icon

IVF březen 2024: Kdo jde s námi?

spygy
16. únor 2024

Ahojky, jde někdo do pokusu IVF v březnu? Pojďme se vzájemně podpořit.

bh8
30. bře 2024

@spygy doufam, i spermiogram byl nejlepsi, endometrium mam 10.. a ve ct transfer. Ty uz jsi po transferu? Moc na Tebe myslim

bathory87
30. bře 2024

@spygy a jak jsi dopadla Ty dneska? 🙂

zabicka01
30. bře 2024

Ahoj holky, tak ja byla na ketu teď ve ctvrtek, teď uz jen čekat 🫣 Před třemi lety jsem byla na odběru a rovnou byl i ET a z toho tříleta dcera, tenkrát jsem testovala uz paty den a byl tam duch. Měla jsem šestidenní embryo, stejně jak teď. Takze testovat budu v úterý rano. Ještě máme dvě embrya zmrazene. Jsem fakt zvědavá jak toto dopadne…. Pocity jsou smíšené, nějak nevěřím tomu, ze to vyjde a ani, ze by to nevyšlo 🤔🤔😀

spygy
autor
30. bře 2024

@bh8 jj už po transferu, hned po jsme jeli do mekáče 🤣 hodně jsem od holek četla, že po vkladu jeli do mekáče a že se povedlo 🤣 vím, že to nic neovlivní, ale měla jsem hlad a tohle bylo nejrychlejší 😁

spygy
autor
30. bře 2024

@bathory87 vše v pořádku, jako při běžné kontrole, ale přece jen jiné, vše jsem viděla na ultrazvuku a i navíc obrazovka, kde jsem viděla své embrijko, jak ho berou a potom ho ke mě dávají bylo to krásně dojemné 😊

spygy
autor
30. bře 2024

@zabicka01 opravdu smíšené pocity 😁 ale musíme věřit, že vše dobře dopadne 😊😉

bh8
30. bře 2024

@spygy vsechno bude ok❤️

bathory87
30. bře 2024

@spygy ❤️ neboj. Dopadne to vše dobře 🙂

bh8
31. bře 2024

Tak 8 z 9 se oplodnilo s ve ct transfer

spygy
autor
31. bře 2024

@bh8 no tak to je paráda, nádherný počet 😊😉 tak ať jich vydrží co nejvíce

bh8
31. bře 2024

@spygy to se dozvim az v ten ctvrtek

spygy
autor
1. dub 2024

@bh8 oni vám nebudou volat?

bh8
1. dub 2024

@spygy ne, pry ne..

zabicka01
1. dub 2024

@spygy přesně! To čekání je ale hrozné 🤣🤣🤯

zabicka01
1. dub 2024

@bh8 je tak paráda, ale jsem překvapena, ze te v průběhu neinformuji jak se jim daří 😉 tak přeji at to rychle uteče a ve ctvrtek se těšíme na info 🥳❤️

spygy
autor
1. dub 2024

@bh8 to je divný, mě volali 2x, než byl vklad, jak se vyvíjí a zda vůbec dojde k vkladu

spygy
autor
1. dub 2024

@zabicka01 jako zatím jsem v pohodě, ale ke konci týdne už přijde nutkání a bude to děs

zabicka01
1. dub 2024

@spygy ja su jakási nervni od dnešního odpoledne. Zitra chci zkusit test, to budu paty den a s dcerou jsem uz měla hezkého ducha. Ja bych to nevydržela do nějakého třeba dvanáctého dne 🤣🤣🫣 ale mam nějaké negativní myšlenky 💁

spygy
autor
1. dub 2024

@zabicka01 proč negativní? Do 12teho taky nevydržím

zabicka01
1. dub 2024

@spygy říkám si, ze dcera šla na první pokus, tak ze bych měla zrovna ja takové štěstí, ze i teď to vyjde napoprvé? 🤔🫣🤣 Ještě jsem před rokem otěhotněla přirozené, ale před koncem třetího měsíce přestalo byt srdíčko. Ty mas v plánu kdy testovat?

spygy
autor
1. dub 2024

@zabicka01 tak s tím srdíčkem mě to mrzí...
Každopádně proč by ti nemohlo jít znovu napoprvé 😉

zabicka01
1. dub 2024

@spygy pravděpodobnost ketu tomu moc nepřeje 😳 ale mas pravdu, proč by ne 😉😉😉😉😉

spygy
autor
1. dub 2024

@zabicka01 proč nepřeje? Jaká je pravděpodobnost

e_lys88
2. dub 2024

@bathory87 ahojky, jak se máš? Menzes dorazil? Já jsem se rozhodla, KET neposouvat, horečku jsem neměla. Aby toho nebylo málo, tak se mi ovulace, nějak tento měsíc posunula, stále není😳… jezdím teda pořad, na ultrazvuk, dělám ovu testy. Každopádně si taky, od zítřka píchám B12, na posílení, vyjdou mi sice, do transferu, asi jen dvě, nebo tři, ale maličko, to určitě pomůže. Taky bych Ti doporučovala, po ATB. Může je napsat, normálně obvoďak. Měj hezký den🍀.

zabicka01
2. dub 2024

@spygy ja to beru 50/50. Test jsem nakonec nedělala, chci vydržet do zítřka 😀

zabicka01
2. dub 2024

@e_lys88 tak to přeji hodně štěstí at ovu přijde co nejdřív 😉😉😉😉

bathory87
2. dub 2024

@e_lys88 Ahoj,dostala po 5 dnech zpoždění. Ale mela jsem to jen 3 dny což se mi nikdy nestalo 😵 no volala jsem do caru a stále se čeká na schválení od pojišťovny takže se mi vše posouvá asi na květen když si budu muset také něco dávat na podporu. Ale zase mi řekla do telefonu ,že možná mi nic nedají když mám vysoký AMH nebo jak se to jmenuje. Sama jsem zvedava. Každopádně už to jsou 3 týdny co čekám na schválení. V neděli jsem dobrala atb tak si myslím že se tělo do té doby vyčistí než se něco bude dít. Přijde mi nekonečné to čekání. No ta ovulace mi tento měsíc také blbla 😀 pak mi přišlo jak když ji mám snad 2x 😀 já už testy nekupuji. Říkali mi,že zbytečně vyhazuji peníze když půjdu uměle.

e_lys88
2. dub 2024

@zabicka01 moc děkuji🍀.

e_lys88
2. dub 2024

@bathory87 to je fakt šílené, zrovna když to nejvíce potřebuješ, aby bylo všechno normální, tak totálně rozhozené😳. Tím, že to mám v přirozeném cyklu, tak musíme znát, přesný den ovulace, nicméně mi začíná na tom ovu testu, druhá čárka sílit, dneska. Jedu teda do caru, pátek a to mi snat, už řeknou, termín transféru, cca 5 dni. Držím palečky, ať konečně pojišťovna schválí a všechno, už jde lépe a normálně❤️.

bathory87
2. dub 2024

@e_lys88 Ty jsi zlatíčko. Moc dekuji. Takže Ty pokud dobre chápu už jsi po odběru vajíček? Já Ti držím palečky a všem tady. Já vidím, že z nás všech tady budu ta poslední co na to půjde tímhle tempem 😀 a pak až to nám všem tady vyjde tak si uděláme sraz kocarkarsky 😀 Ty dej hned info a budu na Tebe a všechny myslet ❤️

Strana