IUI 2019, koho čeká?
Pojďte sdilet zkušenosti z Vašich IUI nebo sdílet pocity ci postupy pred planovanym IUI v roce 2019.
Jak dlouho se snažíte,a kolikate IUI podstupujete?
@vladuska29 ať se zadaří🙂
@miselka2000 děkuji 🙂
@vladuska29 muzu se zeptat proč nasazujes utrogestan?
@azby předepsal mi ho doktor že ho mám brát
@vladuska29 jo jo tomu rozumím, me by spis zajimal duvod proc se predepisuje (nevim to, mne ho dr nepredepsal, tak by me to trochu zajimalo, k cemu pomuze. Ja byla na IUI ve středu. Moc děkuji za odpověď)
Mě by jen zajímalo proč to píšou jen někomu,a ne všem co iui podstupují? 🤔
@azby mě taky ne.....
@jasemin26 to by mě taky zajímalo 🤔 jestli je to doktorem třeba nebo nevím. Tak sem se divila že mi ho napsal hned.
Bolí vás nekterou břicho, me prakticky jeste neprestalo bolet a je to trochu obtěžující. V předešlých pripadecg, me bolelo az cca. tri dny pred menstruaci. Ted porad jako pri ovu, jen s tím rozdílem, ze me bolí i podbrisek.
@vladuska29 Taky by mě zajímalo podle čeho to predepisuji
@jasemin26 to já taky ne. Mě ho předepsal automaticky. Ale je to taky možná tím že už jsem 2 krát potrarila. Ale to nevím s udržením jsem problém neměla 🤷♀️
Holky co jste byly na IUI dneska jsem 4den od IUI a začal mě bolet podbřišek je to malinko jako při Ms je to normální? Jinak podle testu v sobě pořád mam ovitril ale do teď mě podbřišek nebolel aby to bylo z něj.
Dnes jsem byla na utz, ve čtvrtek jdu na 2.IUI 😉 tak jsem zvědavá 😇
Jo a jak jste se tu bavili o tom Utrogestanu, tak mi ho doktor dal automaticky a ze ho mám brát od pátku 😉
Minulý pokus jsem brala Duphaston, protože jsem ho měla předepsaný ještě od mé gynekoložky, tak jsem ho brala místo toho utrogestanu.... v ISCARE ho dávají po IUI automaticky, mají to napsané i v informativním letačku.
@alli005 budu držet palečky 😉😉
Tak holky mám to za sebou.Prave jedu domů,dostala jsem duphaston brat od pátku.Tak uvidíme;)
@miselka2000 tak držím palečky
Holky, tak my IUI nestihli, injekce Ovitrelle, snažení, ale ms o týden dřív a trvala jen 1,5 dne. nevím co si o tom myslet :-/
@vladuska29 držím pěsti pro štěstí 😇
@vladuska29 děkuji tobě taky
@vladuska29 ja byla ve středu a boli me teda dost
@azby mě právě taky ale jen chvylema. Jen když dlouho něco dělám
@vladuska29 dnes je to o něco horší - mela jsem s detmi velky telocvik. Boli me teda uz treti den i hlava a dvakrát jsem se vzbudila s bolestí i v noci. Tak jsem zvědavá jaka bude noc dnes.
@azby to mě ro naštěstí nebudi v noci. Ale prez den když něco dlouho dělam tak pak podbřišek cítím dost. No uvidíme co z toho bude. Kdy budeš testovat?
@vladuska29 @azby holky vydržte to, myslím na vás. Asi vás nepotěšim ale ten podbřišek mě Bolek celých deset dnů ať jsem byla v klidu nebo ne, věřím že to zvládnete a držím vám palce aby aspoň van ty bolesti přinesli ty vytoužené //. Držte se 👍
@jasemin26 děkuji 😉 ja spíš radši počítám s horším je to lepši. Sice z toho mám dobrý pocit ale zároveň se mi nechce věřit že by to vyšlo hned na poprvé. Kord po tom roce snažení co se nám nedařilo.
Holky, tak v pátek taky konečně pokus 😍 po 18 měsících konečně něco zkusíme ❤️🍀🙏🏼

@alli005 děkuji