IUI 2019, koho čeká?
Pojďte sdilet zkušenosti z Vašich IUI nebo sdílet pocity ci postupy pred planovanym IUI v roce 2019.
Jak dlouho se snažíte,a kolikate IUI podstupujete?
@lilienelli vino zacnu asi za dva dny.
Ms mi trva, vice jak 10 dni totiz..iui vidim tak za 14 dni, budu se objednavat teprve.
@biedronca ty máš tak dlouho ms? ty kráso !!! to je mazec... to mi říkal ten mudr, že má u mě podezření na nedozrávání vajíček a když jsem se ho ptala jak se to projevuje, tak mi říkal, že třeba dlouhá ms, ale já mám ms 5 dnů maximálně, je pravda, že ještě sedmý den špiním, ale to je jen slabounké špinění.
@biedronca už chci ať je zítra odpo. bojím se, že opět k iui třeba nedojde a doufám, že to lékař dobře zpočítal... pač jako co se týče hlenu, tak už ovulaci snad i mám... v pondělí jsem byla a řekl mi přijít až pátek.
@lilienelli Dej vedet zítra jak jste dopadli ! Kéž by to klaplo, a injekce zabraly.
Ja jsem ale smutna .... měli jsme jít na poslední IUI, měla jsem to tak dobre naplanované, a ten týden kdy by mělo IUI být,tak ma přítel ranní. Z práce ho nepustí, dovolenou nedostane (není zastup, jsou nemocenské atd)... takže to asi padá :( :(
Caute holky, dnes utz a dopadlo to presne jak se ocekavala. Folikul v pondeli 12 mm a dnes ma 14 mm a druhy ma 13 mm. Utz v pondeli je posledni moznost. Zaroven mi rekla, ze bez hormonu se neobejdu, ale ja nechci brat hormony.
@biedronca dík za podporu. ježiškote to je mi líto....kéž by se to ještě nějak vyvrbilo. já jdu dnes ke kamarádce na kafe, neumí otěhotnět už čtyři roky, nemají ani jedno dítě a její manžel nechce vůbec do car, to jsou pak nervy s chlapem, kt. má takový debilní názor, takže buďme rády, že ti naši chlapi na toto jsou...já jsem nechtěla třeba jít do car, to bych nápad mého muže... no ale píšeš, že má muž ranní - odpoledne Vás neobjednají ,?
@lilienelli Psala jsem do EuroFertilu meil, jestli nahodou to nelze odpoledne. Ale myslím, si že mají prostě do 15,00 a lékaři pro ambulanci tam jsou myslím, jen do 12,00 dokonce (pak jsou zákroky, operační sál - transfery).
Mě to je fatk líto, jsem z toho smutan. Uplně jsem se na tu poslední isneminaci fatk těšila,věřila, doufala.....
Uzívám hormony, pícham si injekce a pak mi to vše překazí debilní ranní směna!
A nejde si vzít volno, propustku, dovolenou, nic.
@biedronca no , jako dnes nás chtěli vzít odpoledne.. ten lachčina říká a nechcete odpoledne? že prej tam dnes dopoledne není, ale prý mu to hodně pak nabude a bude tam mít odpo hodně lidí, tak nakonec zítra... docela mě zaráží tento přístup - doufám, že to není tak, že tam má lidi objednané na dopolko a oni budou čekat až pak doktor přijde? protože mě zarazilo , že řekl, že se mu to nashromaždí...
@lilienelli No snad to tak nemá...
ale odpoledne tama uričtě nejsou třeba ve 16,00 ....
@biedronca a to je blbé... tež si myslím, že budeme moci vždy ráno.. já umím ráno, naplánuju si to, ale manžel ne.... v pondělí měl taky dost velký problém, aby to šlo..
@biedronca tak dnes poslední injekce a místo 0,5 ml jsem si stříkla 0,4, ale nemyslím si, že by to byl velký proflém.... trošku mě ukáplo totiž...
@lilienelli to nevadí, to jsou kapičky. Ničemu to neuškodí. A ty jdeš zítra znova ,že?
@biedronca jo v 10 objednaní, to nás zas vezmou v 11... příští týden má moje mamka volno, tak zkusím hned v těch 8 nebo v kolk tam začínají... ovšem pokud to bude v pondělí, tak to v 8 nemůžu kruci.. to tak v 9 nejdříve.
@aklin No tak ja nereagovala na Clostylbegyt,ani na zdvojenou dávku. Pak právě mi dali Menopur do bricha, a taky nic.
Až tedna Femaru konečně jsem reagovala.
Ja se teda spíše ted divím,že folikuly nerostou na Clostyl jsi nereagovala a přesto ty hormony odmítáš. Asi přirozeně ta ovulace nebude uplně tip top..
máš PCOS?
@lilienelli Tak jestli to jde, ztíra tam zajed prostě dřív jak v 10,00.
@aklin Tak pokud jednou ovulace je, jednou není ..... jestli není někde problem.
A nebo jen stresová reakce?
A to že ovulaci máš potrvzrenou ultazvukem opravdu? Jde o to,že ovu testy, ukázou,že se jen zvedla hladina LH hormonu,ale jeslti opravdu folikul prasknul, vajíčko se uvolnilo .. to už ne.
@biedronca v listopadu jsem mela potvrzenou ovulaci, misto tehu jsem mela cystu. A v prosinci podle priznaku, stejne jako v listopadu, ovu probehla. Tento mesic zadne priznaky nemam. Ovul. testy si nedelam. Mozna mam anovulak. Mozna dalsi mesic probehne tak jako vzdycky. Zadnou stresovku nemam. Spis se tesim na udalosti, ktere nas cekaji.

@biedronca a kdy máš to poslední iui? příští týden tak, nebo spíše za dva týdny ? já už piju vínečko .)