Iscare Praha. Máte zkušenost?
Ahoj. Viděla jsem, že tady holky diskutují o Iscaru v Bratislavě. Máte někdo zkušenosti s tím pražským? Prošla jsem témata a o Icare Praha jsem nic nanašla. Navíc nefunguje hledačka, tak se omlouvám, pokud už jste to někde řešily. Jdeme tam na konzultaci v září, tak abych věděla, na co se připravit, kolik nás bude stát případně IVF a všechno ostaní, co bychom měli vědět. Díky za názory.
@8karolina4 už se ti vůbec nedivim, že si ho hodila do koše 😉. Příště už budu chytřejší. Ještě zkusim jeden.
@evelinah presne 🙂)) vzdy poradne zaschnout, proto jsem nevidela nikdy duchy a pak az hned jasnou caru 🙂
@lussinka88 Jojo, volala jsem tam, ale říkali mi, že by stejně nepovažovali za fér takhle pacienty přetahovat, že každé centrum si tu studii dělá samo. Podmínk co jsem pochopila jsou asi všude stejné.
Včera jsem jela do práce abych staniční ukázala stimulační protokol a co mě čeká, říká mi, že pro ně bude nejlepší když půjdu na PN že se s tím počítá a že napsat mi služby tak aby mi mohla vyhovět bude strašně obtížné - žádné noční (pravidelný rytmus), čas na to abych si vyběhala předoperační, ultrazvuky v Praze. Ještě si teď pročítám podmínky moji pojistky - mám nějaké pojištění při neschopnostech s denním odškodným ale nevím, na co se to vztahuje a zda když je to "planované" tak mi to nezadrží.
Já se vůbec nebojim, že kdybych byla doma, že se nudím a moc se pozoruju, na to jsem si pořídila pohlednictvi a stavbu abych se náhodou nenudila :D Horší jsou prachy...
Uvidím, jaké budou dubnové služby, mám tam naplánovanou i nějakou dovolenou třeba to zrovna vyjde a uvidím jak mi bude po prvních injekcích,
@lagina presne tak, uvidis jak se budes citit, u tebe je blby ze pracujes jak je potreba a ty noci no......
Dnešní test opět silnější, v pondělí krev a další boj začíná. Jen mám stále zvýšnou teplotu do těch 37,5. A břicho taky pobolívá, snad bude vše ok, jednou to už stačilo 🙂
@evelinah tak to je skvela zprava!! Zitra hned dej vedet kolik mas v krvi 😊. Heled ta teplota muze byt k tomu tehotenstvi, me rikala sestra ze teplota do 38 se neresi. Jinak me bricho bolelo hlavne v dobe MS, mivala jsem strasny krece a myslela jsem ze snad pojedu na pohotovost. Prej je to ale normalni 😃. No teda jako nevim, podle doktoru je normalni vsechno, clovek aby se v tom vyznal. Kazdopadne dokud netece cervena tak se to musi vydrzet. Buh vi co se v tom telu deje. Porad si rikam ze je to jinej stav a v tom jinym stavu je mozny vse
@lussinka88 Děkuji 😘. Dám vědět, ještě mám jeden problém. Píchám Fraxiparin a mám reakce jako blázen, svědění, nateklé lívance, někdy to i bolí. Neměla jste to některá?
@evelinah ja taky pichala a nekdy fakt me to fakt strasne svedelo, ze jsem si to rozskrabavala. Prej dokud to neni v miste vpichu teply, tak to neresit. A delaly se mi takovy tvrdy mista na brise - nebyly modry, ale jakoby boule co byla na pohmat tvrda nekdy i bolestiva. Ja myslim, ze mi nakonec na to nic nedali. Samo to pak zmizelo. Chce to pichat do jinyho mista... nebo bych to zkusila ledovat. @karlos12 ti poradi lip.
Dnešní hodnota HCG 14 den 465. Snad to stačí a bude vše ok 🙂
@evelinah to fakt staci 😁 minimalne ma byt 70 🙂)
Jakpak se máte holčičky? 🙂
@lagina fajn fajn 🙂 dnes naposled v iscare. Rekli ze pak mam přijít s minimem ale ze reklamace nepřijímaji 🙂) rýma už SnAs odešla o dum dal 🙂
@evelinah Ja byla a teď za 14 dnu krev a pak screening ... to bude zase čekání 🙂)
Já mám z vás takovou radost 🙂 Samé dobré zprávy 🙂
@8karolina4 hlavně, že je vše v pořádku 👍. Jen tak dál 🍀
Ahoj kočičky, vy co už za sebou máte 1. screening, posílali vás na něj někam přímo z Iscaru, nebo jste si vybíraly kam půjdete?
Já jen že třeba holky co chodily do CARu u Apolináře, musely na screening tam...
@adusku ja jdu za 14 dni na krev a pak mi muj gynekolog nekoho doporucuje a nebo si najdes sama 🙂
@8karolina4
To jsem potřebovala vědět, děkuju ☺
Jak se s fazolkou cítíte? ☺
@adusku ted jsem byla tyden nemocna, kasel, ryma, des...ale po tydnu jsem v praci a lepsi, unava uz taky prestava, tak je to fajn, porad bych neco jedla, za chvilku budu jako balon 🙂)))) a co vy?
@8karolina4
Nevolnosti krom auta téměř žádné, furt bych něco žrala, v noci špatně spím, takže pak přes den sem tam klimbnu....
Říkám si, že bych mohla být z těch šťastnějších a mohlo by to mít hladký průběh ☺
Nooo, to ti nezávidím, hlavně na ti pořádně nic nemůžeš co :(
@adusku no prave, nebrala jsem nic, ani kapky do nosu a to je horor. ale zvladla jsem to s ovocem a cajema 🙂 uz je lip a uz nechci byt nemocna nikdy 🙂)))
to mame stesti ze nam nic neni, snad ani uz nebude🙂 co srdicko? 😉 uz mas fotku?
Ahoj holky, můžu se přidat? Také chodím do Iscare.
@fialka77 urcite 🙂
Děkuji 😉 Můžu se zeptat, jestli vám vyšlo těhotenství po iui a kolikátá to byla?

@lussinka88 presne, ono je asi lepsi byt v praci, pokud to jde a je prace aspon malicko v pohode, jako ta moje, ale unavava je teda nekdy mnohem silnejsi jak ja, desny. Jenze lagina nebude moc chodit do prace :(((