icon

IUI 2019, koho čeká?

biedronca
29. pro 2018

Pojďte sdilet zkušenosti z Vašich IUI nebo sdílet pocity ci postupy pred planovanym IUI v roce 2019.
Jak dlouho se snažíte,a kolikate IUI podstupujete?

kkacca
12. bře 2019

@biedronca ahoj, zatím to vypadá dobře, testy sílí, ale je to 8. den ET, zítra může být všechno jinak....Snažím se na to nemyslet, ale moc to nejde no, pro změnu člověk čeká.....co ty?jak budeš pokračovat dál?

myrei
12. bře 2019

@karbouda
@kkacca Taky už se chystáme na IVF za tři týdny konzultace, tak jsem zvědavá, jak to bude dlouho trvat. Do tý doby dáme ještě iui, co stihneme. Jak dlouho to trvalo vám?

kkacca
12. bře 2019

@myrei podala jsem žádost při UTZ na poslední IUI, po testu co byl negativní jsem hned volala do CAR a dva dny na to už začala ze stimulací,, bylo to mega rychlý...

karbouda
12. bře 2019

@myrei já už mám první injekce doma a začnu druhý den MS stimulovat a pak kontrola, žádost jsem odeslala v pátek poštou..

biedronca
autor
13. bře 2019

@kkacca Jeee takže našlapnuto je, že to hned poprvé vyšlo? Tak to je parada'!! Ted se uz jen modlit...
Nas by mělo čekat první IVF.Jen porad premyslim,jestli do toho jít hned ted jak příjde první MS po tom potratu, a nebo nechat projít aspon jede cyklus a pak až.....

kkacca
13. bře 2019

@biedronca jojo,teď jenom cekat a cekat 🙂 myslim,ze ti doporučí jeden cyklus počkat,dyl bych necekala..a jak si to vymyslela s tou genetikou?koukalal jsem,ze stojí 30t,když si ji člověk musí platit sam,což je dost..

biedronca
autor
13. bře 2019

@kkacca Ne ne, genetiku emryí mame doporučenou a navrženou genetikem,takže tohle půjde na pojištovnu. Kdzy tam jsou 3 potraty,tak to mám už "naordinováno".

kkacca
13. bře 2019

@biedronca aha,tak super, takže všechno vyřešeno,teď jenom kdy začít 🙂

biedronca
autor
13. bře 2019

@kkacca No to je právě ta otázka.... mě řekli v CARU že klidně můžeme HNED, ze fyzicky to jde. Ale záleží na mě, co chci psychicky.

kkacca
13. bře 2019

@biedronca tak jeden mesic už to nevytrhne ne...ale jestli to potřebuješ hned,tak není co resit 🙂

biedronca
autor
13. bře 2019

@kkacca Asi jeden měsíc počkám, uvidíme. JDu na kontrolu v pátek, tak uvidím co mi rekne , doporučí doktor.

kkacca
13. bře 2019

@biedronca jj, uvidíš, měsíc uteče rychle...držím palce, at to jde dobře

biedronca
autor
13. bře 2019

@kkacca Pomalu mi ted to potratové krvácení končí. Jsem zvědava kdy příjde další MS, jestli klasicky do 30 dní a nebo až za tech 6 tydnů.

lilisis
13. bře 2019

Holky nevím, zda jsem už blázen 😀 Jsem dnes 12 DPO a ráno TT negativní (dělala jsem digitální Clear Blue)..vím, že je ještě brzy, ale jsem dnes objednaná na masáž a nerada bych něco po.. nicméně proč to řeším..od cca 4-5 DPO mě začaly fakt dost bolet bradavky a stále tak nějak pobolívá v podbříšku (někdy dokonce mě tak jako táhne a bolí při předklonu)..pár dnů mě bolí i prsa a přijde mi, že čím dál tím víc..tento cyklus jsem měla pouze Ovitrille pře IUI a pak už nic..nic neberu, takže to nemůže být vedlejší účinek hormonů atd..zrovna tento měsíc jsem se rozhodla, že na to kašlu a nebudu to řešit a zrovna toto..vsugerované to podle mě nemám, to už bych byla fakt blázen..myslíte, že mám naději? Ms mám dostat cca až o víkendu a nebýt dnešní masáže rozhodně dobrovolně netestuji, protože už jsem viděla tolik negativních testů, že bych si mohla udělat sbírku..však to znáte :/ Byla jsem si fakt jistá, že tam dnes bude to + a ono na mě skočilo -, tak jsem krapet znejistila, že se možná zase moc pozoruji..

