icon

IUI 2019, koho čeká?

biedronca
29. pro 2018

Pojďte sdilet zkušenosti z Vašich IUI nebo sdílet pocity ci postupy pred planovanym IUI v roce 2019.
Jak dlouho se snažíte,a kolikate IUI podstupujete?

myrei
6. kvě 2019

@folik1 To je pěkný počet, držím palce! Jak ses cítila po probuzení? A kdy budeš vědět, kolik z toho je vajíček?

kkacca
6. kvě 2019

@folik1 super počet, držím palce, kam chodíš?

saja13
6. kvě 2019

Ahoj holky dneska sem byla na krvi horm. Profil 2DC a 15.5 jdu na utz je dost možné že půjdem v pátek 17.5 na iui? Vůbec nevím co nás teď čeká předem děkuji 😉

folik1
6. kvě 2019

@myrei ja byla v pohode, jen ted mam bolesti nemuzu sedet a moc chodit,ale jinak je mi fajn. Zitra budu volat

folik1
6. kvě 2019

@kkacca Pronatal Kolin

kkacca
6. kvě 2019

@folik1 tak drzim palce, ja byla v pronatalu v Praze

folik1
7. kvě 2019

@kkacca tak dnes ze 7 oplodnenych mame 2 snad do patku vydrzi

kkacca
7. kvě 2019

@folik1 drzim pěsti, kdy mas volat?az v patek?

folik1
7. kvě 2019

@kkacca v patek by byl transfer. Snad se udrzi a vydrzi

kkacca
7. kvě 2019

@folik1 to jo, ale jestli to to reknou až v patek 🙂

myrei
7. kvě 2019

@folik1 Díky bohu za dvě, viď? 🙂 To zvládnou!
A oplodňovali ICSI nebo přirozeně?

folik1
7. kvě 2019

@myrei ICSI . No jo me desi ze prvni den ze 7 oplodnenych zustalo tak malo, mame jeste 3 dny pred sebou

myrei
8. kvě 2019

@folik1 No co jsem četla, tak většinou ten ty první dva dny odpadají nejrychleji a pak už se drží 😉

moncheris
8. kvě 2019

Tak já mám poslední cyklus na Femaře, jinak prý půjdeme také na IUI. Děvčata, co nás čeká? A jak to snáší vaši chlapi? Ten můj je ve stresu jen z toho, když mu řeknu, kdy budu mít (snad) ovulaci a i ze spermiogramu měl stres

natlinka27
9. kvě 2019

Ahoj holky tento cyklus jsem měla jít na iui dnes sem šla na utz 11dc a žádná sláva cykl mám většinou 33-36 dní myslíte že ovu ještě dorazí? Mám jít v červnu na laparku ale většinou ovulku mám ale vždy dlouho minulý cykl až 25dc a také se mě prodloužil cykl jinak ovu vždy 22-24dc lf 12 dní a teď s brala clostilbegyt 3-7dc

fatal_error
Autor odpověď smazal
fatal_error
9. kvě 2019

@natlinka27 nic se neboj, jestli mas delsi cykly, pravdepodobne to dozenes. ja jsem mela 9.dc sliznici 2 mm a zadny dominantni folikul, pak v pronatalu 13.dc sliznice 3,5 mm a folikul 12,5 mm, uz nevim presne a dorostl. IUI probehla trochu pozdeji.
cykly mam cca 38-40 dnu, tento viz vyse, byl po clostilbegytu 1-0-1.

natlinka27
9. kvě 2019

@fatal_error je super jsi mě trošku uklidnila já ho mám poprvé a myslela sem ze bude větší no tak uvidíme co mě poví v úterý. Já měla clostilbegyt 1-1-1

fatal_error
9. kvě 2019

@natlinka27 16.dc mel ten folikul 18. Takze u delsich cyklu se vajecniky loudaj i po clostilu. Drzim pesti.

natlinka27
9. kvě 2019

@fatal_error tak super to sem právě nevěděla. Děkuji snad hezky naroste aby mohli příští týden třeba udělat to iui

fatal_error
9. kvě 2019

@natlinka27 to uplne chapu, fakt, ja tu zacatkem dubna propadala beznadeji, ze clostil nezabral a dalsi cyklus v haji. nastesti zbytecne.

natlinka27
9. kvě 2019

@fatal_error tak to je super já si říkala že bych byla Teda naštvaná že kdybych ho do sebe cpala a žádný výsledek by za tím nebyl

natlinka27
9. kvě 2019

@fatal_error a jak to u tebe dopadlo po clostiku našla jsi //? 🙂

fatal_error
9. kvě 2019

@natlinka27 jj, //, pristi stredu ultrazvuk, tak se zatim modlim, aby se neco nepodelalo.

presne, predstava, ze jsem ho brala zbytecne, to bych fakt nemela radost. jednak se muze brat 6x za zivot, takze jeden pokus by byl v haji a dale ty mozny nezadouci ucinky jako zvyseny riziko rakoviny vajecniku. samozrejme to asi nebude nijak zhavy, ale vydesi to. 🙂

drzim pesti, at ti pomuze a brzy taky najdes //.

natlinka27
9. kvě 2019

@fatal_error je tak super to ti gratuluji že jsi našla // a moc držím pesticky aby vše bylo v pořádku a jak má 🙂

smudlyp
9. kvě 2019

@koikaahoj takze kdyz mame hotovou genetiku a cekame na vysledky tak by na to prisli??

koikaahoj
10. kvě 2019

@smudlyp určo

folik1
10. kvě 2019

@myrei tak mame dve krasna embria
@kkacca . Za hodku a pul vkladame ... 🤗🤗🤗

kkacca
10. kvě 2019

@folik1 drzim palce, ja už jdu v pondeli na screening 🙂

folik1
11. kvě 2019