Iscare Praha. Máte zkušenost?
Ahoj. Viděla jsem, že tady holky diskutují o Iscaru v Bratislavě. Máte někdo zkušenosti s tím pražským? Prošla jsem témata a o Icare Praha jsem nic nanašla. Navíc nefunguje hledačka, tak se omlouvám, pokud už jste to někde řešily. Jdeme tam na konzultaci v září, tak abych věděla, na co se připravit, kolik nás bude stát případně IVF a všechno ostaní, co bychom měli vědět. Díky za názory.
@lagina a uz stimulujes? Jeste jsem úplně nepobrala výhody te studie, to mi všechno zítra vysvětli. ;)
@evelinah jooo já u Jarži taky vždycky vytahovala papírky s otázkama 😀. Ty výsledky chvilku trvaj, ale zas to budeš mít komplet, což je fajn 🙂. navíc pani profesorka je moc sympatická, co si pamatuju, a má bohatý zkušenosti...
ještě jsem si vzpomněla... táta mi doporučoval speciální vitamíny. Jsou dražší, ale prý u pacientek po několika ZT a SP je doporučuje, že s nima má nejlepší zkušenosti. Tyhle:
http://ibishop.cz/orthomol-natal-48 (dá se i koupit normálně v lékarně myslím, i v iscare je myslím mají).
Já jsem je brala 5dní před transferem až do 14TT. První měsíc 1x denně a pak už jsem to střídala ob den s femibionem nebo chytrým miminkem, protože mi to přišlo drahý. Ale obsahujou fakt všechno od vitaminu přes rybí tuk, probiotika atd... brali jsme ho tady čtyři (tři jsme byly po ZT) a nikdo s nima neměl ZT nebo SP, všichni zdravý miminka... ale třeba je to náhoda, nevim. Jarža na ně říkala, že mi neuškodí 🙂... ale bližší zkušenosti asi nemá. Já jsem v tom posledním pokusu zkusila vše, takže nevím co pomohlo nejvic...
@salenas ty jsi taky brala orthomol natal vid? Jak dlouho jsi ho brala, myslíš že pomohl? tys ho sehnala nějak levněji, že jo?
@michaela_k bud rada že je to tak rychlý.... 🙂 čekání si ještě užiješ.... 🙂)).
@evelinah jinak tu dovolenou fakt závidím. My jsme chtěli jet ještě do Italie, ale už mě nikam nepustí, ani mě nikdo nepojistí, takže mám smůlu. 😀 Tak jsem alespon dneska umyla okna 😀. Jinak je to hrůza jak to letí, ono se to nezdálo, ale fakt to od nějaký doby strašně rychle utíka. Nedávno na počítadle přes 200dnů a dneska jen 76 nebo kolik... děsný.
@lussinka88 ahoj, jj, jedno balení jsem měla, zhruba od 8 tt.. nevím, jestli pomohl zrovna on, nebo píchání agolutinu či vše dohromady, ale Barunku máme 🙂
@michaela_k Ahoj, já už mám za sebou celý proces.
Výhoda studie je hlavně v tom, že ušetří část peněz (ale stejně jsme dopláceli za ICSI a mražení 15000,-) Jsou tam kontroly, nesmíš mít špatné jaterní hodnoty a víc vajíček než 20 a musí být co transferovat, jinak vypadáváš ze studie.
Nevím jestli jsem měla placebo nebo ne a údajně to pak neví ani lékař.
Ale u nás to zatím vypadá šťastněji 🙂 Už od soboty (tzn. 5 den po tranferu mám dvě čárky na testu, nejdřív opravdový duchové, ted už to začíná být lepší )
Omlouvám se za kvalitu fotky, tohle je test ze včera tedy 7. (6? ) nevim jak se to počítá den po transferu
@lagina supeeer. Gratuluji. Jj uz si vezu fetacky nadobicko a at dorazí mrcha tak začnu pichat 🙂 no jsem zvědavá ;) Hihihi tak alespoň se neco ušetří. Kvůli špatnému spg manžela si asi připlatíme picsi. Spg mel fakt mizerný. 4mil.
@michaela_k prej fetácky nádobíčko 😀 To PICSI se dáva spis u nekvalitních spermií ne? na ICSI potřebuješ jen jednu spermií 🙂 uvidíš, oni ti poradí podle aktualniho spg po OPU.
@lagina Stejně mi přijde, že jste platili nějak moc. Já platila asi nějakej 23tis normálně se vším komplet. vy jste museli dávat ICSI u všech vajíček? my jsme nechávali ICSI teda jen u 10ti. Každopádně gratuluju!!!! 🙂
@michaela_k mela jsem to podobneeee! 🙂 jen nakonec misto puregonu jsem mela ovaleap 😁. Nakup si pred OPU jeste nutridrinky z lekarny at se telo da rychle do kupy! 🙂
@michaela_k koukam ze mas taky vysoky davky stimulace 🙂). Ten proteinovej nutridrik je na rychlejsi regeneraci a predchazi hyperstimulaku (mela jsem 30vajicek, tak me strasili ze se mi rozjede a nakonec nic 🙂 segra mi je tenkrat doporucila)... pila jsem jeden denne hned po OPU. Koupila jsem si tohle baleni, 4ks stacili. Navic byli hooodne dobry 😁
Mam jeste dotaz holky. Manžel potřebuje na odběr krve. Je mozne na odběr i v sobotu ???🙂
Já jsem kvůli PCOS takový dávky neměla...
Já jsem pár dní po tom odběru byla nafoukla jako prase... vlastně jsem do teď ale teď už to nebolí :D
Včera jsem se večer hrozně vyděsila, měla jsem docela velké hnědé špinění, ale ráno už nic a test sílí.
Zítra jdu na krev a na UTZ tak jsem na to hrozně zvědavá, těším a bojim se zároveň.
Platili jsme 14000 - 8za ICSI a 6 za vitrifikaci 🙂
Ahojky,na včerejší kontrole vše v rámci možností v pohodě. Dostala jsem nějakou injekci na stažení a dočištění dělohy. Jarža je fakt super. Mám ještě žádanku na DNA fragmentaci spermií. Dneska jsem tam volala a objednávala a zjistila,že to nehradí pojišťovna?
Včera kontrola a UTZ (kvůli studii se dělá takhle brzy).
HCG 195 🙂 Příští týden kontrola jestli není mimoděložní... jsem ofiko těhule :D to je tak divný :D
@evelinah ta fragmentace je prej dobra!!! Myslim ze to neplati pojistovna. Kam te poslala - do gennetu?
@evelinah ikdyz mozna s zadankou nic platit nebudes... k cemu by ti pak zadanka byla?? Nebo ja teda nevim...

@lagina ni sup, podrobný info 🙂) holky nic neví 🙂)