Iscare Praha. Máte zkušenost?
Ahoj. Viděla jsem, že tady holky diskutují o Iscaru v Bratislavě. Máte někdo zkušenosti s tím pražským? Prošla jsem témata a o Icare Praha jsem nic nanašla. Navíc nefunguje hledačka, tak se omlouvám, pokud už jste to někde řešily. Jdeme tam na konzultaci v září, tak abych věděla, na co se připravit, kolik nás bude stát případně IVF a všechno ostaní, co bychom měli vědět. Díky za názory.
Holky jen hlásím Zázrak 🙂 dnes propuštěna a ten prcek to zvládl a mame i ❤ odpovídá 6+3 až se dostanu k PC nejak to sepisu podrobněji 🙂 hezky vecer a dekuji za podporu.
@michaela_k mám velkou radost že jste to zvládli. Však jsem ti to říkala 🙂. Přeji hodně štěstí, ať už je jen a jen dobře ❤ Pěkně odpočívej a užívej 🌞
@evelinah to je dobre. Ten pocit je dulezitej. Z tehuli si nic nedelej 😊, ja nesnasela svagrovou. Jakoze fakt nesnasela, pac jako tehotna vedla takovy ty super "chytry" vety - aby na to lidi nemysleli a jak to kazdej resi atd... ona teda nevedela ze to resime, ale stejne me tim srala a jeste to umocnovalo to, ze se snazili ani ne mesic a dost se tim chlubili... pak jim martin rekl ze jsem z toho spatna a zas me totalne odizolovali (aby me to netrapilo), coz taky neni dobre, protoze jsem se pak dotvidala veci z okoli a ne od nich.
Kazdopadne bud rada, ze tam ty tehule byly! Alespon je videt, ze to funguje 😉. Ony treba prosly tim samym co ty, jen proste jsou o kousicek dal. A nekdo naopak je na zacatku...
@michaela_k tak to je skvela zprava!!! Moc gratuluju. Jen tak dal! Pak nam napis 😉 drzime dal palecky! ❤️😍
@verunkablack ja byla u Nedelkovy i u Jarzembovsky. Obe jsou super!!
Tak dnes krev moc a snad budu zařazena do studie ivf
Tak máme návštěvu u MUDr.Nedělkové,mám nepoměr ženských hormonů,tudíž nejspíš anovulační cykly. Tenhle cyklus budu chodit na usg a bude se kontrolovat sliznice a folíky. Příští cyklus by se kdyžtak nasadil Clostibegit
Pomohl někomu Clostibegit při iui?
@lussinka88 Ahojky, tak jak se daří, ještě jsi celá? Pořád na tebe myslím a přeji ať je vše v pořádku 🙂.
Já to konečně dneska dostala, po 7 a půl týdnech od revize. Snad to bude zase chodit pravidelně.
A co ty @michaela_k jak se zotavuješ po operaci? A co mimi, je také vše jak má?
@evelinah Ahojky. Všechno je Ok. Jsem sice porad utahana a nic se mi nechce dělat, ale to je prý normální ;) zítra jdu na stehy a ultrazvuk, tak zase uvidíme Píďu ;) snad bude vše OK. Jinak Min. Tyden jsem byla u Jaržy, a všechno bylo OK. ;) jdu zase na kontrolu 22.2. - to je ta studiová. Ale myslím, že te studie asi vypadnou kvůli te operaci. Uvidíme. Ted uz je to je to jedno 🙂
@michaela_k tak to je super, mám z vás velkou radost 😍.
Ahoj holky, dnes jdu na folikulometrii,tak na mě myslete,ať mi roste dominantní folikul,tak jak má.
@verunkablack Držím palce 😉
@evelinah stale 2v1, ale davam ji tak 14dni 😂, uz mam skoro vsechno nachystany a ted uz jen to nejhorsi - cekani 😁. Mam vyhrezlou plotynku, takze jsem absolutne nepouzitelna, furt lezim. Pristi tyden jdu na monitor tak se ho zeptam jestli to nejde popohnat jinak se do porodnice nedohrabu 😁🙈.
To je dobre!! Vidis to leto bude takovy ozdravny. Kdy jedete na dovcu? 😊
@verunkablack drzim palce, pak dej vedet jestli tam je! 😊
@michaela_k ty jooooo super! Je to bojovnik, teda bojovnice 😁... vetsinou jsou holcicky takovy bojovnici. Co myslis ze to bude? 🙂)
@lussinka88 Tak se opatrujte a nezbude než čekat. Pořád je to hezčí čekání než na začátku, zda se to vůbec povedlo 😉. Ale jak to rychle uteklo 🙂.
Na dovču jdeme v 1.polovině července. A po návratu hned pro výsledky imunilogie.
