Iscare Praha. Máte zkušenost?
Ahoj. Viděla jsem, že tady holky diskutují o Iscaru v Bratislavě. Máte někdo zkušenosti s tím pražským? Prošla jsem témata a o Icare Praha jsem nic nanašla. Navíc nefunguje hledačka, tak se omlouvám, pokud už jste to někde řešily. Jdeme tam na konzultaci v září, tak abych věděla, na co se připravit, kolik nás bude stát případně IVF a všechno ostaní, co bychom měli vědět. Díky za názory.
@lussinka88 koukám, že si to těhotenství opravdu "užíváš"plnými doušky. Hlavně, že je malá ok.
Já čekám na další UTZ, snad už bude hematom alespoň menší. Je mi celkem dobře, cítím prsa a občas podbřišek, ale už je to lepší.
@evelinah a kdy presne jdes? ja verim ze hematom uz bude mensi nebo zadny! Hodne holek melo hematom a bylo to OK, takze u tebe to jinak nebude, jasny ju? Ale i tak hned po kontrole napis! Budu na tebe myslet.
vzpominam si ze u kazdyho transferu/ovulaci jsem si slibila, ze pro dite vydrzim cokoliv 😁 boze co me to napadlo 😂🙈 no nic zatnu zuby a jde se dal... ale mrzi me, ze jsem 2mesice rikala doktorovi ze mam nejaky problemy a on si myslel jen ze jsem precitlivela a prehanim a ani me nevysetril natoz aby vzal nejaky stery... tak jsem skoncila v podoli, museli mi dat dvoje antibiotika (protoze se jeste nevi co to zpusobilo) aby se nedostala infekce do delohy, do uzlin a do celyho tela ☹ tak mam trosku strach aby ta silna davka antibiotik nemela na malou zadny vliv. Ale verim ze vi co delaj a snazi se udelat maximum...
@lussinka88 na kontrole jedu zítra.
To tě tedy nechal pěkně dlouho, pak věř doktorům. To je fakt hrozný, že si toto nevšiml ☹. Ať jsi brzy v pořádku 🍀 a teď už klidný zbytek těhotenství 🙂
@adusku ju krasny, ja jdu na screening 25.4 pro Profemy..... dnes jsem 9+1 🙂
@evelinah tak jak??
Ahojky holky, já musím počkat až proběhnou dvě po revizní ms, pak snad zkusíme druhou iui.
Ahoj, zatím je vše v pořádku. Embryjko má 7mm,takže vše v norněnorně. Hematom tam stále je, ale už se zahustil, tak doufám že už se zacnezačne vstřebává. Kontrola zase za týden. Čekala jsem hodinu než jsem přišla na řadu, srdce jsem měla až někde....🙂.
Ahojky všem ,je krásné číst,že se vám to podařilo a vidíte pozitivní testím..Moc všem gratuluji!!Já pokud to bude ok tak jdu v sobotu na ket mé 4 ivf ,takže asi nějak jako poslední pokus😕 Nechystáte se také někdo?🙂
@maja1111111
Budu držet pěstičky, aby se zadařilo ☺
@maja1111111 Také přeji, aby to vyšlo 😉
@maja1111111 jeee tak to taky preji hodne stesticka!! 😍😍😍 urcite to tentokrat vyjde! Vis kdo bude delat transfer? 🙂
@evelinah super zprava!!!! 😍😍 pak nam taky ukaz fotecku! 🙂))
@lussinka88 moc všem dekuji.🙂bude tam lacheta a nejaka pani.je to asi jedno.už řem byla asi u všech krom hulverta
@maja1111111 super. Ono prej na tom. Taky zAlezi kdo zavadi. Me se povedlo az s Jarzembovskou 🙂) lacheta je prej taky super
@lussinka88 ono toho tam zatím moc vidět není. Ve středu jedu naposledy k Jaržembovský, tak uvidíme jestli bude lépe vidět 😉. Nebo do kdy jste jezdily do ISCARU?
@lussinka88 hm me ne☹ a kolikaty pokus?
@evelinah ja myslimze jsem tam byla do 7 nebo 8tt, ale ted fakt nevim ☹
@maja1111111 nakonec z prvniho KETu.. ale myslim ze sance jsou furt stejne jak u prvni ivf tak u 3.... ja mela 30 vajicek, z toho 27 embryi (10 ICSI a 17 prirozene) a prezilo jich 5. Z toho jen jedno z prirozenyho ktery se nechytlo. Ze tri co mi zavedlo sw chytlo jedno. Kdyz si to vezmu kolem a kolem prirozene by to asi nikdy nevyslo... ono je to spis o nahode a stesti. Puvodne se u nas ani nemelo nic mrazit protoze byly ty embrya nekvalitni. Takze po transferu jsem ani nedoufala v uspech. Na nejaky narizeni ze se nemam koupat v teply vode a pit alkohol jsem kasla. Druhy den po transferu jsme jeli na hory kde se furt pilo 🙂 takze to je fakt o nahode ne o hlidani se... ale to jen muj nazor. Ja doufam, ze ti to vyjde. Budou zavadet 2embrya?
@lussinka88 ne ne jen jedno,mam je po 1ks.🙂
@maja1111111 jo tak 🙂 me mrazili po dvou asi kvuli ty kvalite.. zachvili uz budes mit bojovnicka v brisku. 🙂)
lussinka88 🙂❤ moc bych chtela aby to dobojovai az do konce

