IVF červen - červenec. Je tady také někdo, kdo jde poprvé?
Holky tak sem po kontrole levý vaječník 3 folikuly zatím prý malé ale 12mm a 14mm mi přijde dobrý jen ten počet 🤔🍀 a na pravo zstim nic neviděl a v pondělí kontrola tak snad to bude lepší 😉 příští týden by mohlo být opu
holky, já mám po prvním UTZ (7 DC). Odhad 15 folikulů, oba vajecniky reaguji dobre (7-8 folikulu na jednom), velikost 12-14mm, v pondělí UTZ a ve středu OPU. Beru gonal 112,5 jednotek a protokol se nemění a sprej do nosu, aby nepraskly folici... (v něděli asi poslední dávka hormonů)... jo a co mě teda překvapilo, tak sliznice už 10 mm, takže nemusím mít nic na zvýšení sliznice, protože chci ET a zbytek embryí půjde na genetiku
Ještě technická otázka. Mám lektvar na přípravu. Dnes večer jdu s holkama posedet do čajovny. Mám si to píchat mezi 19 hod a 20 hod. V tý době tam budu. Můžu si to doma připravit, natáhnout do stříkačky a potom tam si to píchnout?
@aklin pokud to jsou léky, které se skladují v lednici (doporučení výrobce-třeba co mám já Gonal, tak jen v lednici), tak více jak 30 minut by neměly být mimo a po smíchání by se měly aplikovat, takže já bych rozhodně nic nemíchala dopředu i za cenu, že to budu dělat v hospodě na WC..
takže pokud máš léky, které se skladují MIMO lednici, vezmi si je s sebou ...

@jasemin26 hlavně to nebyla ranní moc, byla po 2 hodinách což je malo no uvidíme zachvily sme tu tak sem zvědavá co mi řekne