icon

IVF červen - červenec. Je tady také někdo, kdo jde poprvé?

twins_sovovi
6. čer 2020
saja13
6. pro 2020

@marky125 ahojky 😊 já stimulovala clostikem a zítra kontrola jak to vypadá a když to nejmíň potřebuji tak mě chytil zub 🤔😲 dneska volám na pohotovost zda mě zítra zubarka vezme tak snad... A dokonce týdne by mohlo být iui😊 clostik zkusíme max 3 krát a ty jsi to pěkně užívej 😊

zuzicek2013
6. pro 2020

Ahoj holky,já mám smírnou zprávu,dnes 12 den po KET sněhobílo,tak jsem tomu věřila a nic...:(,fakt jsem si myslela,že jsem těhotná.takze teďka nevím jestli mám vysadit léky,abych dostala MS a nebo jít na krev,ale asi je to zbytečné když mám test bílý jak lilie.vubec teď nevím jestli jít v lednu znova,nebo zkusit nějaké vyšetření?co mi poradíte?sliznice byla krásná,embryo nejlepší kvality a stejně to neklaplo :(.

saja13
6. pro 2020

@zuzicek2013 máte udělánou genetiku a imunologii? Tam se taky zjistí hodně 😊 jestli nemáte tak bych určitě na tom trvala já do dalšího ivf bych bez genetiky a imuno nešla 😊

twins_sovovi
autor
6. pro 2020

@marky125 Nebojte holky moje sleduji vás v tichosti, ale sleduji❤️

mateska11
6. pro 2020

Já teď hodně odpočívám, protože mě dost bolelo břicho. Musím si na sebe fakt dávat pozor kvůli tomu heparinu. Jinak jsme tenhle týden byli na UZ a podle odhadu je mimco o 3,5 týdne větší. Tak jsem pořídila aniball a olej na masáž hráze a začneme brzo s přípravami 🙂

marky125
6. pro 2020

@saja13 zítra ti doktorka určitě pomůže a pak se budeš soustředit na mimi. Když to vykde, tak to budete mít hezký povánoční dáreček 🙂
@zuzicek2013 u nás v caru chtějí krev, když máš test negativní, že se někdy může stát zázrak 😁já tedy v zázrak nevěřila a v den odběru krve jsem léky vysadila. My osobně žádné takové vyšetření neměli. Já ok, přítel špatné spermio a dál nás nekontrolovali. Při prvním KET u mě sliznice hezká, embryo 1 a také se nepovedlo. Přítel mě premluvil hned do dalšího KET a to vyšlo ♥️ ale nevím, jaká je sytuace u tebe, zda ještě embrya máte.
@twins_sovovi už víte výsledky? Pokud se s námi o to chceš podělit.

jasemin26
6. pro 2020

Ahoj holky😕 mám takový problém😕 dnes jsem se hrozně vystresovala bylo to o nervy, celá jsem se klepala, a pak jsem šla čůrat a měla jsem na toaletaku trochu krve 😕,nevíte jestli stres může způsobit špinění? V úterý jedu na kontrolu ale mám po dnešku strach😕

zuzicek2013
6. pro 2020

@marky125 a měla.jsi to druhé KET stimulované nebo v Nativu?a dělala jsi něco jinak oproti tomu neúspěchu?

mateska11
6. pro 2020

@jasemin26 podle mě může a nejspíš bude vše ok. Já bych ale raději šla k Dr dřív, jak se znám. Jak mě teď bolelo to břicho, tak jsem šla radši hned ten den, přestože za 2 jsem byla objednana na kontrolu.

marky125
6. pro 2020

@zuzicek2013 oba KET byly řízený. Udělala jsem jinak asi úplně všechno. Hlavně jsem si to srovnala v hlavě. První KET byl zvláštní už od začátku. V den transferu jsem hrozně dlouho čekala, než mě vzali na řadu. Hrozně jsem potřebovala na záchod a nemohla si dojít, byla jsem nervózní a moc jsem chtěla, sby to vyšlo. Po transferu jsem byla na neschopence, jen ležela a nad vším přemýšlela. Do druhého pokusu jsem šla spíš kvůli tomu, že přítel to chtěl zkusit ještě jednou. Už po transferu jsem se cítila jinak, řekla bych klidnější. Hned druhý den jsem šla do práce a normálně fungovala. Ano dává jsem na sebe trochu víc pozor, ale jinak jsem dělala to co normálně. V hlavě jsem byla smířená s tím, že to zas nevyjde a my si dáme chvíli pauzu a zkusíme další transfer po novém roce. Když jsem na testu uviděla dvě čárky, tak jsem tomu hodně dlouho nevěřila. Po své zkušenosti věřím v to, že je to o tom, jak si to nastavíš v hlavě a v jakém jsi klidu. Dnes jsem v 19 tt a už se na ten malý zázrak neskutečně těšíme ♥️

jasemin26
6. pro 2020

@mateska11 děkuji moc, snad bude vše v pořádku, ráno si zavolám Dr jestli můžu prijit

