icon

IUI 2019, koho čeká?

biedronca
29. pro 2018

Pojďte sdilet zkušenosti z Vašich IUI nebo sdílet pocity ci postupy pred planovanym IUI v roce 2019.
Jak dlouho se snažíte,a kolikate IUI podstupujete?

katule1990
16. říj 2019

@beata2018 Můžu se zeptat, jak špatné máte spermio, že vám ani další IUI nedooručili? My ho máme taky hodně zlý a chceme ještě jedno (5.) IUI zkusit, z IVF mám strašný strach. V CAR mi říkali, že se jim i stalo, že dopadlo IUI s hodnotami pod milion, ale je to asi hodně nepravděpodobné. Nám se výsledky pohybují mezi 0,5-8 mil./ml.

saja13
16. říj 2019

@azby to nejsi sama Taky se toho bojím a to mám koňské dávky takže se mám na co těšit 🙄 ale jiná možnost není když to nejde přirozeně ale nám dotoho pořád neco leze 😲🙄

saja13
16. říj 2019

@jasemin26
@juliemichal a v kolik jdeš na iui? Snad to nemáš pichnuty moooc brzo 😲? Já pichala v 9 večer a na iui sme šly v 10 ráno

jasemin26
16. říj 2019

@saja13 ja si ji mam pichnout dnes vecer a v pátek ve 12 na iui

alli005
16. říj 2019

@saja13 já si měla injekci píchnout ve čtvrtek v 9 večer a na IUI jsme šla v sobotu v půl 11 dopoledne. V papírech z Caru psali, že ovu nastává 36 hodin po aplikaci injekce.
Tak mě překvapuje, že někdo jeden den picha injekci a druhy den už IUI 🤔

juliemichal
16. říj 2019

@saja13 no jdu na IUI až v 10 ☹ mělo proběhnout o půl 1 odpo,ale manžel dostal půl dna volno a to na dopoledne 😀 takže v 8 tam máme být a 2 hodiny zpracovávají vzorek a pak až IUI 😀 😀 tak snad to nepíchli fakt brzo ach jo ☹

saja13
16. říj 2019

@jasemin26 jo tak to je v poho pak dej vědět jak ti po ní bylo, já mám po ní docela bolesti to sem zvědavá jak mi po ní bude před ivf 🙄

saja13
16. říj 2019

@alli005 jj jecto tak, většinou se píchá den před iui jak sem psala já pichala v 9 večer a druhý den ráno v 10 sem šla na iui to slyším prvně to co píšeš ty 😲

saja13
16. říj 2019

@juliemichal ovu nastává do 36 hodin od aplikace tak si to spocitej jak ti to vychází? Každopádně držím palce, nám se nepovedlo, já mám nízké Amh takže šance skoro nulová 🙄

juliemichal
16. říj 2019

hah nevím jak to s těmi injekci je,abych pravdu řekla hah 😀 😀 ale jak si pamatuji jak jsme u Matea byli na IUI tak mi píchali pregnyl v ten den co proběhlo IUI 😀 😀 takže právě mě zarazilo,že mi ovitrelle píchli takto brzo 😀 😀

@saja13 já vím,že se nepovedlo ☹ a moc mě to mrzelo ☹ jaké Amh mám to vůbec netuším,ještě jsme ten test nedělali 😀 😀

alli005
16. říj 2019

@saja13 no ale třeba @jasemin26 to má stejně jako já 🤔🤔🤔
A v papírech z Caru píšou, ze IUI provádějí 36-42h po aplikaci ovitrelle, teď jsem na to znovu koukala. Pribalovy leták od ovitrelle už nemám 😳

jasemin26
16. říj 2019

@saja13 tak tohle je nas druhý pokus.. prvni pokus jsem po ni byla unavena a taky jsem mela bolesti 😞 marne doufám že ted to bude lepsi👍

jasemin26
16. říj 2019

@alli005 tak ja pri prvnim pokusu pichala injekci ve středu a ve ctvrtek jsem sla, tak me ted prekvapilo ze si ji mam pichnout dnes a az v patek na iui

azby
16. říj 2019

@saja13 věřím tomu, že to stihneme všechny, než náš tělo zradí úplně! Ale samozřejmě se hodně bojim

saja13
16. říj 2019

@juliemichal to se dělá hned na začátku ten test amh je tam víc výsledků právě je tam i imuno, nj i náš to mrzí ale co se dá děláte

saja13
16. říj 2019

@alli005 je to možný no, já vím jen že do 36h by měla nastat ovu 😉

saja13
16. říj 2019

@jasemin26 tak snad jo, já ovitrele pichala zatím 2krat a vždycky to nebyla žádná sláva, pokaždé sem měla bolesti, taky doufám že při ivf to bude lepší ikdyz nevím, nevím no 😲😉

saja13
16. říj 2019

@jasemin26 taky by mě to překvapilo

saja13
16. říj 2019

@azby tak to si myslím že nás je víc

vladuska29
17. říj 2019

Ahoj holky tak ja dneska asi 1dc. Ještě ale počkám jestli se to spineni rozjede. ☺️☺️

jasemin26
17. říj 2019

@saja13 no tak bolesti mam😞 ...no snad to budeš mít lepsi, davej pak info mam pocit ze nas pak take bude ivf cekat. Drzim ti palce

saja13
17. říj 2019

@jasemin26 my budem mít ivf až po novém roce asi 🙄 zatím nám dotoho všechno leze už mě to štve, tak snad ti bude brzo líp, já si musela vzít i brufen jinak se to nedalo vydržet.. Tak držím pěsti 🤝🍀 budeš to potřebovat, jinak info urco dám 😍

jasemin26
17. říj 2019

@saja13 tak to mě mrzi,ale určitě se dockate👍😉 .. taky jsem si vzala prasek na bolest...info určitě davej budu zvedava a budu drzet palce😉👍

juliemichal
17. říj 2019

Ahojky holky tak mám skoro 2 hodiny po 😍😍😍 je mi nějak zle coz jak chodili před Mateem na IUI tak mi zle nebylo 😂😂😂 tak a teď čekat 14 dnů jak to dopadlo 😂😂😂😂 utros mám brát od soboty 2tbl denně dokud prý jedno balení nevypotrebuji

saja13
17. říj 2019

@jasemin26 dřív nebo později určitě jjo věříme tomu 😍 a děkuji bude to potřeba

saja13
17. říj 2019

@juliemichal to máš dobrý já utros vůbec nebrala 🙄 nevím proč, tak držím palce je to strašný to čekání, já už testovala asi 7nebo 8 den a nic tak snad vám to klapne držím moooc palce ✊🍀

juliemichal
17. říj 2019

@saja13 Děkuji jsi zlatíčko já u všech IUI brala utros je prý i dobrý na uhnízdění,ale nevím co je na tom pravdy a to se divím,že jsi utros vůbec nebrala pokud to klapne tak do konce 3 měsíce ho budu brát

jasemin26
17. říj 2019

@juliemichal ja tedy taky nebrala zadne leky

juliemichal
17. říj 2019

@jasemin26 Tak to je fakt divné ty jo,nějak nechápu já brala i před těmi 4 roky co jsme chodili na IUI tak nějak nechápu mno

jasemin26
17. říj 2019

@juliemichal pri prvnim pokusu jsrm nebrala. Zitra jedeme na druhý tak uvidime.ale je to zvláštní zr nekomu davaji a nekomu nr🤔

Strana