IVF červen - červenec. Je tady také někdo, kdo jde poprvé?
Diky holky 🙂 Ja mam takovy tuseni, ze to tentokrat pujde hladce.. Nevim, cim to je, ale uz nemyslim na to, co by se mohlo stat, proste se nic nestane 🙂
Ahoj holky, tak se nevyvyji ani jedno😢... Takže já končím
Holky omlouvám se,dnes se odmlčím, musím to nějak vstřebat
Ahoj holky, jsem tady nová a ráda bych se přidala k vám do diskuze. Právě řešíme mé první IVF a už jen čekám na menstruaci, abych mohla začít stimulovat. Mám předepsaný Gonal a Cetrotide, měli jste někdo stejnou kombinaci? Šlo to dobře? Zajímají mě případné vedlejší účinky a hlavně úspěšnost takové stimulace. Je to moje poprvé, takže jsem ze všeho hrozně nervózní.
Jinakchodím do Pronatalu v Praze? Je tady někdo další odtud? Jak jste zatím spokojený?
@pampadour vítej mezi námi, jaké máš AMH a kolik ti napsali jednotek gonalu? Já třeba mám AMH 10,5 (což je hodně vysoké) a aplikuji 112,5 jednotek gonalu a zatím potvrzeno 15 folikulů, teda kombinuji ještě se sprejem synarel, aby nepraskly folíci... příští středa asi OPU...
držím palce, ať vše klapne

Holky s nízkým Amh kolikátý DC jste byly na punkci? A kolik jste měly foliklů? Nejlépe kolik jich bylo 4den stimulace? Vyroste ještě něco od 4teho dne stimulace?