IUI 2019, koho čeká?
Pojďte sdilet zkušenosti z Vašich IUI nebo sdílet pocity ci postupy pred planovanym IUI v roce 2019.
Jak dlouho se snažíte,a kolikate IUI podstupujete?
Holky ja vim, ze to je trochu osobni, ale meli jste po iui styk?? 😬
@evikste my jsme to taky ještě jistily doma 🙂🙂
@vladuska29 dobre dobre, budeme zlobit 😂🍀🙏🏼
Jo taky měli večer po IUI.
Dobre, dekuji holky 🙏🏼
Ahoj holky mám zas problém 🙄 9 dní do MS a já spinim, co to zase Kurna je? 😲 TT negativní 🙄
ahojky kočky tak na zítřek jsem nervní jak nevím co 😀 čeká nás první konzultace v novém caru,už si ani nepamatuji co se vše dělá na první konzultaci,protože v tom fertimedu jak se vezme jsem první konzultaci jako takovou neměla,protože jsem tam měla kartu z předešlého snažení o Matea 😀 😀
pak ani nevím jestli se dělá folikumetrie při první konzultaci nebo ne hah,protože sestra mi řekla do telefonu jak jsem se objednávala,že mám brát clostil a pokud by bylo vše připravené tak v průběhu toho týdne by jsme mohli jít na IUI 😀 😀
no tak jsem zvědavá,ale už jsem fakt totálně nervozní jak nevím co mě čeká 😀
zítra budu 11DC a jdeme tam na 17 hodinu,pak tu napíšu,jaké jsem měla pocity z toho nového centra aj 🙂 ale podle virtuální prohlídky na netu se mi jejich centrum zdá strašně moderní,když ho porovnám z Fertimedem v Olomouci 😀
@juliemichal držím palce kočko až je vše lepší 😍 určitě to budeš mít lepší když to máš takhle blízko, pak dej určitě vědět nám na první konzultaci brali jen krev a spermio jinak nic většího zatím ne ale když máš zobat ten clostik tak člověk nikdy neví. 🙏😉 Držím palce a hodně štěstí 🙏🍀 jsem ráda že jsi to nakonec nevzdala 👌❤️
@saja13 děkuji kočko moje,tobě taky moc držím palečky ♥ ♥ no je to lepší,že to budeme mít takový kousek 🙂 no doufám,že sestra mi teda neřekla blbost abych ten clostil zobala hah a nakonec mi dělat UTZ dr ani nebude 😀 😀 no uvidíme,necháme se překvapit 😀 při nejhorším se budu muset objednat k mému gyn aby mi udělal po tom clostilu folikumetrii aby tam náhodou nebylo hodně folíkulů 😀 no jsem fakt zvědavá 😀
a i na tebe jsem zvědavá zda to je u tebe hnízdění nebo ne,ale moc bych ti přála aby to bylo ono a byla jsi těhulka ♥
@juliemichal no nevím kočko do rána se to rozjelo tak uvidíme co z toho bude ale co sem četla tak se může i krvácet nevím no, nikdy se mi to nestalo 🙄😲 sem z toho v šoku a doufám že v ut bude moct udělat utz jinak se už zbláznim... Taky doufám a děkuju moooc ❤️
Ahoj holky,tak jsem 6 den po IUI a od včerejšího večera začíná bolet podbrisek,jak před MS.Mam otazku(poněkud hloupou,když mám za sebou jedno těhotenství),ale probíhá vždy nidacni krvaceni/spineni?Já u prvního těhotenství nic takového nezažila.
@miselka2000 myslím si, ze určitě ne.
Tak pak dej vědět.
Snad něco zjistí no, uvidíme 😉
Byla jsem dnes na ultrazvuku a dr videl zlute telisko. Ja si myslela, ze pokud by se to povedlo, uz by to vypadalo jinak nez "zlute telisko" zjistla jsem, ze mam sakra mezery ve vzdělání. Ah jo, a to jsem mela takové nadeje, ze nebudu muset cekat. (jen takový povzdech, nad svou hlouposti, musela jsem vypadat jako úplný blbec)
ahojky kočky tak zítra jdeme v 9:30 na IUI,folikul 20mm sliznice 8mm a před chvíli mi manžílek píchnul ovitrelle,tak uvidíme jak to všechno dopadne 🙂 ale měla jsem výborný pocit z paní doktorky tak si myslím,že by to mohlo vyjít ♥ ♥

@saja13 jasny 🍀🙏🏼 Snad se nam vsem zadari 🙏🏼❤️