IUI 2019, koho čeká?
Pojďte sdilet zkušenosti z Vašich IUI nebo sdílet pocity ci postupy pred planovanym IUI v roce 2019.
Jak dlouho se snažíte,a kolikate IUI podstupujete?
@evikste to je divné 🤔 Ja jsem podbřišek citila dost tyden před prvním ultrazvukem v Sanusu. Což jsem mohla byt tak 6-8dc. Ale od 12dc co jsem mela ultrazvuk mě nic nebolelo.
@vladuska29 ja jsem ted 13 den a az dneska, byla jsem tam vcera. Mela jsem tam nejakou tekutinu co nevedel co je. Folikul 12mm sliznice 8 mm a cysta 2,1 na 17 mm. Rikal, ze je mozny ze uz jsem po ovu, ale je mozny ze budu v pondeli. Ale tohle je sila ☹️
@evikste ty jo a nemůže ta bolest být od te cysty? No jestli je folik 12mm tak si myslim že ovu teprve mit budes kord jestli jsi 13dc. Ja byla na prvnim 12dc a žádný větší tam nebyl pak jsem byla 17dc a to mi rek ze tam porad zadny neni. Ale ty mas jeste cas aby dorostl.
@vladuska29 no byl takhle velky i v pondeli i ta sliznice. Ja nevim zda ta cysta, ale mela jsem ji 4,5 cm a to bolelo, ted je o hodne mensi 😬 ja uz fakt nevim ☹️
Ahoj holky, tak se IUI ani u nás nechytlo. 🤦♀️Jsem dnes 15 den po ... A TT nic. Tak už jdem do IVF. 🙋♀️ všem přeju hodne moc štěstí a pevné nervy. 🍀🍀
Včera jsem byla na inseminaci, tak teď přečkat 14 dni čekání 😇🙈
@alli005 držím moc palečky 👍😉
Ahoj holky, tak já jdu zítra na kontrolu po odstranění plošného polypu v děloze. Jsem zvědavá jaký bude další postup. Díky tomu přijdeme o dvě možnosti snažení (6 ti neděli) no a bude listopad a ještě jsme se nedostali ani k IUI, doufám, že po tom šestinedělí už k němu dojde. Nějak to se mnou strašně cvičí je to dlouhé a manžel to také úplně v klidu nesnáší. Jak to děláte, že jste v klidu - myslím tím v soužití. Jsme oba napnutý jak kšandy, pořád se nic neděje a hlavně díky ovitrelle mám endometriózu a cystu. Tak nevím jak dlouho to moje tělo vydrží než to úplně s plodnosti vzdá.
Tak se nám to taky blíží, jen nevím, jak to načasovat. ovu bude asi v neděli/pondělí. tzn, že by bylo fajn jet na folikulometrii v pátek?
Jinak termín na konzultaci IVF mám 1.11. Dnes jsem volala do CARU... tam si vše vysvetlime. Tak jsem zvědavá.
@beata2018 to už mám v hube víc jak 25tis.lepsi snad napočítat a ty kanálky už vůbec ne, mě se to teď pěkně protáhne do konce měsíce mám pn 😲🙄 takže naše ivf bude asi až po novém roce 🙄 docela mě to už stve, teď mám antibiotika takže stejně nemůžu 🙄 a tobě přeju hodně stesti 🍀 budete zkoušet iui?
@saja13 to jo nepočítej 😂 zase do nového roku to musí prostě vyjít. Moc ti to přeju. 🍀🍀🍀 To dopadne uvidíš. No ja mam IUI za sebou teď a neúspěšné. Další už nedoporučuje. Ten můj chlap zlatej má prostě hrozný spermio... na IUI to byl výstřel do tmy. V podstatě zázrak, který se nekonal. A je mi už 36 tak tolik času zase není. Tak raději rovnou do IVF na to spermie stačí. Pry to zvládnou. Tak panu doktorovi věřím...
Ale ta cena... mam kalkulaci na 67400 kc... 🙈🤷♀️
@beata2018 cože taková cena? 😲 Co tam budete mít vše za metody? Náš to zatím vychází na 23 ale počítáme radši 30 jako 67.400 za jeden ivf? Tak to máte masakr Teda... No nevím zda to letos ještě vyjde musím pak zavolat o zadost a ta trvá tak 14dni ale sem marod a na kontrolu jdu 30.10 takže to moooc nadějně nevydim bohužel tyjo 🙄 taky mě to stve ale co nadělám

@vladuska29 me dneska odpoledne zacalo hodne bolet bricho ☹️ Chuze, toaleta, sezeni ☹️ Vubec nic mi k tomu nerekl.