Iscare Praha. Máte zkušenost?
Ahoj. Viděla jsem, že tady holky diskutují o Iscaru v Bratislavě. Máte někdo zkušenosti s tím pražským? Prošla jsem témata a o Icare Praha jsem nic nanašla. Navíc nefunguje hledačka, tak se omlouvám, pokud už jste to někde řešily. Jdeme tam na konzultaci v září, tak abych věděla, na co se připravit, kolik nás bude stát případně IVF a všechno ostaní, co bychom měli vědět. Díky za názory.
Díky moc. Chodím k Jaržembovské, jsem také ve studii. Jsem zvědavá zda se zadaří.
:( tak z 11 vajíček pouze 3 zralé a vsechny 3 teda oplodněné. Holky, když to vydržely uz dva dny, myslíte ze to vydrží do ctvrtka? Ach jo. Doufala jsem, ze jich bude víc :( při mem optimistickém nadhledu najednou všechno vidím černě. :(
@michaela_k určitě to už zvládnou a stejně stačí jeden bojovník a ten tam určitě bude. Držím pěsti ať vydrží ❤. Jsou to neustálé nervy, já vím, ale musíme být holky silné 😉
@evelinah dekuji za podporu. Prave na 1kontrolnim UTZ mi řekli 6-8 na každé straně, pak ze jen 11 vajíček a pak z toho jsou tři poslední bojovníci. ;( při odběru mi brali i cystu, tak možná proto jsou zralá ken 3...zase dobrý ze 3 zraly a vsechny se oplodnily. No uvidíme snad to zvládnou a bude i na zamrazeni. Je mozne ze po 2 dnech po OPU mam porad nafouklé břicho a po chvílce pohybu me to hned bolí?
@michaela_k stačí jeden bojovník!!
@michaela_k jak pisou holky, staci jeden!! Nebo ty jsi chtela hned 3deti? 😊. Hlavu vzhuru, nejaky tam jsou, takze je to dobry, nic neni ztraceny! Vem si, ze fakt jedno nebo dve nebo 3 z nich se treba za par mesicu narodi, musis jim ted proste verit! Je to takova mala priprava na to vsechno co te jeste ceka 😉 furt si rikej zes udelala maximum, ted je to na nich. Jestli to nejaky vzda, tak bylo spatny a je lepsi kdyz se to stane ted nez pak. Ju! Hlavne mysli pozitivne, proste se ted deli nekde v teple na misce, a jeste k tomu maj urcite vyhled na vltavu 🙂) drzim palecky, to se zmakne bud ted nebo pak. Sance je velika!! 😍
@michaela_k a s tim brichem :-/ to neni dobry... mozna to mas po te cyste, ale radsi se kontroluj. Zvaz se jestli nejsi moc zavodnena, klidne si i zmer obvod pasu jestli se ti nezvetsuje bricho a kdyby se to nelepsilo tak hned na pohotovost, jasny! Kdyby to byl hyperstimulak, tak at ti neco na to daj. Nebo zitra zavolej do Iscare jestli je to normalni.
@lussinka88 dekuji. Jsi opravdu podpora ;) jsi moc hodna. Zasloužís medaili. uz je to lepší ;) akorat s tím břichem. Bolí me při sedani, zvedání,Hlavně když si sednu tak od zadku me to pichne, jsem i celkem nafoukla. Uvidíme zitra. Snad ho bude lepší. Jdu do práce, tak snad to vydrzim.
@michaela_k my jsme na to byly vsechny stejne, neboj... 😊 takze v tom fakt nejsi sama... ono i to pocasi je takovy na palici 🙈.
Radsi to bricho hlidej, mozna to je jen od ty punkce, ze to podrazdili jehlou nebo narazili na nerv..., ja si taky 2dny nemohla normalne sednout, jako bych byla sita 😂. Pak to odeznelo, ale nic hroznyho to nebylo... priznam se ze nafoukly bricho nevim, to jsem asi nemela nebo jen chvilku ze jsem tomu nevenovala pozornost... uvidis, spis se setri a kdyby ti bylo zle, tak alou domu a volej do iscare.. urcite to bude dobry, ale nic se nesmi podcenit, to za to nestoji...
