IVF březen 2024: Kdo jde s námi?
Ahojky, jde někdo do pokusu IVF v březnu? Pojďme se vzájemně podpořit.
Ahoj holky, tak ja byla na ketu teď ve ctvrtek, teď uz jen čekat 🫣 Před třemi lety jsem byla na odběru a rovnou byl i ET a z toho tříleta dcera, tenkrát jsem testovala uz paty den a byl tam duch. Měla jsem šestidenní embryo, stejně jak teď. Takze testovat budu v úterý rano. Ještě máme dvě embrya zmrazene. Jsem fakt zvědavá jak toto dopadne…. Pocity jsou smíšené, nějak nevěřím tomu, ze to vyjde a ani, ze by to nevyšlo 🤔🤔😀
Tak 8 z 9 se oplodnilo s ve ct transfer
@bathory87 ahojky, jak se máš? Menzes dorazil? Já jsem se rozhodla, KET neposouvat, horečku jsem neměla. Aby toho nebylo málo, tak se mi ovulace, nějak tento měsíc posunula, stále není😳… jezdím teda pořad, na ultrazvuk, dělám ovu testy. Každopádně si taky, od zítřka píchám B12, na posílení, vyjdou mi sice, do transferu, asi jen dvě, nebo tři, ale maličko, to určitě pomůže. Taky bych Ti doporučovala, po ATB. Může je napsat, normálně obvoďak. Měj hezký den🍀.
@e_lys88 Ahoj,dostala po 5 dnech zpoždění. Ale mela jsem to jen 3 dny což se mi nikdy nestalo 😵 no volala jsem do caru a stále se čeká na schválení od pojišťovny takže se mi vše posouvá asi na květen když si budu muset také něco dávat na podporu. Ale zase mi řekla do telefonu ,že možná mi nic nedají když mám vysoký AMH nebo jak se to jmenuje. Sama jsem zvedava. Každopádně už to jsou 3 týdny co čekám na schválení. V neděli jsem dobrala atb tak si myslím že se tělo do té doby vyčistí než se něco bude dít. Přijde mi nekonečné to čekání. No ta ovulace mi tento měsíc také blbla 😀 pak mi přišlo jak když ji mám snad 2x 😀 já už testy nekupuji. Říkali mi,že zbytečně vyhazuji peníze když půjdu uměle.
@bathory87 to je fakt šílené, zrovna když to nejvíce potřebuješ, aby bylo všechno normální, tak totálně rozhozené😳. Tím, že to mám v přirozeném cyklu, tak musíme znát, přesný den ovulace, nicméně mi začíná na tom ovu testu, druhá čárka sílit, dneska. Jedu teda do caru, pátek a to mi snat, už řeknou, termín transféru, cca 5 dni. Držím palečky, ať konečně pojišťovna schválí a všechno, už jde lépe a normálně❤️.
@e_lys88 Ty jsi zlatíčko. Moc dekuji. Takže Ty pokud dobre chápu už jsi po odběru vajíček? Já Ti držím palečky a všem tady. Já vidím, že z nás všech tady budu ta poslední co na to půjde tímhle tempem 😀 a pak až to nám všem tady vyjde tak si uděláme sraz kocarkarsky 😀 Ty dej hned info a budu na Tebe a všechny myslet ❤️

@spygy doufam, i spermiogram byl nejlepsi, endometrium mam 10.. a ve ct transfer. Ty uz jsi po transferu? Moc na Tebe myslim