icon

Iscare Praha. Máte zkušenost?

nikusa
26. srp 2007

Ahoj. Viděla jsem, že tady holky diskutují o Iscaru v Bratislavě. Máte někdo zkušenosti s tím pražským? Prošla jsem témata a o Icare Praha jsem nic nanašla. Navíc nefunguje hledačka, tak se omlouvám, pokud už jste to někde řešily. Jdeme tam na konzultaci v září, tak abych věděla, na co se připravit, kolik nás bude stát případně IVF a všechno ostaní, co bychom měli vědět. Díky za názory.

lagina
8. srp 2017

@majinka1981 To není možné, vždyť jsi byla tak daleko :( je mi to moc lito, drž se :(

fialka77
8. srp 2017

@majinka1981 To mě moc mrzí... Je to hrozné, co se děje. Já jsem musela v únoru na revizi.

majinka1981
8. srp 2017

Jj už druhému miminku přestalo být srdíčko. Už mám chuť to vzdát. Navíc to zřejmě budu muset normálně porodit. V Is care mi řekli že u nich dělají revize do 12 t. Že tohle už pozdě. Tak čekám u Apolináře na ultrazvuk aby rozhodli jak to vezmou.

lussinka88
8. srp 2017

@majinka1981 to je mi moc lito!!! Vzdat to nesmis, proste se to nekdy stane... ☹ bohuzel. Me se to stalo 3x, vim ze to neni jednoduchy, ale urcite si k tobe miminko najde cestu! jak se nakonec rozhodli to vzit? Ja vim ze kamaradce brali v narkoze v 16tt, ale asi zalezi na situaci. Drz se!!

evelinah
8. srp 2017

@majinka1981 je mi to moc líto 😢. Drž se!!!

majinka1981
8. srp 2017

@lussinka88 záleží na velikosti plodu. Pokud je dle ultrazvuku do 12 t tak to jde revizi pak už porodem. Je menší tak doufám že to bude revize. To už jsem zažila.

evelinah
8. srp 2017

@majinka1981 tohle by se už nemělo stávat ☹. Přeji hodně síly,ať to máš co nejdřív za sebou.

uzovka68
9. srp 2017

Ahojky skupynko vsichni se drzte a nic nevzdavejte ja byla trikrat na umelku a nic bohuzel my nedozravaj vajicka tak smese rozhodli o darcostvi je to darda ale snad nam to mimi nadeli jsem po vcerejsim transferu dvou vajicek od darkyne tak snad se zadari drzte se holky a nevzdavejte to

evelinah
21. srp 2017

Ahoj holky, jak se vede?
@uzovka68 a co ty,zdařilo se?

sarinkaropuska
22. srp 2017

@majinka1981 ježíš tak to mne moc mrzí 😣

lussinka88
25. srp 2017

Ahoj holky, tak jak se mate? My jsme skoncily sestinedeli a ted nam prej zacina pré 🙂). Bohuzel kontrola ukazala ze mam hematom a ze se mi nehoji jizva na deloze a jeste se diky zakloneni delohy dostala do spatny polohy ci co. Takze pokud se nic nezmeni, nepovedla by se reoperace (sance je prej minimalni) tak druhatko nebude ☹. Takze vam alespon posilame s Terezkou usmev a verime ze bude lip.

evelinah
25. srp 2017

@lussinka88 Terezka je krásná 😍

sarinkaropuska
25. srp 2017

@evelinah copak se komplikuje?

luuucatko
19. zář 2017

Holky, chtěla jsem se zeptat jestli nevíte jaká je aktuálně čekací doba na vyšetření IUI v Iscaru? 🙂

fialka77
20. zář 2017

@luuucatko Ahoj, mělo by to být kolem +/- 14 dní na první konzultaci. Pak podle výsledků vyšetření naplánují iui.

adusku
20. zář 2017

@lussinka88
Terezka je krásná a ty kukadla 😍
Neboj, vše dopadne dobře 🙂
Docela závidím že už máš malou na světě 😀

luuucatko
20. zář 2017

@fialka77 Super, mockrát děkuji. Teď jsme se objednali.🙂 Jsme objednaní už na 2.10. a kolem 5.10. mám mít ovulaci, tak strašně doufám, že by mě nás mohli hned vzít🙂 Veškeré vyšetření máme už hotové z ÚPMD a prý jim to stačí🙂

fialka77
20. zář 2017

@luuucatko Není zač a přeji hodně štěstí 😉

lorakv
21. zář 2017

Ahoj holky, jakou máte zkušenost s objednáváním v Isceru? Na první konzultaci? Moc děkuji.

