IVF červen - červenec. Je tady také někdo, kdo jde poprvé?
Holky, tak jsem dneska po kontrole a jsem zmatena trosku. Minuly cyklus jsem dostala pred ovulaci ovitrell a podle toho se planoval KET. Dneska jsem prisla 13 DC a prej ovulace uz probehla. Jenomze ja podle pocitu si myslim, ze jsem mela ovulaci dneska rano pred kontrolou. Tak doktorka teda nebyla nadsena, ale prej kdyz si sem jista, tak ze mi teda dneska napise den ovu a na transfer jdu uz 18.7. v sobotu. Na jednu stranu jsem stastna, ze konecne vim termin, ale nadruhou mam strach, ze se to nestihlo pohlidat. Mate nekdo podobnou zkusenost???? Ted nad tim furt premyslim :roll: :roll: ale jinak teda 18.7. Sobotaaaaaa :srdce:
Ahoj děvčata. Tak jsem konečně skoro po týdnu doma. Trombóza je snad pryč. Budu si teď píchat 2x denně heparin, takže injekcí do břicha se prostě nezbavím 🙂 hlavně že je prcek v pořádku.
@mateska11 ahoj, potřebuji radu. Pomohlo ti něco na bolest hlavy a nebo ksi to prostě jen vydržela? Neumím si představit, že takhle budu trpět ještě třeba x týdnů. Bolí mě neustále a taky se trochu motá, ale to je i z toho jak jsem taková unavená a malátná, jak jsi psala i ty. Doufám, že je vám doma s prckem dobře.
@marky125 Ahoj, vydrzela.. uz jsem se chtela ptat na kontrole, ale akorat se to zlepsilo. Postupne.. Ale paralen se pry muze i pri pripadnem tehotenstvi. Ja bych si ho byvala vzala, kdyby to nepreslo. Lepsi nez se trapit.
Malatnost se ted teda zhorsila, jsem nepouzitelna. Ale to je mozna i tim, ze jsem se skoro tyden valela v nemocnici (smela jsem jen na wc a zpet) a jeste chvili se valet budu.
@saja13 jeee budu na tebe zítra myslet 😍😍😍
@pecenacek jo já jsem na tom kolikrát úplně stejně spousty informací a pak jsem taková nesvá, aby jsem neudělala nějakou chybu 😵
Holky zítra máme jet pro injekce jsem trochu rozhozena menstruace přišla dříve než měla od kdy se injekce pichaji před nebo během 😵
@twins_sovovi od 2.dc presne,ne drive,ne pozdeji,pokud jsi dnes 1.DC,tak je to ok...
@twins_sovovi děkuju moc 🍀😍 uvidíme no, plodný hlen už se tvoří a teď musíme být bez intimča asi když nevíme kdy bude iui vypadá to že bych ovulku měla mít v neděli, sem zvědavá kolik budou mít zítra mm a kdy bude iui jestli vůbec
@twins_sovovi Taky mi ms dorazila dřív než měla, to zvládneš ✊😉 začíná se píchat od 2dc ale to ti urco vysvětlí takže ničeho se neboj a hlavu vzhůru
@kocila ještě že tak úplně ve mě hrklo🙄
@saja13 musíme věřit že to vyjde jsem ráda že vás tu mám 😍😍😍😍💋❣️

@marky125 no... Já jsem unavená a malátná a tak od stimulace a už se toho dalších 6 měsíců nezbavím, doufám 🙂 ale ta hlava se fakt asi po měsíci braní utrogestanu zlepšila. Naštěstí.