IVF březen 2024: Kdo jde s námi?
Ahojky, jde někdo do pokusu IVF v březnu? Pojďme se vzájemně podpořit.
Ahoj holky, po dalším tentokrat dvojitém neúspěchu (2 embrya při KET), jsem byla na klinice. Zbyva mi poslední embryo (kvalita A) a doktorka az nyni bude provadet ERA test..Apelovala jsem, at udelame vse potrebne. Az po několika neuspesich voli tuto cestu, je totiž pravděpodobné, ze mi embrya vkládali ve špatnou dobu🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Test stoji 15 tis, což me včera docela šokovalo. Ale jelikož se jedná o poslední vajíčko, udělám vše. Tak vam všem držím palce, at nemusíte řešit podobnou věc.
Tak holky dnes po šesti dnech sestidenniho embrya negativní test. Uz by tam dusík měl byt vidět. Tak snad některé to vyjde tento měsíc ❤️❤️❤️❤️
Ahoj holky. Tak mame 4 embria TOP kvality. A 2 dve jsou o den pozadu, to budou volat zitra. Jedno jsme vlozili dnes.
Ahoj holky,já zase tlačila na pojišťovnu a už je to schválené. 23.4. Máme oba přijít podepsat smlouvu a bude se řešit zda budu brát léky nebo ne. Konečně nějaký posun.
Holky, vy co máte za sebou čerstvě ET nebo se ještě chystáte. Co se doporučuje nebo co jste dělaly po ET? Myslím teď takové ty babské rady. Ráda bych udělala maximum. Děkuji 😊
Tak i ty dve dalsi to dotahla. Tak mam jedno vlozene a 5 se mrazi
Ahoj holky, tak píšu, z postele v FN Olomouc…jsem po KET…a teď se děj, vůle boži🙏🫶. Embryjko se uchytilo, do katetru, takže až na druhý pokus, prý je to dobré znamení.

@bathory87 ❤️ hned bych brala, sraz s kočárky, někde uprostřed ČR😂. Já mám to poslední embryo zamražené, z 2018, takže jsem už dááávno, po odběru😂. Čekám, na ten KET😉. Ovulace dneska přišla, ale úplně šilená, bolí mě břicho, prsa…musí to vyjít👏👍😉. Byla jsem i píchnout tu první B12. Sice pořad kašlu hleny a krk mě pobolívá, ale to dám, zase mám vítr, v plachtách👍👍👍! Hezký den výměn holky🍀 a hlavně sílu❤️.