icon

IVF červen - červenec. Je tady také někdo, kdo jde poprvé?

twins_sovovi
6. čer 2020
kocila
19. čer 2020

@jasemin26 takze se fakt zda,ze byla opu prilis brzo (jeste jsem premyslela,zda nemas problem v hormonalnim profilu,ktery by mohl způsobovat nedozravani folikulu/vajicek)...
A manza ma se spermiemi konkretne co?,pohyblivost,morfologie?,pocet?delali test DNA fragmentace spermii (kolik je geneticky spatnych spermii-stoji to asi 2000,-), chce pak zvolit spravnou metodu oplodneni (ICSI,nebo MACS,nebo vyber pomoci cipu,)-kdyz se pak podari ziskat zrala vajicka,tak at se nepokazi spermie... myslim na tebe a je mi to moc lito,ale clovek se nadechne a jede dal...zitra vse uvidis o trosku lepe...

pampadour
19. čer 2020

@kocila Já mám AMH 4,9, což by mělo být v normě, a mám si píchat 150-225 jednotek gonalu. Chápu správně, že to jsou spíš nižší dávky? Hrozně v tom tápu teď

crejzy
19. čer 2020

Z 19 vajíček se vyvinulo 12 embryi a teď se bude čekat do úterý jak se budou dal vyvíjet a kolik jich nakonec zamrazi. Věřím ze alespoň jedno určitě 🙏

jasemin26
19. čer 2020

@kocila ahoj, můj hormonální profil je prý ukázkový, manžel ma celkove špatný spermio, malý počet živých a špatnou pohyblivost, ten čip jsme právě zvolili a vygenerovali můj půl milionu použitelných.

jasemin26
19. čer 2020

@crejzy to je krásný 👍 gratuluji a držím palce

kocila
19. čer 2020

@pampadour máš standardní dávku gonalu, protože máš optimální AMH...👍 (řekla bych, že bys mohla mít trošičku nižší, ale pokud začneš 150 jednotek, tak se pak uvidí při prvním UTZ, abys neměla hyperstimulační syndrom... (kdy čekáš MS?)

kocila
19. čer 2020

@crejzy no to je krásný počet 👍

kocila
19. čer 2020

@jasemin26 tak aspoň, že metoda oplodnění byla správná...👍

pampadour
19. čer 2020

@kocila Začínám s 225 jednotkami, pak přecházím na 150 a poslední tři dny zase 225. Na ultrazvuk jdu pak až 9. den (kdy si gonal už nepíchám), takže na žádné korekce už nebude prostor. No, snad vědí, co dělají...
MS čekám příští víkend, pak dám vědět, jak to jde.

kocila
19. čer 2020

@pampadour Tak to slysim poprvé,ze neni kontrolni utz par dnu po stimulaci...tak at vse je jek ma byt 👍

saja13
19. čer 2020

@kocila to ho taky se divím většinou se chodí ten 4-6 den na kontrolu 😊

kocila
19. čer 2020

@saja13 taky mam takovou zkusenost,aby mohli upravit leky ....jsou ruzna centra, ale tenhle postup se mi moc nezda noooo..ja radeji at vse je prubezne kontrolovano..
Co bricho,uz ho citis?
Ja vzdy vecer jsem nafoukla jak balon,do rana splaskne,ale uz se tam folici pekne roztahuji..
Zatim dezim pitny rezim 4l,ale jsme jak zaba...

saja13
19. čer 2020

@kocila břicho cítím pořád stejně 😒bojím se pondělka co mi řekne, myslím si že víc jak 3 nebudou 🙄 už přemýšlím co dál kdyby to nevyšlo, vím je to blbý ale mám tucha že z toho nic nebude, léky mám do neděle tak sem zvědavá zda budu v pondělí něco jestd doplácet, jinak mám léky dohromady zatim na 8 dní, přemýšlím jestli s nízkým Amh příště zkusit dlouhý protokol nebo co já nevím? To je dobře že už se ti to tam pěkně tvoří 😊 kdy že jdeš N kontrolu?

kocila
19. čer 2020

@saja13 ano, v pondeli kontrola, pokud budu mit opu ve stredu,tak v nedeli mam uz posledni gonal a v pondeli jen ovitrelle..
I ze 3 folikulu muzou byt 3 embrya,fakt nejde o kvantitu, takze vubec nezoufej,jeste nejsi na konci cesty...treba jeste dorostou dalsi,kdo vi...
U nizkeho AMH se muze volit i dlouhy protokol,ale nemusi to nutne znamenat vetsi viteznost....ted je dulezite,aby odebrali zrala vajicka (volila bych pri takovem poctu ICSI,aby byla vetsi jistota oplodneni,nez jen nechat na prirozenem oplodneni)...
Ja byla na punkci jednoho folikulu bez narkozy a dalo se to (ted mi to doktorka zakázala,ze to pri vetsich poctech fakt boli-myslim,ze ses na to nekde ptala,ale myslim,ze budes mit narkozu)..