myrei
13. bře 2019

@kkacca Wow, tak to bylo vážně rychlý! A žádost jsi podávala do CAR nebo na pojišťovnu?
@karbouda Ty injekce se píchají každý den? Hele a to se nečeká, až se k tomu pojišťovna nějak vyjádří?

biedronca
autor
13. bře 2019

@lilisis Pokud jdeš na masáž, tak si nechej udělat jen krční a hrudní. Na 12 DPO je opravdu to "mínusko" uplně logické. Ja se dozvedela, ted plácnu,že mam pozitivní test v sobotu a v pondělí jsem měla masáž. Taky jsem si nechala udělat jen krční a hrudní.

lilisis
13. bře 2019

@biedronca děkuji za rady..vím, že masáž celkově není vhodná a právě toto je marma masáž přímo cílená na otěhotnění, což rozhodně není na krku, ale spíš níže 😀

kkacca
13. bře 2019

@lilisis digitak má citlivost 25, testuj kdyžtak citlivějšími 🙂

kkacca
13. bře 2019

@myrei žádost podávali v CAR a řikali, že to trvá cca 14dní.. takže to vycházelo přesně...

lilisis
13. bře 2019

@kkacca no já si říkala, že nemusím mžourat na ducha :D Věděla jsem, že je citlivější ten klasický nooo..no tak v pátek počůrám klasický s čárkama s citlivostí 10 a budu doufat, že mé tušení je správné a budou // 🙂

@biedronca tak jsem raději volala té masérce a prý to tomu nevadí, že se to takto klientkám stává a vše ok..ta masáž mi má posunout správně ms..no uvidíme..zase nechci se omezovat a upínat na to, protože to je pak psychicky náročné po tolika letech..pokud těhotná mám být, tak budu a hotovo

kkacca
13. bře 2019

@lilisis držím palce, já si ho zatím šetřím :D ne, po ivf stejně člověk ví přesně, tak neukáže nic nového 🙂

lilisis
13. bře 2019

@kkacca děkuji 🙂 No já si byla fakt jistá že tam bude + a už si ho šetřím přes rok, takže jsem si řekla, že ho prostě použiju 😀 už jsem to psala, ale stále držím palce ať ti // jen sílí 🙂

kkacca
13. bře 2019

@lilisis třeba byl hajzl prošlej :D ne, dělám si srandu, držím palce, at se tam objeví // a hlavně, ať to má zdárný konec 🙂

folik1
13. bře 2019

@kkacca chteji po tobe predoperacni? Az pujdes na punkci??

kkacca
13. bře 2019

@folik1 jj,chtěli predoperacni,ale jenom takový maly

karbouda
13. bře 2019

@myrei u nás se nečeká, ale asi každý car to má jiný, prostě počítají s tím, že to určitě schválí.. Já jsem byla otravná a honila jsem je, pak jsem zaváhala, zda nezkusit třetí iui, ale cítím, že toto je správné, já se toho nebojím... Na druhou stranu na to dost spoléhám no, pokud to nevyjde, budu dost smutná

mitell
13. bře 2019

Dnes proběhla 3 IUI. A bylo mi řečeno, že na ni můžeme jít kolikrát chceme. Já byla v domnění a i jsem to někde četla, že může jít jen 6x do roka. Jak to máte vy? 🙂

kkacca
13. bře 2019

@mitell no můžeš každej měsíc, ale 6x je hrazeno pojišťovnou, zbytek si doplatíš 🙂

kkacca
13. bře 2019

@karbouda smutnej by člověk asi byl, ale zase pokud máš pak něco v mrazáku, jde se rovnou zase do KETu a člověk má pocit, že se něco pořád děje 🙂)

karbouda
13. bře 2019

@kkacca JJ to je nejdůležitější, žádný čekání.. Zaváděla si jedno?

Strana