IUI 2019, koho čeká?
Pojďte sdilet zkušenosti z Vašich IUI nebo sdílet pocity ci postupy pred planovanym IUI v roce 2019.
Jak dlouho se snažíte,a kolikate IUI podstupujete?
@biedronca
naprosto chápu..na jednu stranu jsem ráda, že se to nějak řeší, protože jsem už ztratila naději, že to zvládneme sami doma..na druhou stranu se pořád něco sleduje, řeší, plánuje, je to omezující a dost těžko na to nebudeme myslet, jak všichni chytře doporučují..tento cyklus jsem také zkusila ovocíčko 😀 grep a ananas..ještě přemýšlím o akupunktuře a ajurvédské masáži, co jsem našla doporučení na diskuzi IVF..určitě chceme zkusit ještě jedno IUI a pak už IVF..máme tedy zažádáno i o adopci, což psychicky dost pomáhá, že máme jistotu, že mimčo mít budeme..
@kkacca neneee tak to mě moc mrzí! Měla jsem radost a naději, že to může vyjít, když tobě také..tak určitě další měsíc už musí!! Asi blbý dotaz, ale co to znamená biochemické těhotenství? Jako že vlastně tam žádný plod není, ale tělo si myslí, že ano? :/
@lilisis popsala jsi to dobře, ty kontroly , hormony, Ultrazvuky, dojízdění atd je vyčerpávající a unavující protože ve výsledku , nic z toho !
Tento cyklus jsem tom tak nějak fatk vnitnřě více veřila, ja osobně pro to udělala maximum, i to ovoce, včas hormony, styk byl v době ovulace a IUI kazdy den. A co? Mam týden po inseminaci a jsem 8dpo a špinim...
A přesně jak jsi uvedla, kdyz vše tohle podstupujeme, nejde na to zároven NEMYSLET. To jsou mi keci !!
tohle bylo naše poslední IUI a objednávám se kontrolu a jdeme řešit, zažádat o IVF. Aby snad na jaře už to mohlo klapnout....
@biedronca No jsme na tom dost podobně..my tedy žádost podali a čekáme na schválení..mezi tím půjdeme ještě na jedno IUI..beru teď Utroš 0-0-2 a to mi vyhovuje..kromě akné nemám žádné vedlejší účinky, jako když jsem zaváděla 1-0-1..to bylo fakt hrozné :/ Jsem o pár dní napřed s IUI..teď jsem 12 DPO..jako myslím na to, ale neupínám se na to jako předchozí měsíce..manželovi vyšel poprvé špatný spermio u IUI, tak jsem to obrečela a řekla si, že moc šancí asi nebude a nemá cenu se s tím nervovat a upínat se na to..no uvidíme, jaká budu "hrdinka" v pátek po testování..stejně chci // to je jasné 😀
@kkacca děkuji tak samozřejmě, že člověk doufá, ale tento cyklus méně vzhledem k horšímu spermiogramu..mudr. říkala "Tak snad tam nějaké doputují." No nebylo to zcela povzbudivé..a kdy se začíná s injekcemi na IVF, když už teď čekáš na MS? Není to hned od prvního dne cyklu? Těch injekcí se tedy bojím :( už teď mám problém s 1 za měsíc u Ovitrille..
Holky, tak to včerejší (8DPO) bylo jednorazové. Světle hnedé zašpinení a do ted nic.
Ja teda mívám spinení i 5 dnů pred MS a pak se červená rozjede,ale ted nic.
Ze by přece jen uhnízdování ? Nebo jen mé zbožné přání .......
A jinak jsem dnes 10 den po IUI a BÍLO☹((
Zaváděla jsem utrogestan a teď mám tak zduřelou sliznici a čípek na na kraji pochvy, že da m zavést další prášky je umění. Tak jsme se dneska naštvala a polkla je. A výsledek? Motám se po kanceláři😉
Znáte to taky některá z vás?
Ahoj holky, tak i nas ceka iui. Vcera jsme byli s partnerem poprve (7dc) na konzultaci u dr. a pristi tyden uz nas ceka iui. Hned me vysetril, udelal prvni utz a pry neni na co cekat..foliku hodne a jeden uplne dominantni 11mm. Potrebujeme tedy darce, to vime, tak snad ho najdou brzo at je na pristi tyden pripraven 🙂)) . Zitra kontrolni utz a naplanovani. Vyfasla jsem hned ovitrelle, at si vyzvednu.
Takovou rychlost jsem teda necekala. 🙂)
@happinesss tak to jsou dobré zprávy. Budu držet pěsti 😀
Je skvělý, že člověk nemusí čekat. Čekáního si užiješ až budeš čekat na // dost 😉
Tak podepsaný všechny souhlasy a smlouvy a na ivf a už si jen vyzvednout druhy den MS injekce...což bude nějak o vikendu 🙂
ahoj chtěla jsem se zeptat,jaké jste měli pocity po inseminaci?já jsem den po a akorát jsem nafouknutá...

@biedronca jj,podala jsem zadost ještě pře timhle iui..takže by to mělo byt vyrizene,teď jenom musíme dořešit stimulaci a všechno kolem