Iscare Praha. Máte zkušenost?
Ahoj. Viděla jsem, že tady holky diskutují o Iscaru v Bratislavě. Máte někdo zkušenosti s tím pražským? Prošla jsem témata a o Icare Praha jsem nic nanašla. Navíc nefunguje hledačka, tak se omlouvám, pokud už jste to někde řešily. Jdeme tam na konzultaci v září, tak abych věděla, na co se připravit, kolik nás bude stát případně IVF a všechno ostaní, co bychom měli vědět. Díky za názory.
@adusku no jako mit tam dve tak asi omdlim 🙂)))
Gratuluji budoucím maminkám 😉
My teď trochu zvažujeme, co budeme dělat... Mám dobrého kamaráda lékaře a ten mi třeba říkal už jen podle toho jak vypadám a jak se chovám, že si mysli, že mám PCO ještě než jsem o tom vubec tušila...Jakoby tušil o budoucnosti :D
Říkal mi, že vzhledem k moji stimulaci a uspěšnosti za poslední stimulace (nic moc) tak by na mém místě nechal zavést dvě embria...
Zatím promýšlíme 🙂
@8karolina4
Mě by to asi nevadilo ☺ jen nevím jak bych je tahala do 4týho patra bez výtahu 😀
@lagina
Taky jsem říkala, že pokud bych musela na další IvF, nechám si dát 2 ☺
@lagina presne, nech si dve, budes mit dvojcatka, hehe 🙂))) vse jen 2 x drazsi 🙂))
@fialka77 nam iui vyslo az na 3 pokus s clostikem
@8karolina4 To je super 🙂 Jakou jsi měla dávku clostíku a byl po něm jeden folikul?
@fialka77 prvni iui nic, jen ovitralle, 2 dominantni a nic, podruhe jeden a nic, zase jen ovitrale a potreti mi dala clostik na 3 dny, pouze rano a vyslo 🙂))
@8karolina4 Já to první iui, také pouze Ovitrelle, jeden folikul. Vyšlo to, ale bohužel to bylo neprosperující těhu. Tak doufám, že další pokusy, už budou lepší 😉
@adusku iscare nikam neposila. Klidne se objednej k apolinari, tam je screening zadarmo, ale musis se tam asi vcas objednat. Jinak si muzes vybrat doktora. Doporucuju nejakyho co ma FMF certifikat nebo jak se tomu nadava... 😂
@lagina u ETu si nech zavest jedno embryo, diky tomu budes mit hrazenej i pripadnej 4. Pokus IVF (pokud zavedes dve tak o ten pokus prijdes)... a u KETu se vetsinou zavadeji 2 - je to zas o 10-15% vyssi sance ze se chytne alespon jedno. Ja mela u ETu jedno nechytlo se a u KETu dve a chytly se obe, ale jedno zahy zaniklo.. obecne je u toho KETu vyssi sance pac telo neni tak pretezovany tou stimulaci.
@lussinka88
K Apolináři ani párem volů 😀
@adusku tys tam chodila do CARu vid?
@lussinka88
Bohužel....
@adusku https://courses.fetalmedicine.com/lists?course=1
koukam na ten odkaz, ale je blby, ze nevim kde ten doktor pracuje :( tak snad mi doktor rekne na krvi kam jit 🙂)))
@8karolina4
Taky jsem na to teď koukala 😀
Asi zvolím Gennet ☺
@adusku a kde to hledas? tady je debilne udelany, ze nevis kde pracuje
@8karolina4
https://www.abctehotenstvi.cz/txt/screening-i-t...
Ale na Gennet mám reference od kamarádrk a max. spokojenost 🙂
@adusku no tak to nemusis mit strach 😁. V tom centru fetalni mediciny jsou odbornici. Dokonce Jarzembovska mi tam jednoho doktora doporucila. Ja nakonec byla u svyho gyndare, ma certifikat. Ale uprimne priste uz to neudelam... vysla mi z krve patologicka hodnota papp-a a ani me na to neupozornil... nevysvetlil mi rizika nic. Jen mi dal papir s cislama a rekl dobry. Ja jsem u sestry videla jak to maj z laborky zvyrazneny, takze jsem volala k Apolinari (pac tam vlastne vsechny skolej) a tam zvazili vsechny nalezy a doporucili neinvazivni prenatalni screening/plodovku v krajnim pripade pac ta hodnota muze znamenat spatnou placentu coz se pozdeji potvrdilo - to same mi doporucoval tata vzhledem k ICSI (tam je prej vyssi riziko abnormalit - zohlednujou to v tom screeningu). Na druhy screening jsem sla k MUDr. Frisovy (ta je prej nejlepsi ve stredni Evrope 😁) a u ni jsem byla nejvic spokojena. Byla jsem u ni dvakrat kvuli cystam na mozku. Jinak pokud chces nekoho doporucit tak prej nejlepsi je ta Frisova z profemy a mudr Brestak.. od apolinare mi doporucovali mudr Zizku. gennet nedoporucuju, znam spoustu pripadu jdy to odflakli a narodili se pak downi. Moji neteri neprisly na rozstep krku... takze za me urcite ne.
@lussinka88 pisu si 🙂))))
@lussinka88 kolik stoji ten screening u ty Frisovvy?
@lussinka88
Počkej, jako že u ICSI je vyšší riziko? To ani nevim, a to tim máme oplodněno 😮
Noo, tak to jsi mi zamotala hlavu. Mrknu na stranky tý Profemy.
@lussinka88 Ahoj a už je prcek úplně ok, vymizela už ta cysta? Já jdu zítra na první UTZ, po předchozí zkušenosti se budu každého ultrazvuku bát. Ale už to musí být přece dobré, že 🙂
@evelinah vsechno bude dobry, uvidis 🙂 kolik ted jsi? ze mas prvni utz?

@lagina juchuuuu, bude dalsi miminko 🙂