IVF březen 2024: Kdo jde s námi?
Ahojky, jde někdo do pokusu IVF v březnu? Pojďme se vzájemně podpořit.
@bathory87 nooo je to úplně divné, stav jako bych měla menzes, dneska bolí břicho více, jde mi to i tak nějak do beder a stále jen špinění😳. Zítra jsem objednaná, na odběr krve, jestli náhodou se nepodařilo přirozeně, ale to si myslím, že by nebylo něco, v pořadku, protože se i úplně
třesu, je mi slabo.
Ahoj holky, od vcerejska stimuluju. Jak se citite a jak jste na tom?
@e_lys88 Ahoj, transfer byl 14. den bezneho cyklu. 2 5ti denni embrya. Byl to dalsi transfer v rade. Bez zadne prestavky. Tentokrat se soustredim opravdu na jine veci…Tim, ze nechodim do prace, tak chodim po ruznych workshopech, skolenich, hodne jsme na cestach (zijeme v Praze i ve Vidni), na vikend jsme byli ted v Tatrach….Poprve se neohlizim, nesedim doma a je mi velmi dobre. Dokonce mam pocit, ze by to mohlo i vyjit🙂 Vis ale, jak to je. Je potreba myslet pozitivne🙂))) V patek si mam delat test a prijit i rovnou na krev, tak jsem zvedava🙂 Ve svem veku (v srpnu mi bude 42) jsem uz velmi smirena. Takze to bude tak, jak ma🙂
@bathory87 Ahoj ahoj, ráno 2 testy bohužel negativní, výsledky krve budou odpoledne. Nicméně v pozitivní výsledek už nedoufám... Ach jo :( Netuším, jak tomu už pomoci, co dělat jinak, když mám úplný psychický klid, nechodím do práce, věnuju se sama sobě, cestujeme... Fakt už nevím :(
@jitula82 ahojky, to mě moc mrzí😢. Ještě, ale počkej, na HCG. Mě na začátku, nikdy pozitivně test nevyšel a těhotná jsem byla, už 2x se mi to stalo…od té doby, testy nedělám. Je to, ale strašně nespravedlivé. Jednou mi moje obvodní Dr., která je úžasná a zajímá se i o alternativní medicínu řekla, že ještě není, k dispozici duše, která by měla být našim dítětem…oni si nás totiž vybírají. Ukázala mi, zase jiný pohled, na věc, já to začala věřit a pak se nám, hned z prvního IVF, podařil syn, který bude mít, teď v květnu, pět let. Nikdy za něj nepřestanu být vděčná❤️, protože to je opravdu dar, zázrak. Nejdůležitější je, ale pořád věřit, nenechat se tím pohltit, dále mít naději. Lehce se mi to teď říká, já budu vědět verdikt, v půlce dubna až…uvidíme, co vám sem napíšu??? Moc přeji, aby odpoledne byl výsledek jiný❤️.
Ještě teda holky, vám řeknu, co teď před KET dělám jinak…každá tomu určitě věřit nemusíte, ale u syna, před IVF, jsem to dělala stéjně
a podařilo se. Základ je oranžová barva😂 a její odstíny, je to barva plodnosti, obklopuji se jí(nejlépe spodní prádlo, povlečení)každý den, zapaluji oranžovou svíčku. Pak strava, maximálně
navyšuji příjem bílkovin, tento výzkum dokonce vede, můj Dr. v FN Olomouc, vliv zvýšeného příjmu bílkovin, na otěhotnění. Píchala jsem B12+magnesium v injekčních, teď mám, ale dostatek, takže mi stačí B-komplex forte a magnosolv, acidum folicum 10mg, mapu vigantol. No a pak pitný režim, nejméně 3l denně u IVF, jsem pila 4l denně. Víte, co je třeba zvláštní, že jsem, do té doby, oranžovou barvu, nesnášela, jako bych jí odmítala??? A po porodu? Úplná změna, synovi jsem začala kupovat oranžové věci, já mám šaty, dokonce batoh a conversky, všechno oranžové😂, podvědomě, po jí nějak vždycky sáhnu. Pak jsem si třeba často, sedávala v lese, ale v houštinách a snažila se, tak nějak spojit, s přírodou. Věřím totiž a život, mě naučil, že nic není náhoda a vše je propojené.
@jitula82 vůbec nevím, prý patřím, mezi to procento žen, které to, tak mají. Poprvé, bych to možná pochopila, protože jsem potratila, ale v krvi hcg, pořad vysoké bylo…podruhé, teda po IVF, se synem, doma negativní…v caru, opět vysoké😉. Pak, už později, jsem nikdy netestovala, možná mi to takhle, ukazuje jen začátky, vážně nevím??? U toho prvního těhu, si to, ale tak nějak vyčítám, citíla jsem, že mi je nějak jinak, ale přes neg. test, jsem teda chodila, do práce, na náročně 12h a zvedala těžké a v práci, se mi potrat rozjel, nezapomenu na ten pocit, nikdy🥹.

@e_lys88 Ahoj, tak jak jsi na tom? 🙂