icon

IUI 2019, koho čeká?

biedronca
29. pro 2018

Pojďte sdilet zkušenosti z Vašich IUI nebo sdílet pocity ci postupy pred planovanym IUI v roce 2019.
Jak dlouho se snažíte,a kolikate IUI podstupujete?

jasemin26
24. říj 2019

@juliemichal hnizdeni asi bohuzel ne, takhle to poboliva uz od druheho dne po iui... jo to jsme celkem kousek, ja mam testovat 1.11

jasemin26
24. říj 2019

@saja13 tak to mě mrzi, ale dockas se neboj. My taky na dalsi postup budeme cekat tri měsíce. Brzy se uzdrav 👍

jasemin26
24. říj 2019

@alli005 děkujeme 👍😉 .. mohlo by to vyjit ale nedělám si zbytečně velke nadeje soudě našich vysledku. Tak dej vědět co a jak u tebe😉👍

juliemichal
24. říj 2019

@jasemin26 no tak to neznám,tu bolest jsem nikdy teda neměla ☹

juliemichal
24. říj 2019

@saja13 tak to bude na Vánoce krásný dáreček ♥ držím moc palečky kočko moje ♥ ♥
@alli005 moc držím palečky aby to potom vyšlo ♥ ♥ ale u mě taky nevěřím tomu,že by to mělo vyjít hah,ale necháme se překvapit

saja13
24. říj 2019

@jasemin26 děkuju moooc, no snad brzy uvidíme // 😍 my zacnem nejdřív lednu bohužel no ale co se dá dělat aspoň že se to zachytilo včas tak přeji co nejdřív

saja13
24. říj 2019

@juliemichal na Vánoce nebude 🙄 po novém roce nejdřív dřív už asi ne, podle toho co mi teď našli to riskovat ani nechci

jasemin26
25. říj 2019

@saja13 to snad do Ledna utece, taky v to doufám 😉 , my budeme když se to nezadari taky muset pockat. Ted jde o to aby jsi byla uplne fit s uvidis ze to pujde👍 ... jen se nevzdavat.. holt si budeme muset na ten zazrak počkat ale stoji to za to👍😉

jasemin26
25. říj 2019

@juliemichal to bud rada😉 ..ale dr mi rikal ze je to normalni, ze to nekoho bolí. Tak snad to normalni je,a nevyklube se nejaky problem🤔

juliemichal
25. říj 2019

@saja13 tak do ledna ti to taky uteče ♥ ♥ dáš si oddych a pak se to krásně povede 🙂 🙂

@jasemin26 tak to asi každý snáší jinak to IUI,ale neboj bude vše v pohodě ♥ ♥

jasemin26
25. říj 2019

@juliemichal ano věřím tomu👍

saja13
25. říj 2019

@jasemin26 a co tě bolí nrbo co nemůžu ho nikfe najít 😲

saja13
25. říj 2019

@jasemin26 jj lepší je si počkat než to řešit potom v tehu to jako každopádně 😉 co se dá dělat no, bohužel nic

saja13
25. říj 2019

@juliemichal no ono to pravé uteče to je pravda no.... Už aby to Bylo kočko 😍

juliemichal
25. říj 2019

@saja13 strašně moc se těším kočko moje na tvé tt ♥ ♥ jaj ať už mi jde pryč ten ovitrelle haha 😀 a nejhorší je,že ten dušík nejde ani vyfotit hah 😀 😀 je tam už jen strašně maličký a to nevím zda to je ještě z toho ovitrelle anebo už ne 😀 dnes jsem 10 dnů po vpichu,9 dnů po IUI a 8DPO 😀 😀

saja13
25. říj 2019

@juliemichal tak to bych takhle nemohla bych byla pořád ve stresu co z toho bude, tak zkus pak v týdnu a uvidíš 😍 taky se těším a děkuji

saja13
25. říj 2019

@juliemichal já jdu dneska nafasovsat ten nosifol tak snad pak taky pomůže 😍 koupila sem rovnou 2 balení tak budu věřit že to dopadne dobře ❤️

juliemichal
25. říj 2019

@saja13 já tomu nosifolu nevěřím ☹ ☹ mě tak prodloužil cyklus když jsme se snažili o Matea,že o něm nechci ani slyšet ☹ lepší je inofolic ☹ ☹ ale může na každého zabírat jinak,že jo? 😀 haha haha jako já jsem taky ve stresu co z toho bude anebo nebude 😀 víš co u mě bylo daleko lepší?když u Matea u IUI mi píchli pregnyl ten jsem měla z těla pryč 5 dnů od vpichu a to měl 5000 jednotek a ovitrelle má 6500 jednotek,tak se divím,že 10 dnů po vpichu ho tam furt mám,ty jo 😀 😀

jasemin26
25. říj 2019

@saja13 podbřišku mě poboliva a jsem unavena jonak ok... jo ono je to lepší pockat az budes v pohodě👍 ale dockas se věřím tomu👍

saja13
25. říj 2019

@juliemichal já už ho 7den neměla no ale nevím kolik sem měla jednotek, no já bych spíš potřebovala abych 2dny jo krvacela tak uvidím co to semnou udělá no, já brala i gynex ale asi jen měsíc

juliemichal
25. říj 2019

@saja13 já brala taky gynex a ten mi rozházel min cyklus úplně hah,tak jsem ho přestala brát 😀 já si myslím,že jsi taky měla 6500 jednotek,že jiný ovitrelle není 😀 no tak už vím,že u nás tento měsíc je taky passe hah,IUI mi udělali o 4 dny dřív než měli ☹ bohužel ☹ přišly jsme na to s holky dnes skrz mé bazální teploty ☹ ☹ takže jsem si online vyplnila žádost tady u nás do reprofitu,nebudu jezdit 120km tam a 120km zpět aby mi to zase pokakali jako teď ☹ ☹

saja13
25. říj 2019

@juliemichal tobě dělali iui 8dc? 😲 Tak to je masakr a kde jsi na něm byla, ty meris bazalku? To já sem nikdy nemerila Teda

saja13
25. říj 2019

@juliemichal ale i ty 12cky vypadá že ti iui dělali správně, si myslím Teda, no jeďte to nevzdavej 😍 podle toho druhého grafu já to tak chápu Teda...

juliemichal
25. říj 2019

@saja13 nene mi dělali IUI 12DC 😀 😀 no,ale prý ovulka měla být 15DC,tak vůbec netuším hah 😀 😀 jj já se v ní moc ani nevyznám 😀 😀

miselka2000
25. říj 2019

Tak ja nic holky.MS dneska dorazila,takze budeme zkouset druhe IUI,drzte palce🙂.

saja13
25. říj 2019

@juliemichal jesrli máš cyklus 28 dní tak by ovu měla být 15-16dc jinak já se v tom taky mooc nevyznam takže buď v klidu 🤣

saja13
25. říj 2019

@miselka2000 urco palce držíme ❤️

saja13
25. říj 2019

@juliemichal tyjo ten nosifol to jsou tablety jako kráva 🤣 tak, snad pomůže Za ty prachy 😉😍 mám to zatím na 2 měsíce tak uvidíme co to udělá

miselka2000
25. říj 2019

@saja13 diky tobe taky🙂

alli005
25. říj 2019

@miselka2000 tak to jsi na tom stejně jako já ☹️
Snad ty 2.pokusy budou úspěšnější 🍀🍀🍀

Strana