fialka77
21. zář 2017

@lorakv Ahoj, objednání +/- 14 dní na první konzultaci. Můžeš mít doporučení od svého doktora, ale není to nutné.

luuucatko
21. zář 2017

@fialka77 Moc děkuju 🙂

@lorakv My se objednávali včera a konzultaci máme 2.10.:)

gabcat
22. zář 2017

@lorakv V Iscare je to fofr 😊 žádný zbytečný zdržování

lussinka88
22. zář 2017

@adusku ty uz to mas taky za par!! 🙂) mala uz neni tak mala, ty to mas jeste vsechno pred sebou... je to fakt ficak

lussinka88
22. zář 2017

@adusku jak se citis? 🙂

adusku
22. zář 2017

@lussinka88
Jako chodící inkubátor 🤣
Schytala jsem snad všechny těhu neduhy, polohu příčnou koncem pánevním, placentu vepředu, těhu cukrovku.... 😀
Ale pořád je to fajn a pupík si užívám, i když už se nemůžu dočkat konce 🙂
A co vy dvě holky? Jak to zvládáš mamino? 🙂

lussinka88
29. zář 2017

@adusku z tech neduh si nic nedelej... taky jsem mela placentu vpredu a temer necitila pohyby - to je prej jen jedina nevyhoda. Zas nekolik tehulek ti rekne ze je to vyhra. Ja zas byla vydesena, ze necitim pohyby nekolik dni 🙈. Cukrovka prejde po porodu, to se pak najis 😁. A konec panevni, heled oni maj svou hlavu a vi kdy se otocit 🙂 uvidis. Kamoska co rodila ve stejnej den. Den pred porodem byl KP (mela domluvenej termin CS) a kdyz se rozjel porod tak byl hlavou dolu a zada vlevo 😉 takze jestli se neotoci, tak k tomu ma duvod... a cisar bude jistejsi. Ten cisar neni tak hroznej... 😁 na bolest zapomenes. 😂🙈
My jinak super. Sice je to nekdy velkej mazec, ale Terezka je hodna a ma s nama trpelivost 😁. Ted jsme akorat na dovce a uzivame si to.
Vsak uvidis za par tydnu, me prijde ze je to jak na houpacce. Dam ti jednu nevyzadanou radu az budes v koncich: zaklad vsechno je vzdycky zachovat klid - mluvit a delat vsevchno klidne, najit si cas, mit trpelivost to zkouset znovu a znovu... 😁 fakt to funguje. Kdyz nam neco neslo, tak jsme to zkouseli az jsem se uklidnila, udelala jsem si prijemny prostredi a “nenervovala” se a ono to slo.

miracleelcarim
2. říj 2017

Ahoj holky,muzu se vas zeptat,jaka vysetreni mate za sebou nez doslo na IVF?zajimalo by me jestli je rozdil mezi statnim a soukromym car.nyni chodim do statniho,spermiogram,hormonalni profil i pruchodnost v poradku,mam za sebou 3 iui a nyni mi bude doporuceno jiz ivf.tak premyslim,jestli by ve statnim car jeste treba nepatrali po pricine.premyslim prave o iscare.dekuji

sarinkaropuska
2. říj 2017

@miracleelcarim vyšetření si vyzadej😆já chodím do Pronaralu a vyžádala jsem si teď genetku dvakrát jsem už potratila😏držím palce😉já dnes byla 11 den po ms aby my zdelila kdy bude transfer a odešla jsem smutná udělala se my cysta a bohužel nemůžu jit uvidime příští měsíc a modlim se aby cysta s ms odesla aby se mohl udělat transfer😉všem moc držím palce holky

karlos12
2. říj 2017

@miracleelcarim já odešla z Iscaru právě kvůli vyšetření . Jediné co jsem si byla schopná vydupat před ivf byla imunologie a až po fiasku při 1. i 2. Ivf jsem byla na zbytku . A to jsem musela přejít aby to šlo . V Iscaru nás tlačili rovnou do dalšího ivf . Ale to je moje špatná zkušenost ,chtěli jen prachy . Určitě budeš mít větší štěstí

miracleelcarim
3. říj 2017

@sarinkaropuska @karlos12 dekuji za odpovedi.ja jsem byla v soucasnem car zatim s peci spokojena.pred ivf bych ale rada absolvovala jeste to imuno a genetiku,akorat mi ji pravdepodobne nedoporuci, tak vaham,jestli by to bylo jinde jine a kde :-/ drzim palce,at se brzy zadari

Strana