icon

IVF červen - červenec. Je tady také někdo, kdo jde poprvé?

twins_sovovi
6. čer 2020
kocila
8. čer 2020

@twins_sovovi a copak se ted stalo,ze musis sama nakonec na IVF? (musela jsi byt uplne ok,kdyz jsi byla sama darkyni)..

twins_sovovi
autor
8. čer 2020

@marky125 to mě mrzí 😔

twins_sovovi
autor
8. čer 2020

@marky125 no na tohle se vůbec netěším vím že jsem byla celá splašená🙄🤭

twins_sovovi
autor
8. čer 2020

@kocila No byla jsem dárkyní před asi 5 rokama možná 6ti..S přítelem jsme se snažily 2 roky a nic. Začaly jsme to řešit v gennetu s tím že jsme si zaplatily hydrolaparoskopii. Bohužel po naplnění CD zjistily že se mi nedostanou za zadní stranu dělohy tím pádem musely zákrok ukončit.Musela jsem jít na odstranění srustu. Jenže jsem vůbec, ale vůbec nevěděla co se stane když se probudím z narkozy....... VYBRALY MĚ JAK KACHNU 😢 Takze místo srustu mi odebraly oba vejcovody... Byl to pro mě strasnej šok. Dost mě to i změnilo a musela jsem se 3 roky prát sama se sebou a až teď jsme se Teda dohodly že to rozjedeme. V životě mě už v České Lípě nikdy neuvidí.....

kocila
8. čer 2020

@twins_sovovi tak to je tedy pribeh,bohuzel bez vejcovodu uz jina moznost nez IVF neni.. Hlavne,ze uz nemas srusty a mimi se muze do delohy zavrtat..
Takze chodis do Liberce?,ja chodim k Mokre...

marky125
8. čer 2020

@kocila na tom rozbouřeném napočítala něco přes 20. O kapačkách a nemocnici mi také říkala. Tak proto transfer až další měsíc.

pecenacek
8. čer 2020

Ahojky vsem.Tak sem to celé procetla a můžu říct,že já sem 2x za půl roku absolvovala laparo a vzetí jednoho a pak i druhého vejcovodu.ted sme podstoupili první konzultaci a odběr krve a zitra jedeme odevzdat moc.uvidime co dál.bohuzel to druhé podle Dr mohlo vyjít přirozeně,kdyby doktor řešil cytologii po první laparoskopii. Neléčený chronicky zánět.ale to už je teď jedno.sem zvědavá jak a co se bude dít.cekam na ms,ale sem ještě v 6ti nedělí,ale doktorka říkala,že by sme mohli začít v srpnu.budu ráda za každou radu. 🤔😉

aklin
8. čer 2020

Taky se bojím. Injekce jsou pro mě strašákem, ale nějak to zvládnu. Největší obavy mám jak bude jediný vaječník reagovat a kolik vyprodukuje folikulů a jestli budou k něčemu.

jasemin26
8. čer 2020

@marky125 to mě moc mrzí😕,ale neboj to bude dobrý.. hlavně aby jsi byla v pořádku

jasemin26
8. čer 2020

@kocila Ježíši to nevim, jak to dam,, vůbec hezká představa to není brrr😱..

jasemin26
8. čer 2020

Omlouvám se vám že píšu až teď ale přišla jsem teď z práce

twins_sovovi
autor
9. čer 2020

@kocila Také k ní chodimeee🤗

twins_sovovi
autor
9. čer 2020

@pecenacek Já si myslím to samé kdyby se mnou někdo něco dělal dřív tak by to tak třeba nedopadlo no 😔

twins_sovovi
autor
9. čer 2020

@aklin myslím si že tyhle myslenky máme na stejné vlně

kocila
9. čer 2020

@aklin nejhorsi je prvni injekce (prekonat sama sebe),pak uz to jde,oni totiz ty injekce neboli (aspon ne ovitrelle,ktery jsem parkrat mela)..
Treba svagorvka si nedokazala dat injekci nikdy a musela chodit k mamce kazdy den,ale vzdy se najde reseni...
Injekce me vubec nedesi,ale spis ta hormonalni smrst,ktera muze se stimulaci nastat (nalady atd.,ja jsem pred svou MS vzdy na jednu,takze jsem doma manzela upozornila,ze se ma na co tesit 😂😉)

kocila
9. čer 2020

@twins_sovovi no vidis,mame stejnou lekarku,ona je razna,ale zkusenosti ma...

andreasvo
9. čer 2020

Zdravím , má tady někdo dlouhý protokol ?

jasemin26
9. čer 2020

Tak i přes svou fobii z jehel jsem si zvládla aplikovat první injekci😁, teď se jen budu bát abych díky hormonům nestekala víc jak náš pes😱😁😁😁

marky125
9. čer 2020

@jasemin26 snad to všechno dobře dopadne a na mimi si budeme muset počkat. Nějak mě nenapadlo, že bych mohla mít nějaké komplikace, když jsem zdravá.

jasemin26
9. čer 2020

@marky125 to plně chápu, já ani nevěděla že je toto možné, ale uvidíš že příští měsíc už se dočkáte s bude lépe👍

jasemin26
9. čer 2020

@marky125 akorát to čekání je dlouhá doba vím, ale věřím že to dobre dopadne👍

marky125
9. čer 2020

@jasemin26 čekání je hrozné. Teď si tak říkám, co přijde dalšího. Ale ne musím myslet pozitivně a určitě všechno dobře dopadne. U tebe to také bude ok 🙂

janeckovadenimarie
Autor odpověď smazal
jasemin26
9. čer 2020

@marky125 s čekáním to už známe 🙄 my čekali na geneticke vyšetření 4 měsíce než jsme se mohli hnout z místa, já se modlím aby u nás už bylo vše ok, ale obavy jsou stále😕. Už nic dalšího nepřijde na to ani nemyslí, už bude dobře 👍

aklin
9. čer 2020

My jsme na 1. IVF měli jít v lednu, ale tím se začalo všechno kazit. Akutní laparotomie vejcovodu a vaječníku kvůli těžkému zánětu na vaječníku a v březnu laparoskopie kvůli cystě a endometrioze. O srůstech jsem se dozvěděla až po zákroku. Při druhém zákroku mi vzali vejcovod.

pecenacek
9. čer 2020

@twins_sovovi no víme,že to mohlo být jinak,ale myslím,že nejsem sama,kdo se vlastně těší až to všechno začne a nám poroste bříško. 🤔😉 Jinak dneska sme odevzdali další vzorky a čeká se na ms,která stále nepřichází 😢 jinak mi sdělili,že se mnou bude mluvit doktorka o NK buňkách? Máte někdo k tomu info? 🤷

kocila
10. čer 2020

@pecenacek Pokud budes mit zvysene NK bunky (natural killer),tak budou muset tlumit tvuj imunitni system,aby embryo nebylo znicene tvym telem...(osobni zkusenost nemam)

jasemin26
10. čer 2020

Ahoj holky, vy co si pichate Gonal jak se po něm cítíte?

kocila
10. čer 2020

@jasemin26 jeste nemam zkusenost s gonalem, ale treba po ovitrelle jsme byla protivna a takova nervozni..
Jak se citis ty?

jasemin26
10. čer 2020

@kocila já právě protivná zatím nejsem,ale je mi tak nějak slabo a blivno🤢.... Doufám že to jsou jen začátky,že se tak nebudu cítit stále🤔😕

Strana