saja13
19. čer 2020

Jj metodu icsi mame 😊😍 tak uvidíme... Tak to budem na tom s opu přibližně stejně 😊 akorát já budu mít středa nebo čtvrtek ještě se uvidí podle kontroly 😊😍 tak to si dame nějak vědět, na kontrolu jdeme Taky stejně tak to je super, snad mi to přinese nějaký to štěstíčko 🍀😊❤️

saja13
19. čer 2020

@kocila dej pak vědět jak dlouho si stimulovala bude mě to zajímat 😊 AB jsme nedopadly jak @jasemin26 nějak mi to na to nejde nemyslet 🙄

jasemin26
19. čer 2020

@saja13 nemysli na to, vy dopadnete dobře 👍😉

saja13
19. čer 2020

@jasemin26 děkuji ❤️😊 snad ano

jasemin26
19. čer 2020

@saja13 určitě 👍

kocila
20. čer 2020

@saja13 v pondeli si rekneme ,jak to obe mame,moje doktorka je sdilna,takze na co se zeptam,tak mi rekne,protoze uz vi,ze chci vedet vsechno 🤪...
Jak mam zkusenost,ze ovitrelle bys nemela aplikovat treba na 16mm,18-19mm je optimal -pri nativech,kde se neberou zadne leky,aby nepraskly folici),u IVF nemam jeste zkusenosti,takze to muze byt jinak...folikul praska od 22-24 mm...
Jeste se ale muze stat,ze ne ze vsech folikulu se ziska vajicko -bud se nevytvori,nebo nepodari odsat...dokud nebude po opu,jsou to jen odhady jsk to dopadne..
Kolik platis za leky?

kocila
20. čer 2020

@jasemin26 tak jak je dneska? Verim,ze o kapku lepe a zacnes planovat co dal-porad to chce mit plan,aby clovek byl motivovan a nezblaznil se z myslenek...

saja13
20. čer 2020

@kocila jo určitě si dame vědět to je jasný 😊 já sem platila za léky 3,251 a ty? A uvidím v pondělí jestli budu něco doplácet nebo ne jelikož léky mám do neděle - 8dní stimulace tak sem zvědavá

jasemin26
20. čer 2020

@kocila ahoj no dneska už nebrecim, jinak necítím nijak velké zlepšení. Mě povzbuzuje že vám můžu držet palce, a doufat že za pár měsíců na tom budu jako vy😉👍. Co ty jak ty se cítíš?

pecenacek
20. čer 2020

Ahoj holky tak v pondělí jedu do Gennetu na odběr krve 4.dc a můžu říct,že u mého gyn mě už nikdo neuvidí 😢

saja13
20. čer 2020

@pecenacek ahoj co se děje? 🤔😮

jasemin26
20. čer 2020

@pecenacek co se stalo???

kocila
20. čer 2020

@jasemin26 ja si prosla 3-mi neuspesnymi nativy,takze vim,ze vybrecet je nejlepsi (asi nejvice mi pomohlo se vybrecet manzelovi na rameno,nez doma nekde potichu,hrozne se mi pak ulevilo,ze tu bolest a marnost muzu s nekym aspon sdilet a nejsem na to sama) a kazdy den mi pak bylo lepe (po druhem nevydarenem pokus mi doktoroka rekla,ze at si dam 2 mesice pauzu,ze je potřeba,abych nezila jen UTZ a planovanim)..
Ja se citim docela fakn,jen uz citim vajecniky,jak tam hrozny rostou,ale porad v poho..
V tvem pripade se spatne nacasoval odber,ale vajicek mas hodne na cely fotbalovy tym,takze priste to urcite klapne 👍

kocila
20. čer 2020

@saja13 ja za leky docela dobry :cela stimulace za 2000 (gonal je trosku drazsi) a 100 za ovitrelle,ale budu mit drahe priplatkove metody...

saja13
20. čer 2020

@kocila tak uvidíme v pondělí jak dopadnu, nativy taky dělají opu? Jaký máš metody? My zvolily jen icsi a uvidí se po opu co bude potřeba dal.

saja13
20. čer 2020

@kocila já doufám že budu stimulovat aspoň těch 10 dní a jasemin26 bych dala taky dala aspoň 10 dní 😊 ale co už když doktor řekne tak by to tak mělo být, proto se pro jistotu v pondělí podívám kolik mají folici mm abych měla aspoň nějakou jistotu 😊sem ráda že to mám aspoň v papírech napsaný

Strana