@evelinah to mas pravdu 😉 Ikdyz u me se to strida - bud mam panickou hruzu z porodu nebo uz se na to tesim a rikam si ze to nejak zvladnem. Ale takhle to mam vzdycky. Si pamatuju jak jsem sla na statnice a predtim jsem se klepala jak ratlik a jak si me zavolali, dostala jsem otazky, preklepala jsem pripravu a sedla jsem si pred zkousejici tak jsem se tak strasne uklidnila az me to desilo 😂. U maturity to samy - tam jsem se dokonce zvedla a sla jim to nakreslit na tabuli, tak na me koukali s otevrenou pusou, ze jsem byla takova vyrovnana... 😁 No jsem proste exot, jak tak nad tim premyslim. Tak doufam, ze jak to zacne tak se uklidnim a vsechno v klidu zvladnu/zvladneme... ikdyz tohle bude trosku jiny diky ty bolesti 🙂).
A pro ty vysledky si jedete do plzne? Nebo vam je poslou postou?
@lussinka88 to das, to je to nej cekani, porod bude horsi 🙂)))) bud rada ze ji budes mit za chvilku venku, co mam rikat ja 🙂)
@8karolina4 tak nic jinyho nezbývá vid 😀 si počkám co budeš říkat v září 😀
@lussinka88 chcipnu 🙂))))) co bych rikala 🙂
@lussinka88 @8karolina4 holky to zvládnete levou zadní 🙂. Musíš si říct, že ven prostě musí 😀. Budeme čekat na info a foto mimíska.
Jj jedeme si do Plzně k dr. Jsem na to opravdu zvědavá jestli něco najdou.
@evelinah já doufam, ze najdou 🙂 Info hned podám to je jasný.... Doufám jen že to v laborce nespetli a nenarodí se mi vietnamec 😀
@8karolina4 zatím se směj, ono tě to přejde 🙂)...
@lussinka88 je mi to asi jedno co to bude. Ale v rodině mame strašně kluků. 🙂 tak bych si víc přála holčičku ;)
Ahoj děvčata, tak jsem dneska totálně v háji. Volala jsem si na výsledky cytologie z prevence a sestřička mi sdělila,že se dr.vysledky moc nelíbí. Mám přijít za měsíc, protože má od zítra 3 týdny dovolenou a pak dovolenou já. Se do té doby asi zcvoknu 😢. Copak toho už nebylo dost 😖
@evelinah jééééééééé :-// nevěš hlavu, to ještě nic nemůže znamenat - když to počka po dovolený, tak to není nic vážnýho! Budu držet palečky!
@lussinka88 vubec nevim,jestli bude moct být v tom srpnu ten transfer ☹. Kdybych alespoň věděla přesně o co jde,takhle nejistota bude k zbláznění 😕
@evelinah nemysli na to! když se najdou nějaký změny na čípku, tak se to většinou řeší tím, že se to každej půl rok sleduje - jestli to se to někam posunuje. Ke konizaci (zkrácení čípku se fakt přistupuje v nezbytně nutných případech). Pokud něco našli jen na základě stěru tak je to dobrý! 🙂 Ty závažný změny jsou vidět už u kolposkopu (to jak ti koukaj na čípek takovým tím "mikroskopem" na preventivce. ju.... heled žádnej stres. Kámoška to měla taky, dokonce před tím než byla těhotná a podstoupila konizaci a vše v pohodě. Ony ty změny jsou docela častý, protože jsme promořený HPV virama, který ty změny často způsobujou... (neboj ty viry nezpůsobujou plodnost nebo tak něco... bohužel se nedají léčit, dá se před nimi jen chránit - kondomem nebo očkováním).
Jinak za tu dobu co jsem pracovala v laborce jsem zjistila, že ty holky co odečítaj tyhle histologický nálezy musí odečíst v mikroskopu několik SET sklíček denně - podle nějaký normy jich maj odečítat jen pár, ale to víš realita je jiná, šetří se... Z vlastní zkušenosti vím, že postupně u mikráku ztrácíš pozornost (já odečítala max. 50sklíček, ale to bylo trošku něco jinýho), takže bůh ví co tam viděli/neviděli, je to potřeba zopakovat a bude to dobrý 🙂. Pokud bys měla pochybnosti a chtěla fakt mít jistotu tak nejlepší je využít služeb Bioptický laboratoře - ta jako jediná (alespon to tak předtím bylo, nevím jestli to dělá už i někdo jinej) provádí vyšetření přístrojem, kterej je nejspolehlivější, výsledky jsou tuším do týdne hotový. Něco se teda za to platí tuším 500-600Kč, každopádně v případě nálezu se to určitě vyplatí... Já věřím, že to bude jen nějaká pakárna... Nemysli na nejhorší, ono to dobře dopadne uvidíš. Kdybys chtěla tak ti domluvím ten odběr stěru ať máš jistotu.
@lussinka88 Ty jsi zlatíčko a kde se takové odběry dělají? Klidně bych si i něco zaplatila.
@evelinah máš sz 🙂

@8karolina4 já k MUDr.Nedělkové