icon

IVF červen - červenec. Je tady také někdo, kdo jde poprvé?

twins_sovovi
6. čer 2020
saja13
18. čer 2020

@jasemin26 hlavně to nebyla ranní moc, byla po 2 hodinách což je malo no uvidíme zachvily sme tu tak sem zvědavá co mi řekne

jasemin26
18. čer 2020

@saja13 tak dej určitě vědět.. držím palce

aklin
18. čer 2020

@mateska11 díky. Ve stredu mám KO v CAR, takže to s ním proberu.

saja13
18. čer 2020

Holky tak sem po kontrole levý vaječník 3 folikuly zatím prý malé ale 12mm a 14mm mi přijde dobrý jen ten počet 🤔🍀 a na pravo zstim nic neviděl a v pondělí kontrola tak snad to bude lepší 😉 příští týden by mohlo být opu

crejzy
18. čer 2020

Holky tak jsem po. 19 vajiček. Upřímně jsem ráno bolesti už lezla po zdi, teď to sice taky není med, ale snad to už vydrzim.
@jasemin26 Držím palce ať to 3 bojovnici vybojují

mateska11
18. čer 2020

@aklin Nam doktorka gynekolozka odpovidala tak vselijak na dotazy a mnohem lip nam vsechno pak vysvetlila embryolozka, ze se nam fakt ulevilo. Ale ono je to ruzna, ta nase dr je asi kapacita, ale s lidma jednat moc neumi no 🙂

kocila
18. čer 2020

@jasemin26 3 vajíčka jsou super..dneska je oplodní?

kocila
18. čer 2020

@crejzy no to je úroda parádní ...tak hlavně, ať se jich co nejvíce oplodní 👍

kocila
18. čer 2020

holky, já mám po prvním UTZ (7 DC). Odhad 15 folikulů, oba vajecniky reaguji dobre (7-8 folikulu na jednom), velikost 12-14mm, v pondělí UTZ a ve středu OPU. Beru gonal 112,5 jednotek a protokol se nemění a sprej do nosu, aby nepraskly folici... (v něděli asi poslední dávka hormonů)... jo a co mě teda překvapilo, tak sliznice už 10 mm, takže nemusím mít nic na zvýšení sliznice, protože chci ET a zbytek embryí půjde na genetiku

kocila
18. čer 2020

@saja13 aspoň, že něco narostlo, takže se počtem netrap...máš nízké AMH, takže je fakt super výsledek,že se urodily....kdy jdeš na další UTZ?

saja13
18. čer 2020

@kocila tak sem 4ty den od stimulace sám doktor říkal že je brzo ale taky říkal že jich víc než 6 asi nebude, byla bych ráda aspoň za těch 6❤️🍀 kontrola v pondělí a pak v týdnu asi opu, uvidí se podle kontroly jak dopadne ale říkal že opu by mohlo být středa nebo čtvrtek ❤️😍

aklin
18. čer 2020

Ještě technická otázka. Mám lektvar na přípravu. Dnes večer jdu s holkama posedet do čajovny. Mám si to píchat mezi 19 hod a 20 hod. V tý době tam budu. Můžu si to doma připravit, natáhnout do stříkačky a potom tam si to píchnout?

kocila
18. čer 2020

@aklin pokud to jsou léky, které se skladují v lednici (doporučení výrobce-třeba co mám já Gonal, tak jen v lednici), tak více jak 30 minut by neměly být mimo a po smíchání by se měly aplikovat, takže já bych rozhodně nic nemíchala dopředu i za cenu, že to budu dělat v hospodě na WC..

takže pokud máš léky, které se skladují MIMO lednici, vezmi si je s sebou ...

crejzy
18. čer 2020

@jasemin26 jak ti je druhy den po zákroku? Stále bolí břicho? Já jen jestli mám doufat v lepší zítřky

jasemin26
18. čer 2020

@crejzy tak to je krásné👍, ty teď odpocivej a hodně pij👍... Chvilku to bude bolet ale bude lépe, odpocivej

jasemin26
18. čer 2020

@crejzy stále to bolí, ale už ne tolik

jasemin26
18. čer 2020

@kocila hele vůbec nevím. Zítra se mi ozvou zase jestli je možnost je oplodnit, a jestli se to bude vyvíjet. Ale podle emryolozky je malá sance

jasemin26
18. čer 2020

@saja13 to blbě hezké👍, neboj vy máte spermose dobre, tak stačí😉👍, hlavně aby byla zralá a bude ok😉👍.

saja13
18. čer 2020

@jasemin26 jj jak sem říkala neni důležitá kvantita ale kvalita tak snad budou oukej 👌❤️ ale ráda bych aspoň 6kousku 😍

jasemin26
18. čer 2020

@saja13 já ti rozumím, ale máš nízké ahm tak to je krásný počet, neboj ještě se jich může pár urodit. Bude dobré budu moc držet palečky 🍀👍

jasemin26
18. čer 2020

@crejzy pokud to bolí hodně můžeš si vzít Ibalgin, teda mě ho jako jediný dovolili. Neříkám že ti hned bude lépe, ale bude to lepší 👍, včera jsem si prášek vzít musela, ale dnes to je o něco lepší...ale nečekej že zítra už budeš běhat jako srnka... Bude líp uvidíš, držím palce

saja13
18. čer 2020

@kocila jaký máš amh? Já mám velikost foliklů taky 12-14mm a sliznice 8 taky prý v pořádku ale folikuly jen 3 🙄

saja13
18. čer 2020

@jasemin26 sou holky Na tom hůř a mají vyšší počet 🙄 třebas ty menší nepočítaj, jen mi přijde divný poboliva i břicho na pravé straně a nic 🙄

jasemin26
18. čer 2020

@saja13 nevím proč tě to bolí, uvidíš, věřím že bude dobře

saja13
18. čer 2020

@jasemin26 ona to není strašna bolest jen to cítím na obou stranách 😊

jasemin26
18. čer 2020

@saja13 to je průběh stimulace, to bude vše ok👍

saja13
18. čer 2020

@jasemin26 jj to je pravda 😍 jen si myslím že folikuly budou na obou stranách

jasemin26
18. čer 2020

@saja13 jo no se tam něco vyklube neboj😉

aklin
18. čer 2020

@kocila raději jsem se zeptala než, abych udělala nějakou blbost. Z toho všeho jsem celá vedle jako jedle.

kocila
18. čer 2020

@saja13 já mám AMH 10,5, takže mi hrozil OSSH a tím pádem jsem měla jen 112,5 gonalu (doktorka se bála, že mě přestimuluje, ale zdá se, že to odhadla dobře)

Strana