IVF červen - červenec. Je tady také někdo, kdo jde poprvé?
@pecenacek super tak klídek a norzky v klidu 😍jakto že máte fotku a mi ne 😮🥺
@twins_sovovi na monitoru sem nic neviděla,měli ho vypnutý,tak mi hned vytiskli fotečku jinak sem byla venku chvíli taky posedět a štípla mě vosa a jako přímo do citlivý bradavky 😢
@pecenacek jezinky ten je boží 😍😍😍ježíš ani mi to neříkej takže také musíš mít něco extra 🤦♀️no já jsem 4 den po vyškubnutí toho zubu a stejně mě v noci budí bolest už jsem vyřízená jako 🤦♀️🥺
@saja13 zlatí tak jak to s tebou vypadá porad na tebe myslim💖🍀🍀🍀🍀
@twins_sovovi no přesně,jen tak to prostě nejde.ale pořád cítím břicho po opu.snad už to brzy prestane. A teď 14 dní čekání a pak další 3 týdny.no tak si budeme užívat klidecku a procházky 😉
@twins_sovovi Sice ti radi paralen, ale ten je v tehotenstvi. Na uplnem zacatku si embryo bere ziviny z vlastniho zasobniku, takze jestli mas bolesti, vem si neco silnejsiho. