Iscare Praha. Máte zkušenost?
Ahoj. Viděla jsem, že tady holky diskutují o Iscaru v Bratislavě. Máte někdo zkušenosti s tím pražským? Prošla jsem témata a o Icare Praha jsem nic nanašla. Navíc nefunguje hledačka, tak se omlouvám, pokud už jste to někde řešily. Jdeme tam na konzultaci v září, tak abych věděla, na co se připravit, kolik nás bude stát případně IVF a všechno ostaní, co bychom měli vědět. Díky za názory.
Ahoj vim, ze je to blby dotaz, ale nevite nektera jak se jmenuje vysoka zrzava doktorka? Myslim, ze je to jedina se zrzavymi vlasy. Dekuji
@janca15l myslis takovou starsi?
tak jsem přišla od Lachety. Jsem 6+5 a máme srdíčko a 1cm. Mám hroznou radost. Před dvěma lety jsem byla těhotná,ale nenaskočilo srdíčko a musela jsem na revizi. tak první strašák za námi.
@majinka1981 super,jen tak dál 👍. Hodně štěstí 🙂
Tak příští pondělí bude iui 😉😉😉😉
@lussinka88 ano, má dlouhé zrzavé vlasy
@majinka1981 Krásné zprávy 😉
@janca15l ja myslim ze tam je zrzava jen doktorka Turkova. Ale treba prisel i nekdo jinej. Ja tam byla naposled nekdy v listopadu
@lussinka88 kočko, jak je, už se to blíží, viď ! Barunka posílá pozdrav spolubojovnici 🙂
@lussinka88 dekuji moc
Ahoj holky. Dnes kontrola 6 týdnu po transferu. - studiová kontrola. Mimco prospívá a ma 21 mm. Bylo krásné vidět jak se hýbe. 🙂 jeste me ceka jedna kontrola za měsíc. 10 tYdnu po transferu a pak uz jen k mému dr. Jsem šťastná a v Iscare jsou všichni super. ;) přeji všem dalším at se jim mimco povede!!!!! ❤️
Jo, jsem šťastná za kontroly v Iscare, protože s tou mojí je to trochu tragické :D :D už se těším na úterý 🙂
@lagina mas poslední v Iscare???
@michaela_k Já si vždycky myslim, že je to poslední :D :D asi už ano 🙂)
@salenas jeee to je kocickA!! 😍😍 krati se to mooooc!!! Uz mame vse pripraveny. Zitra dobalim definitivne tasku a muzem jit na vec. Strach teda mam velkej, ale kdo nema vid 🙂)
@majinka1981 jééééé taková bublinečka!!! 🙂 krásný moc gratuluju!
@michaela_k, @majinka1981 a @lagina Ahoj holky, všem vám přeji hodně zdravíčka a bezproblémové těhotenství 😉
@lussinka88 Přeji pokud možno, co nejlepší porod, aby jsi brzy držela své štěstíčko v náručí 😉
Doufám, že se také dočkáme svého štěstíčka.
@fialka77 dekujiiii 🙂
@fialka77 dekuji!! 😊 Urcite se zadari! Ono je to o trpelivosti, takovy test a priprava na tehotenstvi
Jinak hlásím že Lacheta už tam opravdu nepracuje. Nějak se nepohodl s vedením a šel do jiné repro centra.
Ahoj holky, tak jak to u vas vypadá? Co je nového? Já mám prej 4dny do termínu porodu (podle Dr. budu přenášet) a můžu říct, že to čekání snáším snad hůř než čekání na test po transferu. 😅
@lussinka88 Ahoj, já už myslela, že píšeš radostnou zprávu 😉 Přeji, aby to rychle uteklo. Já čekám, až budu moci testovat po iui 😉
@fialka77 prej dřív jak příští týden to nebude (alespon podle toho co mi řekli včera v Podolí). Tyhle dny už jsou fakt na palici. Kdy budeš testovat? Tak to budu čekat s tebou 🙂)
@lussinka88 Přístí týden je za chvíli, i když chápu, že už se ti to teď vleče. V sobotu test 😉

@lussinka88 a to najdu kde 🙂?