icon

IVF březen 2024: Kdo jde s námi?

spygy
16. únor 2024

Ahojky, jde někdo do pokusu IVF v březnu? Pojďme se vzájemně podpořit.

aklin
18. dub 2024

@zabicka01 určitě dám vědět

bh8
19. dub 2024

@zabicka01 ahoj, bylo to biochemicke tehotenstvi.

zabicka01
19. dub 2024

@bh8 neeee 😢 to me moc mrzí achjo 😪😪 ty mas zamrazene další myslím, ze? Takže další měsíc to zas zkusite?

bh8
19. dub 2024

@zabicka01 mame jeste 5 kousku, uvidime, skrz to biochemicke by to muselo byt v nativnim cyklu. Ve ct jdu na ultrazvuk, jak to vypada

aklin
20. dub 2024

Ahoj děvčata. Od rána mám velké bolesti podbřišku, po každém utření světlá krev, která se zintenzivňuje. Celkově je to zlé. Na pohotovost pojedu. Jestli je to potrat, chci to mít za sebou.

junetule
20. dub 2024

@aklin ajaj, to me mrzi. Tak rychle na pohotovost, treba to jeste neni ztraceno. Drzim pesticky ✊

zabicka01
20. dub 2024

@aklin 😢 drz se a držím pěsti. Jsme s tebou a ozvi se ❤️❤️

aklin
20. dub 2024

@junetule
@zabicka01 Holky, je to dobrý. Byla jsem na pohotovosti v Porubě. Úžasný přístup. Vše dobře dopadlo. Krvácení je způsobené extrémně citlivým děložním čípkem. Stačí malý tlak a už je to tu. UTZ ukázal patrný žloutkový váček a embryonální pól, bez známek hematonu. Podle UTZ odpovídá 6+1.

bh8
20. dub 2024

@aklin ufuf🍀🍀

zabicka01
20. dub 2024

@aklin super uff 🥳🥳🥳🥳 to jsou nervy 😢🫣

junetule
20. dub 2024

@aklin tak to je super!! Tak hlavne klid a bez stresu. I kdyz to se lehko rekne ze? Ja ranko vstala a trosku spineni na wc. Uz potreti za tyden, ale zase jen na chvilicku, podruhe na wc uz vse v poradku. Doktor rika, ze to je prokrvovanim a i kdyz mi dal ascorutin, tak se proste rano sem tam neco objevi. Pocitam dny do toho 29, kdy pujdu na ultrazvuk....

aklin
20. dub 2024

@junetule
@zabicka01
@bh8 Děvčata je konec. Večer jsem prodělala spontánní potrat. Embryo se sliznicí jsem zachytila na vložce. Nemusela jsem jít na čištění. Děloha se sama vyčistila. Přeji vám hodně štěstí, aby jste zažili ten překrásný pocit být mámou. Naštěstí mám dceru, která je mým sluncem.

junetule
20. dub 2024

@aklin jezis, tak to je mi strasne lito 😢 vzdyt odpoledne vse vypadalo v poradku??!!! Ze takovy obrat? Moc me to mrzi.

aklin
20. dub 2024

@junetule taky to nechápu. Večer na pohotovosti jsem se ptala doktora, zda jde rozpoznat začínající potrat. Odpověděl ne.

junetule
20. dub 2024

@aklin me rikal doktor to, co je zname. Krvaceni, krece, horecka. Zamlkly se nepozna vubec. Ale ze jsi byla u lekare a vse v poradku a najednou tohle, to fakt nechapu 😢 drz se!! Pujdes do toho znova?

aklin
20. dub 2024

@junetule už ne. To bylo pro mě poslední. Je to psychicky náročné. Otáčím list se starým životem a začnu novou etapu života. Letos mám hodně plánu. Jedeme k moři, chci jezdit na kole po hřebenech hor a tak.

