icon

IVF březen 2024: Kdo jde s námi?

spygy
16. únor 2024

Ahojky, jde někdo do pokusu IVF v březnu? Pojďme se vzájemně podpořit.

e_lys88
3. dub 2024

@bathory87 ❤️ hned bych brala, sraz s kočárky, někde uprostřed ČR😂. Já mám to poslední embryo zamražené, z 2018, takže jsem už dááávno, po odběru😂. Čekám, na ten KET😉. Ovulace dneska přišla, ale úplně šilená, bolí mě břicho, prsa…musí to vyjít👏👍😉. Byla jsem i píchnout tu první B12. Sice pořad kašlu hleny a krk mě pobolívá, ale to dám, zase mám vítr, v plachtách👍👍👍! Hezký den výměn holky🍀 a hlavně sílu❤️.

bathory87
3. dub 2024

@e_lys88 no pokud nám to všem vyjde a budou o to stát i ostatní tak by to nebyl špatný nápad. Přece jen se vzájemně podporujeme tu. Ty se holka drž a dej vědět až bude něco nového. Já se taky ozvu až se dozvím více. Pokud dříve nebudu brát důchod 😀

jitula82
3. dub 2024

Ahoj holky, po dalším tentokrat dvojitém neúspěchu (2 embrya při KET), jsem byla na klinice. Zbyva mi poslední embryo (kvalita A) a doktorka az nyni bude provadet ERA test..Apelovala jsem, at udelame vse potrebne. Az po několika neuspesich voli tuto cestu, je totiž pravděpodobné, ze mi embrya vkládali ve špatnou dobu🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Test stoji 15 tis, což me včera docela šokovalo. Ale jelikož se jedná o poslední vajíčko, udělám vše. Tak vam všem držím palce, at nemusíte řešit podobnou věc.

zabicka01
3. dub 2024

Tak holky dnes po šesti dnech sestidenniho embrya negativní test. Uz by tam dusík měl byt vidět. Tak snad některé to vyjde tento měsíc ❤️❤️❤️❤️

zabicka01
3. dub 2024

@jitula82 ty jo o tom slyším poprvé a teď jsem si o tom neco četla a pokud by to mělo pomoci, tak super další pokrok v medicíně. I kdyz za další peníze. Ale co bysme pro ty mimuska neudelaly ❤️❤️

spygy
autor
3. dub 2024

@zabicka01 to mě moc mrzí 😥😢 je pravda, že by tam aspoň duch měl být, ale ještě bych určitě zkusila za pár dní znovu, třeba se ukáže později.

bh8
4. dub 2024

Ahoj holky. Tak mame 4 embria TOP kvality. A 2 dve jsou o den pozadu, to budou volat zitra. Jedno jsme vlozili dnes.

spygy
autor
4. dub 2024

@bh8 tak to jsou krásné zprávy, budeme mít krásné mrazáčky 😊😉

bh8
4. dub 2024

@spygy sli jsme pak teda taky do mekace🤣🤣

bathory87
4. dub 2024

Ahoj holky,já zase tlačila na pojišťovnu a už je to schválené. 23.4. Máme oba přijít podepsat smlouvu a bude se řešit zda budu brát léky nebo ne. Konečně nějaký posun.

sweethy
4. dub 2024

Holky, vy co máte za sebou čerstvě ET nebo se ještě chystáte. Co se doporučuje nebo co jste dělaly po ET? Myslím teď takové ty babské rady. Ráda bych udělala maximum. Děkuji 😊

e_lys88
4. dub 2024

@bathory87 skvělé🍾👍👏.

e_lys88
4. dub 2024

@sweethy před i po😉, vitamin D, B12, C,kyselina listová, železo, magnesium… hodně pít i 3,5l denně, maximálně zvýšit příjem bílkovin. Obklopit se oranžovou barvou, spodní prádlo, povlečení, dokonce zapaluji oranžovou svíčku. Častý pobyt, v přírodě👍.

jitula82
4. dub 2024

@zabicka01 No právě, uděláme cokoliv, že? 🙏🏻🙏🏻😅

bh8
5. dub 2024

Tak i ty dve dalsi to dotahla. Tak mam jedno vlozene a 5 se mrazi

zabicka01
5. dub 2024

@bh8 tak to je skvělá zprava! Ale třeba ani nebudou potřeba 🥳🥳🥳🥳

spygy
autor
5. dub 2024

@bh8 paráda 😊

bh8
5. dub 2024

@spygy a co Ty? Kdy budes testovat?

spygy
autor
6. dub 2024

@bh8 zkoušela jsem včera dr. Max a byl duch, dnes mamatest a bílo 😔 hsem dnes týden po vkladu, tak uvidím, zkusím zase za 2 dny, ale už se začínám smiřovat s tím, že to nevyšlo

bh8
6. dub 2024

@spygy jeste je tyden cas.. a to jsi byla poprve? Na ET?

bathory87
6. dub 2024

@spygy ještě to nevzdavej...byl duch, pak nic a najednou můžou být 2 čárky ze dne na den 🙂 to dáš! 🙂

spygy
autor
6. dub 2024

@bh8 ano, poprvé a nemáme ani jednoho mrazáčka....nešla bych do toho znovu, podstupovat znovu ten koloběh, ty injekce, léky, já to vnímala hrozně psychicky a teď bych na tk znovu neměla

bh8
6. dub 2024

@spygy ja uz bych po druhe taky nesla

spygy
autor
7. dub 2024

Začíná lov duchů 🤣 dnes z odpolední moči

bh8
7. dub 2024

@spygy vidim😍

zabicka01
8. dub 2024

@spygy ty jo vidím 🥳 uplne zavidim a moc držím palečky aby sílil !!!! ❤️ ja dnes 11 po ket a fakt nic. Zitra jdu na krev a konzultaci tak su zvědavá kdy budu moct na další. Co ráno test???

bh8
8. dub 2024

Kdo vidi😀

zabicka01
8. dub 2024

@bh8 uplne lehoulince asi jo 💁😉

zabicka01
8. dub 2024

@bh8 ale ty jsi byla 5.4.? To je teprv třetí den, to mi přijde fakt brzy, jestli to spis není kontrolní čárka. Ja minule honila duchy od pátého dne.

e_lys88
8. dub 2024

Ahoj holky, tak píšu, z postele v FN Olomouc…jsem po KET…a teď se děj, vůle boži🙏🫶. Embryjko se uchytilo, do katetru, takže až na druhý pokus, prý je to dobré znamení.

Strana