IUI 2019, koho čeká?
Pojďte sdilet zkušenosti z Vašich IUI nebo sdílet pocity ci postupy pred planovanym IUI v roce 2019.
Jak dlouho se snažíte,a kolikate IUI podstupujete?
@fatal_error Aha, já jsem zmatená 🙂 to Ti asi určitě udělají, tak už budeš vědět, jak na tom jsi. Testovat už jsem chtěla dneska, ale nemám na to nějak odvahu, pořád je ještě pár dní čas, ale už mě začalo pobolívat břicho chvílema, tak si myslím, že co nevidět je to tady a pojedeme zase další prodlouženou jízdu 😀
@aklin No to určitě chtěj. Nepůjdeš do šíleného IVF,k tery je napod na tělo, driáky hormonů, hromady injekcí a hlavně i penez...... a bez toho,aby veškeré vysetrení, které jsou možné udělat (imuno, hematologie a genetika), jsi neměla.
Fakt bych do IVF bez tohodle základu nešla.
@johan7 Jsi dobra, ze vydrzis netestovat, ja uz to obycejne tak 11.dpo nedam. 🙂 Drzim ti pesti!
A tedy k ty zitrejsi prohlidce, asi uz by mohlo byt neco videt, treba takovy 3 pekny folikuly okolo treba 13mm zatim a do pondeli pak treba dozrajou a rovnou mi po utz pichnou ovitrelle, nebo co pichaji v Pronatalu. Ja se tesim jak maly dite. 🙂
Taky mi před IVF nedělali imuno ani genetiku, myslím, že to není úplně standartní, záleží co máš za problém..Jinak už mám potvrzenou srdeční akci, tak snad to tentokrát vyjde 🙂
@fatal_error Děkuju Ti 🙂 i já Tobě. Říkala jsem si, že když to do pátku nedostanu, tak to testnu. Mě dali v Pronatalu Ovitrelle, ale nic mi tam nepíchali, to až já doma večer sama.
@kkacca Ono asi i záleží na CAR. My jsme měli původně namířeno do Gennetu a tam jsme rovnou vyfasovali 3 A4 s genetuckým dotazníkem celý rozvětvený rodiny a kamarádka, co šla taky do Gennetu, tak těm to taky dělali a čekala asi 3 měsíce pak na výsledky. Kdežto jak jsme šli nakonec do Pronatalu, tak tam nabrali jen krev na základní imuno, štítnou žlázu, pohl.nemoci a základní horm.profil, nic víc a ani o žádný genetice a dalších testech nemluvili...
Ještě se tak obecně zeptám, na základě jakých kritérií jste si nakonec vybrali to dané CAR?
Holky, bylo vam nektere po clostilu blbe? Vcera jsem ho dobrala (3.-7. dc 1-0-1) a dneska me celkem fest pichalo u pravyho vajecniku, jsem unavena a nafoukla jak balon. 😞 Doufam, ze to nejpozdeji po ovulaci prejde. Na ultrazvuk do Pronatalu jdu v pondeli ve 13 hodin.
@fatal_error já teda zkušenosti nemám, ale bolestí se mi projevuje normos ovulace, dobre znamení, že tam něco roste
@karbouda ovulacni bolesti znam a tohle bylo prave trochu podobny. je mozny, ze to bylo pichani kvuli rustu folikulu? znepokojuje me, ze jsem to teprve vcera dobrala, dnes jsem teprve 8.dc a na utz jdu 13.dc.
no uvidim zejtra na novy gynde, kam se jdu registrovat. s predchozi uz mi dosly nervy, jednak je nekompetentni, jako cpat mi utrogestan od 16.dc, kdyz mivam ovulaci nejdriv nekdy 25.dc? a zadruhe se mi mama, ktera k ni taky chodi, prokecla, ze me spolu resily. to je totalni hnus a poruseni lekarskyho tajemstvi!
@fatal_error jojooo to znam.... Lepší chodit na gyndu, kde není nikdo známý... Jinak podle mě to bude z folikulu, dobře, že jdeš zítra, ať víš, jak je velký
@johan7 tak co, porad jsi vydrzela netestovat? 🍀
@fatal_error 😀 pořád držím, ale dala jsem si čas do zítra, pokud to zítra nedostanu (což je den předpokl. mensteuace), tak testnu. Co Tvoje břicho? Lepší?
@johan7 jsem napnuta jak ksandy, doufam, ze budes informovat. a ses dobra, ja bych to teda nevydrzela. 🙏
ted cekam v cekarne na novy gynde, tak jsem zvedava, jestli uz na utz nejaky folikuly budou. pichaj me chvilema vajecniky, boli me zada v dolni casti nad prdeli a jsem nafoukla. :( mela jsi to taky? porad mi ted v hlave hloda myslenka, jestli 1-0-1 nebylo moc. co kdyz bude folikulu vic a inseminaci nam neudelaj? a co kdyz se mi rozjede hyperstimulacni syndrom. jinym holkam jinde davaj nejdriv 1 tabletu, ja mela hned 2. :/
Achjo, jak jsem se bala, ze jsem mela moc velkou davku clostilu, tak on mi pravdepodobne nezabral. :( sliznice 2mm a folikul zadnej. :( teda jeden 9mm, jinak nic.
@fatal_error Neboj se, podle ně by Ti nedali nic, když by věděli, co to může způsobit. Já taky měla hned zpočátku 2 tablety a žádný syndrom jsem neměla. Tohle bych řekla, že jsou hormony spíš z tý slabší sekce. Dej vědět, držím palce, ať jsi spokojená.
@fatal_error Ale Ty jsi říkala, že máš delší cykly, tak není to brzy ještě na nějaký závěry? Kolikátý dc jsi? Třeba je folikul teprv na začátku...Nevím, nejsem doktor, spíš jen tak uvažuju.

@johan7 nene, jdu az v pondeli, za chvilku teprve slupnu posledni clostil. nicmene ted ve ctvrtek jdu na novou gyndu a utz by se u vstupni prohlidky mohl delat. nemohl uz by tam nejakej dominantni folikul byt videt? pripadne vic.
co ty, kdy budes testovat?