IVF červen - červenec. Je tady také někdo, kdo jde poprvé?
Holky jak posuzují že jsou vaječníky Ok ? Na mm? Kolik by tak měli mít jestli některá víte
@kocila no každopádně jsme říkaly že si počkáme a dáme na jejich doporučení co je lepší takže buď v pátek nebo v sobotu transfer😍
@twins_sovovi presne jak pises,oni jsou odbornici..ale ppkud mluvis o patku nebo sobote,tak mas PK 👍
Ahoj, precetla jsem si celou vaší konverzaci a, ale některé věci stejně nechapu 😀. Dnes jsem týden po porodu v 19tt a jsem objednaná na 10.9 na konzultaci ivf, měla bych to mít i s PGT, protože se u mě prokázala balancovana aberace chromozomu 4 a 6 a miminko bohužel mělo ne balancovanou translokaci, proto mi doporučily ivf a preimplantačním vyšetřením embryí aby mi vložil, jen to zdravé. Hrozně se toho bojím, hlavně těch injekci. Když vidím injekci, jdu do mdlob, tak jsem zvědavá, jak to dám. Jdu do gennetu Praha Letná k doktorovi Černému.. Jak dlouho po konzultaci jste s tím začali? Trvá to dlouho?
@kocila děkuji doufám v to dobré
@anoanonym1 pokud mas vsechna vysetreni (stitnou zlazu,hormonalni profil,genetiku a muz spermiogram),tak se poda zadost na pojistovnu a nasledujici cyklus uz stimulujes..injekce neboli -ja mela gonal v peru a fakt vpich nebolel,holky tady mely i trosku bolestivejsi injekce,ale vsechny jsme to zvladly a ty zvladnes tez,neboj 👍
Taky mam genetiku embryi
@kocila já mám akorát genetiku svoji, co jsem chodila v těhotenství.. Jdeme v září teprve na konzultaci, takže teprve spermiogram, krev atd.. Budeme s přítelem podstupovat.. Injekce asi neboli ale já si to sama určitě nepichnu.. Doufam, tedy že to půjde, co nejdříve.. Nejhorší je to čekání
@anoanonym1 tak to bys treba mohla od listopadu stimulovat,kdyz jdes v zari na prvni konzultaci..
Pokud mas kolem sebe nekoho,kdo ti pichne pigarko,tak proc ne (treba muzsky),ale prvni injekce je jen o strachu a pak uz zjistis,ze to nic neni
@kocila spíš jsem přemýšlel, že bych si našla nějakou sestru, bojím se i od přítele, když to nikdy nedělal.. Já doufám, že to bude co nejdříve
@twins_sovovi i tobě a, ostatním držím palečky
@anoanonym1 moje svagrova si nechala pichat injekce od svoji mamky,treba ja injekce aplikovala v 21hod a predstaav,ze bych musela nejak jezdit... (rada jsem po injekci hned zalezla do postele)...
Přítel to zvladne,ver mu👍
@kocila tak uvidíme, jak to bude. Nějak to ale zvládnout musím ☺
@anoanonym1 Ahoj , taky jsem z toho měla hrůzu a ještě aby mi to píchal manžel který to nikdy nedělal 😱ale je to vše o důvěře.Spolu jsme koukali na YouTube jak se co pícha já jsem píchala dipherline+pergoveris. První týden píchal on pak jsem zjistila že ode mě to tolik nebolí tak už jsem frčela jen já. Opravdu to zvládneš uvidíš budu držet palce!😇🍀
@andreasvo no jsem na to zvědavá.. Moc děkuji ☺
@kocila já nevím co je PK😁🤷♀️
@twins_sovovi Nejspis myslela prodlouzenou kultivaci 😀
@twins_sovovi ano,PK je prodlouzena kultivace 😉😀
@twins_sovovi nebojíme, ani nás to nenapadlo. S už jsem byla u několika různých doktorů a nikdo nic takového neříkal. Ani u prvního těhotenství.
@mateska11 já se i optam u dr. Ať mám klid na dusi😁🤗
V noci mě vzbudila bolest zubu takže utíkám ihned k zubaři jsem hroznej strašpytlík😬🥶a i když jsem si četla různé články o tom jak to funguje v těhotenství když máte bolesti zda vám můžou dát injekci tak si to radši nechám vyrvat už dneska kdyby náhodou byl transfer už zítra ať se nic nestane. Bože jak já se bojím zas holky 😓😭vašichni mě děsí jak trhání moudraku bolí tak jsem z toho celkem v pr***y🤦♀️
Tak nám volaly a máme krásné 8mi buněčný kulihrasky tak si zítra pro něj jedeme😍😍😍holky ja se tak těším 😍😍😍🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳
@twins_sovovi Zuby pohroma huby.. opravdu :/ tak at to boli co nejmin. Mne ceka hodinu a pul vrtani brzo. Snad se v tehotenstvi muzou pichat ty injekce, jeste jsem to nezjistovala.
Gratuluji k embryjkum 🙂
@twins_sovovi a nechas si vlozit obe embryika?trhani moudraku nic neni,jen pote boli rana nekolik dnu,ale lepsi resit ted,nez pri tehu..

@pecenacek treba uz 4-ty den bude blastocysticka nebo super morulka,to uz asi nezalezi,a zbytek zamrazi v nedeli i kdyz nedelaji transfer?