icon

IVF březen 2024: Kdo jde s námi?

spygy
16. únor 2024

Ahojky, jde někdo do pokusu IVF v březnu? Pojďme se vzájemně podpořit.

spygy
autor
8. dub 2024

@zabicka01 to mě moc mrzí 😔
Já zkoušela z ranní, i když teda na wc jsem byla ve 4 a potom v 6 vstavala a udělala test, tak moč po 2 hodinách, co jsem byla naposledy, byl tam duch, ale ještě slabší, než včera, tak si myslím, že to nevyšlo

spygy
autor
8. dub 2024

@bh8 vidím, ale opravdu je moc brzy, může to být z léků

zabicka01
8. dub 2024

@spygy ty jsi byla 30.4. ze? Takže dnes devátý den, to uz by hezky duch měl byt, zas moc po dvou hodinách… duch tam je, takže ještě je šance!!! No uvidíš zitra 🫣💁

bh8
8. dub 2024

Byla jsem 4/4. z leku to neni, v den stransferu byl uplne negativni test, hCG se zacne tvorit hned, jakmile se embryo zavrta do delohy.

zabicka01
8. dub 2024

@bh8 tak parada, to vypadá nadějne ☺️ Vidím, ze jsi testovací maniak jako ja. Ja taky testovala ať kdyžtak vidím rozdíl z bílého testu na ducha 🤣

spygy
autor
9. dub 2024

Tak u mě se zázrak nekoná 😪 10. den po vkladu a test negativní a začínám špinit 😢😭

e_lys88
9. dub 2024

@spygy to mě moc mrzí😢.

bh8
9. dub 2024

@spygy ach nee, moc mne to mrzi

zabicka01
9. dub 2024

@spygy achjo to me moc mrzí 🫣😪😪 ale musíme byt silné a věřit, ze příště to určitě vyjde ❤️❤️

zabicka01
10. dub 2024

Včera jsem byla na konzultaci a můžeme simulovat hned další cyklus. Takže uz jsem to dostala a jdem znovu na to, s jinýma lekama.
@bh8 jak to vypadá u tebe?

aklin
10. dub 2024

Ahoj holky. S manželem jsme usilovali o druhé baby 7 let. Mám za sebou 2 IVF z toho 5 transferu. Poslední transfér proběhl 20.3. Po 14-nácti dnech // vytoužené čárky a krevní test pozitivní HCG 700. 17.4. první UTZ. Od té chvíle často trpím na úzkost, strach, že se na UTZ nic neobjeví. Místo radosti jen strach. Věřím, že vše dobře dopadne a já se začnu konečně radovat.

e_lys88
10. dub 2024

@aklin ahoj a první bylo přirozeně počato? Bohužel ten strach, nás asi neopustí nikdy. Měla jsem to stéjně, celé těhotenství…po porodu taky, bojím se o syna, až přehnaně😳. Někde to tam, v nás prostě zůstane…mám teď dva dny po KET, doufám že se podaří a hcg bude vysoké, ale vím, že to je teprve začátek, maličký krůček, nic není vyhráno😉. Musíš si říkat, že to prostě bude všechno dobré, tak si to v hlavě nastavit, ale ten strach tam pořad je a je to těžké😢. Držím palečky, jako všem dávám tady❤️.

aklin
10. dub 2024

@e_lys88 dcera má 9 let a byla počata přirozeně po 3 letech. IVF jsem podstoupila kvůli chybějícím vejcovodům. Byly mi odstraněny kvůli zánětu a endometrióze.

aklin
10. dub 2024

@e_lys88 první těhotenství jsem měla sice komplikované. Celý 1. trimestr jsem pořád špinila a krvácela. Chvíli jsem měla obavy, ale pak jsem to hodila za hlavu a věřila jsem, že ten malý drobeček se udrží. Úzkosti, strach prožívám až teď. Už 2 dny jsem přepnutá na pozitivní vlnu. Snad mi to vydrží. Vnitřně cítím, že to dotáhnu dokonce, ale mé druhé já má jiný názor. Ach jo. A tobě držím palečky.