@maja1111111 musi!! Heled doted jsi se snazila ty, tak ted uz to musi zvladnout to maly 😉

@lussinka88 no tak to je pěkny jedno se jim pry nezdalo,takze mam posledni pokus ..ach jo😔 a to jsem si připlacela lepší mraženi,uz naně kašlu

@maja1111111 takze rozmrazili 2? Nebo transfer nebyl? Zadnou paniku!!! Lepsi nez falesna nadeje, ne?? Ono to mrazeni je proste pro embrya narocny. ☹ Zas kdyz to zmaknou, tak je vyssi sance! 😉 hlavu vzhuru mamco!!! Ted musis byt silna a spokojena aby se bobanovi u tebe libilo. Je krasne, takze plan je chodit ven a nemyslet na kraviny. Muzem nekdy udelat nejakej sraz a pokecat, uz jsme to tu nekolikrat nadhazovaly s @8karolina4 🙂)
@lagina kocko jak jsi na tom?
no mela jsem 2 mrazene po jednom...a prvni to vzdalo a druhe mam v bříškuuu❤ zase mi to vychvalili jak je super proste nejlepsi...😀 ale to bylo vždy..tak nevim,no věřím mu ,že to zmákne....😀 děkuji za povzbuzení ❤

@lussinka88 i ostatní zdravím Vás 🙂
Přiznám se, že sem moc nechodím, byla jsem najednou nějaké přehlcená tím, jak jsem se tím pořád zabývala. Omlouvám se 🙂
U nás je to tak - jsem v IVF v rámci studie.
Ještě než řeknu průběh ,připojím pro mě hrozně zásadní a zajimavé info. Minulý cyklus jsem byla úplně bez hormonů, po dlouhé době mi bylo hrozně dobře, žádné nafouklé břicho a tak a představte si, spontánně jsem ovulovala poprvé v životě. Pak tedy přišla strašidelná MS u které jsem myslela, že mi snad něco vypadne spodkem (jak jsem si odebírala vzorky kvůli uspávání při OPU, tak se zjistilo že jsem prodělala zánět močáku, ale já to připisovala hrůzostrašné MS)
Píchám si 200j Pugeronu, od čtvrtka ještě přibude jedna injekce. Léky jsem dostala na rodné číslo a nemusela jsem nic doplácet, takže super paráda.
V patek jedu na kontrolu, pak se dozvím kdy pujdu na OPU a pak na ET.
Nevím jestli je to těma hormonama ale hrozně se mi líbí chlapi :D :D normalně se denně kochám :D jak jsem většinou taková že si každého nějak zošklivuju tak teď teda ne :D :D Naštěstí nejvíc ze všech se mi líbí Martin :D
Jinak jsem se rozhodla, že původně jsem chtěla už ve stimulaci být doma, ale je to v pohodě a dá se to v klidu odchodit, jen včera mi bylo hrozně blbě a po ránu jsem zvracela...Ale fakt to pár hodin po probuzení zmizelo a dobrý a stále mám nafouklý břicho.
Ale po OPU už se do práce nevrátím. Minulý měsíc mě hrozně dostalo, že naše paní doktorka se strašně dlouho také snažila. Ale od nějaké naší pacientky chytila průjem, řádilo to tam strašně, měli jsme to všichni, dokonce náš vyšetřovala hygiena a vůbec se nepřišlo na to, co to tam způsobilo, ale to tak s jarem občas bývá...No a paní doktorka začala krvácet a minulý tyden o miminko přišla. Třeba by se to stalo i kdyby byla doma... Ale je to už asi 4. člověk za mojí kariéru, co o to přišel u nás na oddělení a tak já teda riskovat nebudu.
Baráček už máme skoro připravený k nastěhování, teď likviduju tu hrůzu co tam nadělaly přes zimu myši, to je strašný masakr...

Hola hola 😁 ja se mam skvele... musim se pochlubit 😁 mam dvoje antiobiotika kvuli zanedbanymu gyn. zanetu, ktery vyustil v absces - takze otevirani, cisteni... no proste skvela priprava na porod 😂. Muj gynekolog mel asi pocit, ze tim tak nejak "hladce" proplouvam... Joo a kdybyste mi jeste porad nezavidely, tak ted uz je mi dobre, jen zaludek si mysli neco jinyho a v krku me zacla skrabat asi pani angina nebo nejakej jinej vetrelec 😂🙈... takze je mozny ze se zachvili rozpadnu 😂... doslova. Jinak je to samozrejme kraaaasny obdobi 😁.
Jinak musim rict, ze diky teto zkusenosti jsem poznala bliz podolskou porodnici a jsem rada ze budu rodit tam. Vsichni tam byli na me strasne hodny, mily, peclivy... kdyz jsem sla na pohotovost tak me poslali na porodni sal, tak jsem si tam pripadala jak trapka s mym malym brichem 😂. Hned mi natocili monitor coz byl pro me desnej zazitek. Byly jsme tam tri a jen me nechali lezet na lehatku hec 😂... maly se ty sondy vubec nelibily. Porad do nich kopala takze to porad piskalo a vypadavalo to... porodni asistentka se mi kvuli tomu furt smala 😁 (poprve jsem videla pohyb pres kuzi). No mala se pak nastvala a otocila se na druhou stranu bricha, takze mi ty pasy museli davat davat na druhou stranu 😂🙈. Nakonec to vzdali, prej je to proste rebelka a nelibi se ji to. 😁🙈
Holky a co vy ostatni? 🙂