IUI 2019, koho čeká?
Pojďte sdilet zkušenosti z Vašich IUI nebo sdílet pocity ci postupy pred planovanym IUI v roce 2019.
Jak dlouho se snažíte,a kolikate IUI podstupujete?
@jasemin26 no tak to neznám,tu bolest jsem nikdy teda neměla ☹
@juliemichal na Vánoce nebude 🙄 po novém roce nejdřív dřív už asi ne, podle toho co mi teď našli to riskovat ani nechci
@juliemichal to bud rada😉 ..ale dr mi rikal ze je to normalni, ze to nekoho bolí. Tak snad to normalni je,a nevyklube se nejaky problem🤔
@juliemichal ano věřím tomu👍
@juliemichal no ono to pravé uteče to je pravda no.... Už aby to Bylo kočko 😍
@saja13 strašně moc se těším kočko moje na tvé tt ♥ ♥ jaj ať už mi jde pryč ten ovitrelle haha 😀 a nejhorší je,že ten dušík nejde ani vyfotit hah 😀 😀 je tam už jen strašně maličký a to nevím zda to je ještě z toho ovitrelle anebo už ne 😀 dnes jsem 10 dnů po vpichu,9 dnů po IUI a 8DPO 😀 😀
@juliemichal tak to bych takhle nemohla bych byla pořád ve stresu co z toho bude, tak zkus pak v týdnu a uvidíš 😍 taky se těším a děkuji
@juliemichal já jdu dneska nafasovsat ten nosifol tak snad pak taky pomůže 😍 koupila sem rovnou 2 balení tak budu věřit že to dopadne dobře ❤️
@saja13 já tomu nosifolu nevěřím ☹ ☹ mě tak prodloužil cyklus když jsme se snažili o Matea,že o něm nechci ani slyšet ☹ lepší je inofolic ☹ ☹ ale může na každého zabírat jinak,že jo? 😀 haha haha jako já jsem taky ve stresu co z toho bude anebo nebude 😀 víš co u mě bylo daleko lepší?když u Matea u IUI mi píchli pregnyl ten jsem měla z těla pryč 5 dnů od vpichu a to měl 5000 jednotek a ovitrelle má 6500 jednotek,tak se divím,že 10 dnů po vpichu ho tam furt mám,ty jo 😀 😀
@juliemichal já už ho 7den neměla no ale nevím kolik sem měla jednotek, no já bych spíš potřebovala abych 2dny jo krvacela tak uvidím co to semnou udělá no, já brala i gynex ale asi jen měsíc
@saja13 já brala taky gynex a ten mi rozházel min cyklus úplně hah,tak jsem ho přestala brát 😀 já si myslím,že jsi taky měla 6500 jednotek,že jiný ovitrelle není 😀 no tak už vím,že u nás tento měsíc je taky passe hah,IUI mi udělali o 4 dny dřív než měli ☹ bohužel ☹ přišly jsme na to s holky dnes skrz mé bazální teploty ☹ ☹ takže jsem si online vyplnila žádost tady u nás do reprofitu,nebudu jezdit 120km tam a 120km zpět aby mi to zase pokakali jako teď ☹ ☹
@juliemichal tobě dělali iui 8dc? 😲 Tak to je masakr a kde jsi na něm byla, ty meris bazalku? To já sem nikdy nemerila Teda
@juliemichal ale i ty 12cky vypadá že ti iui dělali správně, si myslím Teda, no jeďte to nevzdavej 😍 podle toho druhého grafu já to tak chápu Teda...
@saja13 nene mi dělali IUI 12DC 😀 😀 no,ale prý ovulka měla být 15DC,tak vůbec netuším hah 😀 😀 jj já se v ní moc ani nevyznám 😀 😀
Tak ja nic holky.MS dneska dorazila,takze budeme zkouset druhe IUI,drzte palce🙂.
@juliemichal jesrli máš cyklus 28 dní tak by ovu měla být 15-16dc jinak já se v tom taky mooc nevyznam takže buď v klidu 🤣
@miselka2000 urco palce držíme ❤️
@juliemichal tyjo ten nosifol to jsou tablety jako kráva 🤣 tak, snad pomůže Za ty prachy 😉😍 mám to zatím na 2 měsíce tak uvidíme co to udělá
@saja13 diky tobe taky🙂
@miselka2000 tak to jsi na tom stejně jako já ☹️
Snad ty 2.pokusy budou úspěšnější 🍀🍀🍀

@juliemichal hnizdeni asi bohuzel ne, takhle to poboliva uz od druheho dne po iui... jo to jsme celkem kousek, ja mam testovat 1.11