IVF červen - červenec. Je tady také někdo, kdo jde poprvé?
@marky125 to mě mrzí 😔
@marky125 no na tohle se vůbec netěším vím že jsem byla celá splašená🙄🤭
@kocila No byla jsem dárkyní před asi 5 rokama možná 6ti..S přítelem jsme se snažily 2 roky a nic. Začaly jsme to řešit v gennetu s tím že jsme si zaplatily hydrolaparoskopii. Bohužel po naplnění CD zjistily že se mi nedostanou za zadní stranu dělohy tím pádem musely zákrok ukončit.Musela jsem jít na odstranění srustu. Jenže jsem vůbec, ale vůbec nevěděla co se stane když se probudím z narkozy....... VYBRALY MĚ JAK KACHNU 😢 Takze místo srustu mi odebraly oba vejcovody... Byl to pro mě strasnej šok. Dost mě to i změnilo a musela jsem se 3 roky prát sama se sebou a až teď jsme se Teda dohodly že to rozjedeme. V životě mě už v České Lípě nikdy neuvidí.....
@twins_sovovi tak to je tedy pribeh,bohuzel bez vejcovodu uz jina moznost nez IVF neni.. Hlavne,ze uz nemas srusty a mimi se muze do delohy zavrtat..
Takze chodis do Liberce?,ja chodim k Mokre...
Ahojky vsem.Tak sem to celé procetla a můžu říct,že já sem 2x za půl roku absolvovala laparo a vzetí jednoho a pak i druhého vejcovodu.ted sme podstoupili první konzultaci a odběr krve a zitra jedeme odevzdat moc.uvidime co dál.bohuzel to druhé podle Dr mohlo vyjít přirozeně,kdyby doktor řešil cytologii po první laparoskopii. Neléčený chronicky zánět.ale to už je teď jedno.sem zvědavá jak a co se bude dít.cekam na ms,ale sem ještě v 6ti nedělí,ale doktorka říkala,že by sme mohli začít v srpnu.budu ráda za každou radu. 🤔😉
Taky se bojím. Injekce jsou pro mě strašákem, ale nějak to zvládnu. Největší obavy mám jak bude jediný vaječník reagovat a kolik vyprodukuje folikulů a jestli budou k něčemu.
Omlouvám se vám že píšu až teď ale přišla jsem teď z práce
@kocila Také k ní chodimeee🤗
@pecenacek Já si myslím to samé kdyby se mnou někdo něco dělal dřív tak by to tak třeba nedopadlo no 😔
@aklin myslím si že tyhle myslenky máme na stejné vlně
@aklin nejhorsi je prvni injekce (prekonat sama sebe),pak uz to jde,oni totiz ty injekce neboli (aspon ne ovitrelle,ktery jsem parkrat mela)..
Treba svagorvka si nedokazala dat injekci nikdy a musela chodit k mamce kazdy den,ale vzdy se najde reseni...
Injekce me vubec nedesi,ale spis ta hormonalni smrst,ktera muze se stimulaci nastat (nalady atd.,ja jsem pred svou MS vzdy na jednu,takze jsem doma manzela upozornila,ze se ma na co tesit 😂😉)
@twins_sovovi no vidis,mame stejnou lekarku,ona je razna,ale zkusenosti ma...
Zdravím , má tady někdo dlouhý protokol ?
Tak i přes svou fobii z jehel jsem si zvládla aplikovat první injekci😁, teď se jen budu bát abych díky hormonům nestekala víc jak náš pes😱😁😁😁
My jsme na 1. IVF měli jít v lednu, ale tím se začalo všechno kazit. Akutní laparotomie vejcovodu a vaječníku kvůli těžkému zánětu na vaječníku a v březnu laparoskopie kvůli cystě a endometrioze. O srůstech jsem se dozvěděla až po zákroku. Při druhém zákroku mi vzali vejcovod.
@twins_sovovi no víme,že to mohlo být jinak,ale myslím,že nejsem sama,kdo se vlastně těší až to všechno začne a nám poroste bříško. 🤔😉 Jinak dneska sme odevzdali další vzorky a čeká se na ms,která stále nepřichází 😢 jinak mi sdělili,že se mnou bude mluvit doktorka o NK buňkách? Máte někdo k tomu info? 🤷
Ahoj holky, vy co si pichate Gonal jak se po něm cítíte?

@twins_sovovi a copak se ted stalo,ze musis sama nakonec na IVF? (musela jsi byt uplne ok,kdyz jsi byla sama darkyni)..