@lussinka88 😝
Dam pozor. ;) dekuji. Odpočívam, manžel se o me stará. 🙂nosí mi mnaminky. ted dokonce myje koupelnu.
Mno nevím, jestli ti není dobře, měla by ses podle mě šetřit, práce si ještě v životě užiješ až až...
Aby se ti nerozjelo to břicho a šlo udělat ET, na IVF skupině jsou docela časté případy, že jim ET nedoporučili, právě kvuli rozvoji hyperstimulace a rekace vaječníků na odběr.
Řekla, bych že v tomhle jsou nejlepší ty "rady" dělej, jak myslíš, protože každá nejlíp podvědomě tušíme, co zvládneme.. 🙂
@michaela_k to mas dobry!!! Zavidim! Ja toho svyho asi brzo zabiju 😂😂...
@lussinka88 holky. Ten muj v tomhle opravdu nezklame. Přijde mi, ze mu neudělá nic větší radost, když se o me muže starat ;) ( žádná provokace ) 🙂
@michaela_k tak to mas dobry 😊! Hlasitá závist!!! 😃 hlavne si to uzivej! Ne, ja mam taky hodnyho chlapa, jen mi nedovolil premalovat loznici, aby se mi tam hodil nabytek, tak me dneska vsim stve 😁. Jeste me boli hrozne zada, jak se mi prej rozestupujou vazy (poprve za tehu citim fakt bolest zad vystrelujici do nohou, des), takze to schytava celej den, chudak 😁
@lussinka88 auuu tak se šetři. Nas to taky ceka. Barvy do ložnice mam koupeny dva roky ve sklepě, šle jeste nebyl čas 🙂) Hihi klasika. A ani nevim jestli se mi ty barvy jeste líbí 🙂
@michaela_k ty barvy promysli dopredu nebo jeste pockej.... my malovali pred rokem a ja jsem si rikala ze treba tehotna nebudu, tak ji mame takovou kavove-kremovou a to se mi k bilymu nabytku pro malou nehodi 😁... natoz k tem motylkum co jsem chtela dat na zed 😁😂
@lussinka88 ti říkám ze to bude hezky jak to mas a motylky vyhod z okna 🙂)
@8karolina4 uvidime, kdyztak mi to predelas 😂
@michaela_k dneska taky volas nebo az zitra? 🙂
@lusinka88 AHojky, tak bolest břicha normální, uklidnili mě. Včera večer teda nevolno (možná po utrouši) Ale bublinám se daří, emryoložka (paní Vondrová - moc příjemná narozdíl od té paní, nevím, jak se jmenuje, ale mluví slovensky) byla strašně milá. Jedna bublina je prý i docela napřed, tak to snad dopadne. Tak ve čt jdeme na to... teď půjdu z práce dom a zavrtam se🙂
@michaela_k jeeeee tak vidis!!! Super zprava. Zitra volas zas? 🙂
@lussinka88 uz prý nemusím. Říkala at si zavolám ve ct, ale to jdu rovnou na transfer.
@michaela_k tak super! 🙂 to uz je zachvilicku! 🙂
Jedeeeem 🙂
@michaela_k drzim palecky!!!!! 😘😍
@michaela_k at se daří 🙂
já jdu dneska na kontrolu a dozvím jsem kdy půjdu na odběr vajíček. Doufám že to nebude sobota :D V noci mě budí vaječníky, tak snad se tam něco děje.
@majinka1981 urcite deje 😉.. dej pak vedet jak jsi dopadla!! Drzim palecky!
Mám dilema... doufám, že moc nevadí, že se člověk na Letrox hned nají, ale jakmile se ráno postavím na nohy, musim něco strčit do pusy .. jinak bych zvracela...
Do ted jsem dělala testy a ty se zvětšovali, teď už je tam dálnice a nesílí...jsem z toho nervozní, krom toho, že mi je blbě nevím, zda se má bublinka dobře...
Včera mi Martin říká, koukam, že asi budeme mít Majdu, co? říkam, proč? No holky přece berou krásu.. je teda pravda že se mi začali fakt hrozně dělat beďary (hlavně na zádech a děsně svědí) a mastí se mi vlasy...
Jak se mátě vy? 🙂

@michaela_k a @majinka1981 Holky také vám držím palečky 😉