IVF červen - červenec. Je tady také někdo, kdo jde poprvé?
@pecenacek nemej strach já se na ni těšila 😁já už mám po a je mi dobre 🤗
Holky při zavádění embrií jste pri vědomí nebo je to pod tou částečnou 🤔
@twins_sovovi Uplne pro vedomi, to uz fakt nic neni 🙂
@twins_sovovi no tak už teď se zítrka bojím,zároveň se těším.pri zavedení se nic nedává ne?jinak super,že už máš po a si v pohodě. 👍
@twins_sovovi děkuju zlato🤪😍 a o tom to je ❤️
Dobré ráno. Tak holky vyrážíme smer Praha na odber,už aby to bylo za námi. 😯😕
mateska11 andreasvo kocila to čekání je nekonečný.uz bych to měla ráda za sebou. 😕
@pecenacek jo je mi dobre jen jsem včera spíš spala celej den 🤭
Dneska nám volaly samozřejmě jak jsem předpokládala že 3 máme dvě jedno se neudrzelo, ale zbylé 2 jsou oplozene zítra mají volat zase aby nám řekly jak se vyvyji a kdy půjdeme na transfer jestli čtvrtek nebo sobota 🤗jsem nervozniiii už ať to máme zasebou😍
Dostala jsem zaváděcí čípky Progestreron Besins chlapa zajímá jak je to s tou sexuální abstinencí😁 máme ji napsanou ve zprávě, ale ne na jak dlouho a ještě ty čípky se berou ráno odpoledne a večer tak se bojíme že celou dobu budeme muset abstinovat nebo jak to je 🤭
@twins_sovovi myslim 3dny abstinence po OPU,pak sex pouze s kondomem (do pozitivniho testu),takze zadna hruza

Tak stimulace opravdu rychle utekla.bricho mám jako v 5.mesici 😂 ale jinak mi nějak špatně není.nejvetsi změna je asi po včerejším Ovitrellu.ted mě občas tlačí v podbřišku,ale není to nějaká velká bolest.zitra mě čeká opu cca v 9h a z ty narkózy mám nerviky. 😢