Iscare Praha. Máte zkušenost?
Ahoj. Viděla jsem, že tady holky diskutují o Iscaru v Bratislavě. Máte někdo zkušenosti s tím pražským? Prošla jsem témata a o Icare Praha jsem nic nanašla. Navíc nefunguje hledačka, tak se omlouvám, pokud už jste to někde řešily. Jdeme tam na konzultaci v září, tak abych věděla, na co se připravit, kolik nás bude stát případně IVF a všechno ostaní, co bychom měli vědět. Díky za názory.
@lagina jj na letrox to vadí. Nejdříve po půl hodiny jinak nemá smysl ten lék brát. Zkuste to kdyžtak probrat s doktorkou.
@lagina je holcicka, jak budes delat ty culiky? 🙂)) no ja jsem taky skareda a snad to holka zustane 🙂))) a martinovi dej facku 🙂
@michaela_k držím palce, ať se bublinka pěkně zavrtá 😉
@michaela_k jeeee taky jsem mela takovou! 🙂 tak tfuj tfuj at se chytne
Dnes devátý den mám 11 vajec 😂. Odběr mě čeká v pondělí a na transfer půjdu příští sobotu.
@majinka1981 jeeeee tak zachvilku tu budou samy tehule
@lussinka88 a ty mamina 🙂
Holky jen takový trapný dotaz 😂. Ta manželova abstinence má být jak dlouhá? Měli jsme spolu něco v pondělí a má donést horké zboží v pondělí...není ta abstinence dlouhá,ale dneska už by mohla být do pondělí krátká,tak nevím? 😂
@majinka1981 většinou doporučují tak 3 dny 😉
@evelinah aha tak to už taky nestihnem :D tak to necháme uležet do pondělí asi :D
@majinka1981 zalezi jaky mel predtim spermio 😂 zas budou potrebovat na jedno vajicko jen jednu spermii ne? 😂
@lussinka88 na spermio nemusel,protože už jedno dítě máme, takže mu ho dělá nepotřebovali. Jj no doufám že to bude stačit 😂. Max.doveze později něco čerstvějšího 😂. V pondělí ráno v sedm nastupuji tak pak dám vědět jak to vypadá.
Tak mám 12 vajíček. Jen mě tedy po tom hodně bolí břicho. Zítra si mám volat jak jsme na tom.
@majinka1981 tak super!! 😍 to bude fotbalovy muzstvo 😂
@michaela_k jak se citis??? 🙂 uz jen 4dny a jdes na krev vid 😉
@majinka1981 to je pěkná úroda, držím palce ať se jim pěkně daří 🙏
@lussinka88 manžel měl sice 15 milionů, ale pohyblivost 35%, ale to prej nevadí. No jsem na to zvědavá co z toho bude. Škoda že už si nejde vybrat pohlaví jak před léty 😂. To by bral manžel i dva kluky 😂. Stejně je to jedno,hlavně že něco klapne. 😉
@lussinka88 AHojky...jojo v pátek... přemýšlím, jestli si předtím neudělat test... je to hrozný to čekaní, měla jsi pravdu, tak se snažím nějak zaměstnat. Ted teda ležím, jsem hned unavená. ale pocity - no je to těžký. snažím se věřit tomu, že to vyšlo, ale červík pochybnosti je tam pořád. Bříško (teda to místo, kam to dr. dal )občas cítím popíchnutí, sem tam mám pocit žaludku na vodě, mám citlivé bradavky, ale může to být z utrouše...ale jinak se cítím nad očekávání dobře. no uvidíme v pátek🙂
@majinka1981 🙂 gratuluji k úrodě a teď odpočívačka🙂 hodně štěstíčka
@michaela_k tak hlavne klid 🙂 mysli pozitivne ono to dobre dopadne. 😊 kdyztak ten test zkus az tak 5-6den driv to asi nema smysl, ale to uz se ti vyplati pockat do toho patkua budes to mit cerne na bilem 😊
Tak jsem se právě dozvěděla že je jich osm oplodněných, na další dvě se ještě čeká. Ve čtvrtek si mám zase volat. Tak se modlím aby se to povedlo.
@majinka1981 tak to je dobra uroda!! 🙂
tak jsem zase volala do centra a z osmi se prej nejlíp daří třem embiím. Zítra mám zase ráno volat. Ty ostatní jsou pomalejší. Znamená to že z toho třeba nemusí být k zamražení vůbec nic? Jsem z toho nějaká zklamaná. Aby vůbec v sobotu měli do mě co vrátit.
@majinka1981 neznamena to nic. Do soboty muze byt vse jinak - muzou to dohnat nebo naopak se zpomalit. Nejak nad tim nepremyslej, stejne nic nevymyslis a nikdo ti ted nerekne co bude za par hodin ani za par dni, protoze je to hold nepredvidatelny.. :-/ jen si rikej, ze prezijou ti kteri maj sanci. Ty co nemaj nema smysl transferovat, byla by to zbytecna nadeje. Hlavne mysli pozitivne, oni bojujou tak jim duveruj 😉
@michaela_k super 👍, tichounce gratuluji 🙂🙂
@michaela_k jeeee to je super zprava!! 🙂

@lagina 😂😂😂😂 s tim jidlem je to normalni 😁😂. Hlavne si moc neprekyseluj zaludek, nos sebou svaciny. Ja pila pak pozdejc hodne kolu 😊. Bublina se ma dobre, to je jasny! Jak jinak by to melo byt?? Oni i ty testy ti nic moc nereknou. Hlavne klid. Za par tydnu si muzes koupit angelsounds a poslouchat srdicko 😊. a s tema bedarama to prejde 😂 hlavne neexperimentuj, ono to stejne nepomaha. Spis naopak. Dela to taky ten utros. Ve 4. Mesici budes mit kuzi jak miminko 🙂))