icon

IVF červen - červenec. Je tady také někdo, kdo jde poprvé?

twins_sovovi
6. čer 2020
saja13
26. čer 2020

@pampadour konečně blíž ke štěstí ☺ 🍀 držím palce a pevné nervy

kocila
27. čer 2020

@pampadour parada,tak dneska prvni pigaro,cim stimulujes?,mozna jsi rikala,ale tech informaci tady lita hodne 😀

pampadour
27. čer 2020

@kocila Teď mám gonal a za několik dní přidávám cetrotide, tak snad všechno půjde hladce. Budu se snažit pít hodně vody, jíst bílkoviny a hýbat se. Přiznám se, že se hodně bojím ztloustnutí, zadržování vody, hyperstimuláku a tak...

makunst
27. čer 2020

Tak dnes volali a vypadá to skvěle..včera byla super dvě embrya, dnes 4..ta dvě to dohnala a dvě jsou trochu napřed...ještě zítra a v pondělí jdeme na to. Bude mi trochu líto těch ostatních...

kocila
27. čer 2020

@pampadour ja nabrala 2kg a setrila jsem se (jinal cvicim),pak uz to dost tlacilo jen chodit...

kocila
27. čer 2020

@makunst tak drzim palce,ja bych mela jit na ET taky v pondeli,ale posledni vyvoj vim ze vcerejska,tak se uvidi

jasemin26
27. čer 2020

@kocila ani nevíš jakou jsi mi na jednu stranu udělala radost že jsi taky trochu přibrala😁 já totiž taky nabrala a to jsem se hlídala😕🙄

saja13
27. čer 2020

@jasemin26 já nenabrala ani deko ale nafoukla sem porad 👌🤣 nebo chyba váhy 😃

kocila
27. čer 2020

@jasemin26 ja se taky hlidala a 2kg,mam to hodne v brichu,to dame dolu 😉👍

jasemin26
27. čer 2020

@kocila já právě taky 2kg a taky v břichu😕🙄

jasemin26
27. čer 2020

@saja13 to buď ráda mě málem trefilo😁

kocila
27. čer 2020

@jasemin26 jo a jeste mam o jedno cislo vetsi prsa,dokonce si toho vsiml muj syn (je hornak 😂)

jasemin26
27. čer 2020

@kocila tak aspoň nějaká pozitiva co😁😁

jasemin26
27. čer 2020

@kocila kdyby to šlo jen do prsou bylo by to fajne😁

kocila
27. čer 2020

@jasemin26 obavam se,ze se prsa zase zmensi po odezneni hormonu (ale nezlobila bych se,kdyby zustala 🐐)

jasemin26
27. čer 2020

@kocila jo to by bylo fajn👍😉 ale to břicho ať sleze😁

pampadour
27. čer 2020

A měli jste takhle během stimulace větší hlad? Nebo chutě? Ať vím, co mě může čekat

jasemin26
27. čer 2020

@pampadour hele ani ne🙄 jedla jsem ještě míň než normálně 🙄

kocila
27. čer 2020

@pampadour ja jedla asi stejne...

saja13
27. čer 2020

@jasemin26 taky sem jedla min než normálně, pila sem dost proteiny 😊

jasemin26
27. čer 2020

@saja13 no ale já jedla min a 2kg nahoře 🙄

saja13
27. čer 2020

@jasemin26 tak jsou to hormony 🙄 a stres taky dělá hodně... Teď sem dostala radu že do dalšího ivf mám jít až se z toho budu těšit a budu v pohodě že stres nám k ničemu nepřidá ba naopak.. Ber to v pohodě já sem taky jak balón ⚽ 😃 ale co by jsme pro to neudělaly😍 já brala 3 měsíce duphaston a nabrala 7kg takže buď v pohodě 😊 a že těch 7kg je kurva znát 🙄😃

jasemin26
27. čer 2020

@saja13 tak já myslím že tohle kolečko úplně bez stresu nejde 🤔 že se ten menší stres stejně objeví, jak pri stimulaci zda se tvoji vajíčka, tak po odběru kolik jich přežije,tak po transferu jestli se uchytí, dle mého to prostě tak je. Ale určitě je dobré jít do nového ivf s klidnou myslí. .. to že je 7kg znát to si dovedu představit, mě stačí ty 2kg v brise

saja13
27. čer 2020

@jasemin26 taky si myslím že to úplně bez stresu nejde, těch 7 kg už mi stačí víc už nepotřebuju 😊 klidně ty kg navíc někomu přenechám...

jasemin26
27. čer 2020

@saja13 jo tak ty jsi teď nepribrala tak si myslím že budeš i další stimulaci snášet v pohodě 👍. Joo já bych se taky klidně podělila o svou váhu🤔😁

saja13
27. čer 2020

@jasemin26 tím si nejsem tak jistá ale samozdrejme bych byla ráda 😊 urco dostanu jiný léky a to se teprve uvidí jak snesu...

kocila
28. čer 2020

@saja13 ja sla do stimulace s klidnou mysli,ale jenom tim,ze jsem si uz kolecko kolem IVF nativu prosla (vedela jsem,ze pichani injekci je v pohode a byla jsem vnitrne presvedcena,ze pri stimulaci budu chodit do prace,ackoliv dny ke konci byly narocne-ale mam sedavou praci,tak jsem si to mohla dovolit),jeste je to muj posledni pokus 4.IVF na pojistovnu (nativy jsem cerpalla taky na pojistovnu),brala jsem k tomu obcas bachovky,ale porad nekde v zadu nervozita je (do tohohle poslednoho pokusu jsem dala vse co jsem mohla-pristoupila na plne IVF-rok me doktorka premlouvala a dala jsem metody,ktere zvysuji sanci)....vysledek je ve hnezdach,ale vim,ze jsem udelala max,abych synovi poridila sourozence )do dalsiho ivf uz nejdu)....
Takze si uzij svatbu (kamoska resila IVF behem svatby a neuzila jsi ji naplno) a pak hura do toho,to by nebylo, aby na Vanoce jsi nam neukazovala UTZ ..to samej preji i
@jasemin26 ... holky to date 👍🍀

jasemin26
28. čer 2020

@kocila děkuji moc 👍 snad ti ten poslední pokus dobře dopadne když jsi pro to udělala maximum 🍀😉

saja13
28. čer 2020

@kocila já měla v plánu že bych do dalšího pukusu šla srpen - září 😊 já nemusím na svatbě pít, mě to chybět nebude, a jedna sklenička šampáňa mi nic neudělá 😊 uvidí se co řekne doktor dystak až po svatbě no.. Taky držím palce aby ten poslední pokus vyšel✊🍀 určitě vyjde

kocila
28. čer 2020

@saja13
@jasemin26
Diky holky 👍

Strana