icon

IUI, koho čeká v nejbližší době? Kdo ho má za sebou?

bublinka74
2. lis 2014

Ahojky holky všem,čeká mě první IUI chtěla bych nějaké rady atd.... čím jste prošly před provedením ,co a jak probíhá ,děkuji budu ráda když někdo písne a přidá se ke mne a budem společně probírat vše 🙂

Strana
z3
bublinka74
autor
3. lis 2014

@klarusinecinka jééé to je krásný,to bude v pohodě uvidíš,pokud je vše v pořádku do teď bude i nadále 😉 ,noo jsem na vše zvědavá ,ten pan doktor ke kterému jdu je taky úžasný,měla jsem ho u té laparoskopie a sám přišel a vše pověděl a nyní mi napsal přijďte a vše dáme dohromady a budete spokojená 😉 tak se nechám překvapit

merope
3. lis 2014

Tak to já doufala, že to budeme zkoušet už v předchozím cyklu - nejdřív že chtějí vyšetření hormonů a průchodnost vejcovodů (plus tam už ani na tom prvním vyšetření neviděla žádný brzy zralý folikul). Takže měsíc čekání. 9. den cyklu jsem byla u gynekoložky a prý hezký folikul. 11. den jsem byla na vyšetření na těch vejcovodech a tam prý už si ani doktorka ničeho nevšimla, 12. den folikul žádný zralý. Čili čekáme další měsíc a už chápu, proč i když jsem se snažila v poslední době počítat a hlídat, kdy se fakt snažit, to prostě nemohlo vyjít - mám trošku kratší cyklus a evidentně ještě mnohem kratší dobu do ovulace. Tak snad se příště trefíme a třeba to vyjde.

bublinka74
autor
4. lis 2014

@merope ahojky,no tak uvidíš viď....to mne právě můj mudr vůbec folikuly nezkoumal ani jednou ,,,,jen hormony ,tak bůh ví co a jak bude,ale ovulka mi na testech minulý měsíc vyskočila ,ale záleží jak to bude s folikulem 😕

merope
4. lis 2014

Tak to mě už přijde, že každýho hned zajímá vaječníková rezerva, zralost folikulů a výška sliznice.

bublinka74
autor
4. lis 2014

@merope jak každýho,myslíš doktory? No toho mýho asi néé já nevím 😕 tak snad to zjistí v centru nyní 😕

hayete
4. lis 2014

Ahoj holky, já měla první těhotenství molární (2012), rok jsem nesměla otěhotnět. Pak rok snažení a nic. Šli jsme tedy do CAR (Pronatal Praha) krevní testy hormony ok, dostala jsem Clostík 3.-7.den cyklu. 12.den UTZ foliků. Dva velké. Večer jsem si píchla injekci a za dva dny šla na první IUI. Přitom zrovna udělali spermiogram, který dopadl moc dobře. No a dole vidíte výsledek. Teď jsem 15+6tt. Držím všem palce!

bublinka74
autor
4. lis 2014

@hayete jééé to je krásný ....gratuluji až mi leze husina po těle 🙂 ať je vše nej nej ...já jdu 12.11 😉 tak uvidím čím začnou ,spermiogram a hormony máme za sebou,a v ten den budu 10DC to by mohlo něco začít být vidět ,když minulý cyklus jsem měla ovulaci 12DC ,co myslíte

hayete
4. lis 2014

@bublinka74 to by mohlo vyjít ;) držím palce

bublinka74
autor
4. lis 2014

@hayete děkuji noo prý prohlídka bude určitě i utz říkala sestra a ptala se po tel.kdy mám ms,říkám nyní a ona dobře .....jen mi neztihnou dát ty léky nebo se dělá IUI i bez léků ??

hayete
4. lis 2014

@bublinka74 podle mne pokud máš zralý folík tak ti dají injekci a nepotřebuješ předtím brát clostík. Ten se bere na růst těch folikulů

bublinka74
autor
4. lis 2014

@hayete ahááá no to já právě nevím ...jéé to by bylo i rychlý 🙂 a dělali Vám nějaké speciální odběry krvě ještě ,nebo partnerovi ??

hayete
4. lis 2014

@bublinka74 ty nám dělali při první návštěvě, včetně krevní skupiny a HIV, když jsem šla na UTZ tak mi dali výsledky. Spermio dělali u inseminace, aby manžel nemusel do kabinky dvakrát ;)

bublinka74
autor
4. lis 2014

@hayete mi spermio máme 3 měsíce starý 🙂

hayete
4. lis 2014

@bublinka74 a je ok? Jestli ano, tak si jdeš pro mimi. Jen ty potvůrky MUDr. popostrčí ;)

bublinka74
autor
4. lis 2014

@hayete jj 90% prý super ...je problém se mnou ,říkal to doktor už v květnu po laparoskopii ,že bude problém aby to doputovalo tak snad ano 😉

merope
5. lis 2014

bublinka: No, v CAR, gynekoložku i zvědavého partnera 🙂

chilli009
11. lis 2014

@bublinka74 teprve teď jsem narazila na tu tvou diskuzi 🙂

chilli009
11. lis 2014

Holky, co máte za sebou úspěšné IUI, nemáte někdo doma Duphaston co už nevyužijete ?

bublinka74
autor
12. lis 2014

@chilli009 ajoj no vidíš 😉 tak dnes jedem do centra tak drž palce,jsem zvědavá co a jak 😉 Co Ty jinak ??

anellka
12. lis 2014

Ahojky holky, posílám trochu naděje a optimismu. 2.10. jsme byli na první konzultaci v Iscare, paní doktorka mi našla schopnej folikul, tak hned 7.10. manžel naběhl na spermio a při té příležitosti jsme zkusili iui. Teď v pondělí jsem se tam byla rozloučit, jsem v 7. tt 🙂 asi nejsem typický případ, ale i když vám budou tvrdit, že šance z iui je asi 15%, tak musíte věřit ;)

bublinka74
autor
12. lis 2014

@anellka ahojky 😉 jéééé děkuji to je hezké tak blahopřeji moooc,já jdu dneska do centra tak dám vědět co a jak ,ovu byla ,uvidíme 🙂

bublinka74
autor
12. lis 2014

@anellka a jak dlouho jste se snažili před tím 🙂 tys měla nějaký problém ??

anellka
12. lis 2014

@bublinka74 Tak to držím palce..

anellka
12. lis 2014

snažili jsme se skoro dva roky. Problém jsem měla asi spíš s gynekologem, kterej mě cpal hormonama bez nějakýho vyšetření.. :(

bublinka74
autor
12. lis 2014

@anellka ahá ..no my už něco přes rok ,ale dělal mi všechny odběry ,ty byly v pohodě,jen mi neudělal folikumetrii ,spermiogram máme o.k ,noo jsem zvědavá ,už mi psala i jiná holčina a dopadla jako ty,tak věřím,že to třeba vyjde tak 🙂 tak to ti nedali ani žádný léky že,jen zavedli spermie ?? 😉

anellka
12. lis 2014

nee, pro jistotu jsem si píchla dva dny předem nějakou injekci (teda manžel, já bych ji do sebe nezabodla), a po jsem dostala utrogestan. Ale jinak se to bere, jako přirozený cyklus..

bublinka74
autor
12. lis 2014

@anellka ahá ,,,,nooo to u nás bude podobné ....taky jehly nejsou moje kamarádky 😀

bublinka74
autor
12. lis 2014

@anellka mně jediné co řekl můj doktor tak,že problém vidí ,že buď nedoputují a nebo se prostě neuhnízdí v děloze ,protože jsem potratila nedávno hned v začátku 3tt ,noo jsem zvědavá

chilli009
12. lis 2014

@bublinka74
Ahojky, jj vím, myslím na Vás 😵 .Píšu sz.

anellka
12. lis 2014

@bublinka74 aha, tak to nám se předtím nikdy nezadařilo, ale ovuluju teprve půl roku, co jsem se vybodla na svého doktora. Nechala jsem to na přírodě a tělo se za tři měsíce krásně srovnalo. Takže se vlastně opravdu snažíme od března. To prej žádnej stres není. ale já z toho byla už na prášky 🙂

Strana
z3