junetule
20. dub 2024

@aklin tak hodne stesti preji a mnoho usmevu s dcerkou 🙂👍

aklin
21. dub 2024

@junetule děkuji

zabicka01
21. dub 2024

@aklin achjo, to me vážně moc mrzí 😢😢 přeji hodně sil a štěstí ❤️❤️

bh8
21. dub 2024

Moje mile. Tak me to mrzi! Tolik nadeje a stejne.. je mi smutno, jak jsme dopadly! Preju Vam vsak jen ti nej do zivota a hlavne zdravi a lasku😘 z nejakeho duvodu to tak ma byt.. jen netusim proc.. v tomto je zivot nespravedlivy

aklin
21. dub 2024

Pro mě je těžké, že nedokážu pochopit, proč se to stalo. Vše bylo jakože v pořádku a o pár hodin později je konec. Do teď vidím jak v dlani držím to co tělo vypudilo - žloutkový váček, vypadalo to jako bílek. Bylo to docela velké cca přes 1 cm.
Ta směsice pocitu prázdnoty, smutku a bolest v srdci je tak ničivá. Mám pocit jako kdybych přišla o kus sebe. Dnes večer uděláme rituál se zapálenou svíčkou a s tím se rozloučit. I když to byl shluk něčeho, z čeho měl vzniknout človíček, ale bylo to moje. Manžela a dceru to hodně sebralo. Objednám se k psycholožce. Vím, že bych se dlouho trápila.

zabicka01
22. dub 2024

@aklin je to velice smutné, ale nezbývá než se držet kvůli manželovi a dcerce ❤️❤️ bohužel vysvětlení nám nikdo a nikdy nedá, my ženy musíme byt moc statečne…. Občas bych chtěla byt chlap 🫣😁

aklin
22. dub 2024

@zabicka01 manžel mi včera řekl, však jsi počítala s tím, že by to nemuselo vyjít. Na to jsem mu odpověděla, ale na tohle se nedá připravit. Byla jsem připravená pokud by test byl negativní. Ani ve snu mě nenapadlo, že takhle to dopadne. Manžel se s tím rychle vyrovnal. A nebo ho to taky žere, ale nedává to nijak najevo. Dcera si toho také všimla.

junetule
23. dub 2024

Ahoj holky, tak ja se vzbudila v jednu rano a na wc krev. Okamzite pohotovost a hned si me tady nechali. Vytvoril se mi hematom, ale nastesti mensi a trochu dal od mimi, ktere je zatim v poradku( pry 7+2tt). Tak lezim na kapackach, pokud bude dobre, tak po zakrvaceni, ktere bylo tyden tady a pak doma uz celou dobu. Jsem nervozni 😢

zabicka01
23. dub 2024

@junetule ajeej to me moc mrzí, posílám moc sil. Nezbývá než odpočívat a věřit svému tělu, ze to dobre dopadne!! ❤️❤️ drz se. Ja s dcerou měla taky hematom, 3x na pohotovosti, ale nikdy si me tam nenechali, tak buď rada, aspoň té mají pod kontrolou 😉😉

junetule
24. dub 2024

@zabicka01 ahoj, jo jsem rada. Z minula uz vedi, co se mi stalo, vlastne jsem tady byla na revizi uz 2x, tak radeji hlidaji. Jsem nervozni, ze vidim na wc na papire vzdy hnede spineni, i kdyz vim, ze to tak ma byt. Lezi tady se mnou pani v sestem tydnu s dvojcaty s tim samym problemem, tak se alespon psychicky podporujeme, ze vse bude dobry 🙂

junetule
25. dub 2024

Holky, tak dneska tady byl primar, rekl, ze si to v pondeli zkontrolujeme a pak se uvidi. Spineni uz minimalni, ale porad lezet i doma, jinak se to muze kdykoliv rozkrvacet. Kdovi, jestli me vubec pusti.

aklin
25. dub 2024

@junetule držím ti palečky. 🍀

junetule
29. dub 2024

Ahoj holky, tak me dnes pustili z nemocnice. Hematom a prokrveni tam stale je, takk musim jen lezet, brat leky a mit klid, ale mimi je zatim v poradku 8+0tt a vyviji se. Tak se kazdy den modlim, at prekonam ty tydny (primar mi dnes rikal do 14tydne je porad rizikove).

zabicka01
30. dub 2024

@junetule to je dobre, hlavně odpočivej a moc držím palečky 🥳🥳🥳❤️

Strana