zabicka01
10. dub 2024

Moje první dcera, má skoro tři roky přes IVF, cele těhotenství jsem občas krvácela, několik zánětu, nikdo mi nebyl schopny říct co s tím. Nakonec porod ve 33tt po prasknutí vody z důvodu zánětu. Měsíc na neonatologii, naštěstí je dcera zcela v pořádku. Minuly únor přirozené otěhotnění, opět jsem nekolikrat krvacela a na kontrole v 11tt zjištěno, ze plod zanikl cca v 9tt. Teď první neúspěšný KET, no jsem zvědavá jak budu pokračovat dal. Bohužel dvě čárky opravdu nejsou vítězství a strach pokračuje i nadále a u me bude až do porodu 😢 Ale říkala jsem si ještě jeden potrat, tak uz na to fakt nebudu mít a dcera bude jedinacek. Hold uz nejsem nejmladší, abych to zkoušela x dalších let…. Holky myslím na vás a jsme v tom spolu ❤️❤️

bh8
11. dub 2024

@zabicka01 ahooj ten horni je ted z rana

spygy
autor
11. dub 2024

@bh8 je tam krásný 👻

zabicka01
11. dub 2024

@bh8 nádhera 🥳🥳😉😉😉 tak piš dal jak se to vyvíjí držím moc palečky 😇😇😇😇

aklin
11. dub 2024

@zabicka01 mám obavy i z toho ZT. Dcera byla přirozeně, ale teď přes KET. Manžel i já jsme si prošli i genetikou, oba jsme v pořádku. Pořád se utěšuji, že vše bude v pořádku. Říkám si, že je to jen neopodstatněný strach.

zabicka01
12. dub 2024

@aklin se ti nedivím, obavy proste jsou, ale musíme věřit ❤️❤️❤️ jinak by jsme se zblazdnily 🫣

bh8
13. dub 2024

Uz krvacim holky…

zabicka01
13. dub 2024

@bh8 ahojky, ale to nemusí nic znamenat, pokud testy aspoň trosku sílí? Ja jsem v obou těhotenství lehce spinila na začátku.

bh8
13. dub 2024

@zabicka01 je slabsi nez vcera..

zabicka01
13. dub 2024

@bh8 to taky nemusí nic znamenat, muže byt zředěna moc. Achjo vůbec ti to nezávidím, ale musíš vydržet par dni a bude jasno. 💕

e_lys88
16. dub 2024

Ahoj holky, tak se přidávám, k neúspěšném pokusům😢. Dnes 8.den po KET, mám silné bolesti a začínám krvácet😢, hormony mi nenasazovali žádné, hodnoty jsem měla prý dobré, takže celé v nativním cyklu. Tak dobře to začalo, hned se mi nafouklo břicho, prsa napnuté, dokonce mi bylo zle, od žaludku…teď od toho 6. dne, ale pobolívalo, jako u menzes. Na krev jdu, v pondělí…zbytečně, ale musím, ukončují nemocenskou a huráá do práce(moc se těším, aspoň že ji miluju). Nějak se to ve mě mísí, určitě se mi uleví, že je po všech stresech, protože znovu, už nejdu. Tuto životní kapitolu, uzavírám s jedním, vymodleným a naprosto úžasným 5. letým synem❤️, za kterého jsem neskutečně vděčná. Holčičky, tak strašně moc, bych vám přala, zažít alespoň jednou, ten pocit být mámou❤️❤️❤️, držet v náruči, vaše čerstvě narozené miminko. Teď mě čeká vysvětlování, nejprve synovi, proč nebude mít tu sestřičku, kterou si moc přál, ostatním v okolí, proč nemám druhé dítě😭, začínám brečet, tak lehké to nebude…

aklin
17. dub 2024

Ahojky. Dnes jsem byla na prvním UTZ. Měla bych být v 6 TT., ale podle UTZ je embryo o týden pozadu. Na transferu jsem byla 20.3., 5- denní embryo. Bylo vidět, že je vytvořen žloutkový váček, dutinka a ještě něco. Podle doktora to vypadá moc pěkně, strukturovaně. Byl celkem spokojený. Stejně mi na klidu moc nepřidal. Za 2 týdny mám další kontrolní UTZ.

zabicka01
18. dub 2024

@e_lys88 to me hrozne moc mrzí 😢😢😢 achjo to je tak smutné jak jsi to napsala. Třeba se ještě rozmyslíte nad dalším IVF, pokud ne tak ti přeji moc a moc sil při vysvětlování a vnitřně se s tím smířiš aspoň trosku, protože podle me to člověka bude trochu trápit cely život ❤️❤️ mate jednoho zdravého prcka, tak si ho užívejte 💕💕💕

zabicka01
18. dub 2024

@aklin jee tak to je aspoň parádní zpráva!!! Drz se a hlavně pozitivita 😉😉😉 pak se ozvi jak pokračujes 💕

zabicka01
18. dub 2024

@bh8 tak jak to vypadá s tebou? 😇😇
A je tu ještě někdo kdo má teď testovat? 😉😉

junetule
18. dub 2024

@aklin to mate podobne. Ja byla 22.3. na ket. 29.4. jdu na snad posledni kontrolu na klinice, pokud bude vse v poradku. Drzim pesticky 🙂

Strana