco koupila... na druhou stranu si rikam, ze od zacatku do porodu je to porad 50/50. A kdybych na to myslela celych tech 40tydnu tak se asi zblaznim. Snaz se trosku radovat at vi mimis ze se na nej tesis 😊, ono to stejne dopadne tak jak ma 😊 proste dobre!! 😊
@evelinah do 38st se to prej neresi 🙂 setri se
@lussinka88 dneska jsem 8.den. Jo je to jasný, bude to jak má, to se nedá ovlivnit.

@lussinka88 nejsem na ten testovací maraton, jsem zbabělá. Strach vždycky vyhraje. Tak uvidíme, dneska to na mě nějak padlo, bojim se 😕. Syn vypracoval ve školce, že maminka čeká mimi, nevim kde to vzal. Přál by si sourozence, o to je to těžší ☹