mateska11
6. pro 2020

@jasemin26 držím pěsti 🍀

jasemin26
7. pro 2020

@mateska11 děkuji moc 👍. Tak jsem volala a pokud už nekrvacim ani nešpinim tak mám přijít až zítra, s tím že dnes mám odpočívat a být v klidu 🙄, tak uvidíme až zítra🤷😉.. snad to bude v pořádku

saja13
7. pro 2020

@jasemin26 určitě to bude v pohodě 😊 my byly včera na té pohotovosti do dneška bych to nedala 🤬 sem brečela bolesti 😡 tak teď objednat k dr na čištění kanálku a připravit si poradny prachy 😬takhle před vánoci fakt super

jasemin26
7. pro 2020

@saja13 snad ano, teď se pořád hlídám jestli zase nekrvacim 😕 krve by se ve mě nedorezal když jsem včera viděla tu krev, snad to není náznak potratu😢. Jejky to věřím, teď před Vánoci je to dost blbe ale aspoň nebudes mít bolesti. Držím palce ať je ti brzy lepe

mateska11
7. pro 2020

@saja13 to je hrozný.. kanálky. Fuj. Drž se!

mateska11
7. pro 2020

@jasemin26 já myslím, že není. To krvácení je asi celkem běžný. Moje doktorka se spíš divila, že jsem za celou dobu ani trochu nezakrvacela. Pošli zítra fotku 🙂

jasemin26
7. pro 2020

@mateska11 jo snad máš pravdu 😉, děkuji moc za uklidnění. Jo pokud bude zítra vše v pořádku pošlu fotku, pokud nebude vše v pořádku tak napíšu. Děkuji moc 😘

marky125
7. pro 2020

@jasemin26 jen pro uklidnění 🙂 na začátku 6. tt jsem také zakrvácela jasně červenou krví. Hned jsem volala do CARu a poslali mě do nemocnice na kontrolu. Tak vše naprosto ok. A sestřička mě uklidňovala tím, že krvácení je častější, než si vůbec ženská myslí. Takže tohle není žádná výjimka 🙂 neměj strach a těš se na to, až mimi uvidíš na ultrazvuku ♥️

jasemin26
7. pro 2020

@marky125 děkuji moc za uklidnění 😉, snad to dopadne jak říkáte 🙏😉

jasemin26
7. pro 2020

@mateska11 jen otázka, přijde mi že jdu na 1 screening brzy, všude čtu že se chodí od 12 týdne.. a přitom já jdu 8tyden po transferu, jinak podle toho klasického počítání 10tt. Uvidí tam vůbec dr něco? A ty jsi šla kdy jestli se mohu zeptat?

marky125
7. pro 2020

@jasemin26 a nebudou ti brát jen krev a ultrazvuk bude až později? Já na krev šla v 12 tt a screening byl na konci 13 tt.

jasemin26
7. pro 2020

@marky125 ne doktor normálně říkal screening a ať si pripravim 1500kc. 🤷

kocila
7. pro 2020

@jasemin26 take bych rekla,ze te ceka pouze krev,ale zaplatis jiz ted,pote si dojdes jeste jednou na utz,kde se zkombinuje vysledky krve + utz...tak at je miminko zdrave 🍀

jasemin26
7. pro 2020

@kocila děkuji moc 😘 tak uvidím zítra

mateska11
7. pro 2020

@jasemin26 taky si myslím, že to bude odběr krve pro screening. To by odpovídalo. Na krvi jsem byla v 10t a na ultrazvuku na konci 13t.

twins_sovovi
autor
7. pro 2020

@marky125 máme, ale všechno vyloučeno malá byla v pořádku vvv vyloučeny genetika v pořádku na to proč se to stalo jsme odpověď nedostaly a jediné co mám ve zprávě je ze mi v placente chyběly kotyledony, ale k tomu nám nikdo nic neřekl a když jsem googlila tak jsem napsala že to je vlastně pro výživu plodu a koluje tam krev tak nevím vůbec 🙄

saja13
7. pro 2020

Prosím holky mám na vás dotaz, v neděli sme byly na pohotovosti desna bolest zubu, zub mám otevřený pročištěný kanálky a stále to bolí jaj Čert kdo mi vystaví neschopenku? Sem v koncich můj zubař mi ji nedá a moje Dr má zítra jen objednaný odpoledne vůbec netuším co teď dělat abych to v práci měla omluveny 😡🤬 dneska propustka do gennetu a ve čtvrtek zas iui

sticker
pecenacek
8. pro 2020

@saja13 a ta tvoje dr, když ji zavoláš, tak to tam nikdo nezvedne?nemusíš tam přece osobně.

saja13
8. pro 2020

@pecenacek budu to zkoušet v 1 hodinu tak uvidím, prášky pomáhají jen na chvilku 😬zítra jdu k zubaři tak se mi snad uleví, když by mi nedali neschopenku tak sem domluvená v práci na neplacené volno ale zas být doma zadarmo 🤔 na druhou stranu lepší než v praci trpět

Strana