IVF červen - červenec. Je tady také někdo, kdo jde poprvé?
Tak dnes volali a vypadá to skvěle..včera byla super dvě embrya, dnes 4..ta dvě to dohnala a dvě jsou trochu napřed...ještě zítra a v pondělí jdeme na to. Bude mi trochu líto těch ostatních...
A měli jste takhle během stimulace větší hlad? Nebo chutě? Ať vím, co mě může čekat
@jasemin26 tak jsou to hormony 🙄 a stres taky dělá hodně... Teď sem dostala radu že do dalšího ivf mám jít až se z toho budu těšit a budu v pohodě že stres nám k ničemu nepřidá ba naopak.. Ber to v pohodě já sem taky jak balón ⚽ 😃 ale co by jsme pro to neudělaly😍 já brala 3 měsíce duphaston a nabrala 7kg takže buď v pohodě 😊 a že těch 7kg je kurva znát 🙄😃
@saja13 tak já myslím že tohle kolečko úplně bez stresu nejde 🤔 že se ten menší stres stejně objeví, jak pri stimulaci zda se tvoji vajíčka, tak po odběru kolik jich přežije,tak po transferu jestli se uchytí, dle mého to prostě tak je. Ale určitě je dobré jít do nového ivf s klidnou myslí. .. to že je 7kg znát to si dovedu představit, mě stačí ty 2kg v brise
@saja13 ja sla do stimulace s klidnou mysli,ale jenom tim,ze jsem si uz kolecko kolem IVF nativu prosla (vedela jsem,ze pichani injekci je v pohode a byla jsem vnitrne presvedcena,ze pri stimulaci budu chodit do prace,ackoliv dny ke konci byly narocne-ale mam sedavou praci,tak jsem si to mohla dovolit),jeste je to muj posledni pokus 4.IVF na pojistovnu (nativy jsem cerpalla taky na pojistovnu),brala jsem k tomu obcas bachovky,ale porad nekde v zadu nervozita je (do tohohle poslednoho pokusu jsem dala vse co jsem mohla-pristoupila na plne IVF-rok me doktorka premlouvala a dala jsem metody,ktere zvysuji sanci)....vysledek je ve hnezdach,ale vim,ze jsem udelala max,abych synovi poridila sourozence )do dalsiho ivf uz nejdu)....
Takze si uzij svatbu (kamoska resila IVF behem svatby a neuzila jsi ji naplno) a pak hura do toho,to by nebylo, aby na Vanoce jsi nam neukazovala UTZ ..to samej preji i
@jasemin26 ... holky to date 👍🍀

@pampadour konečně blíž ke štěstí ☺ 🍀 držím palce a pevné nervy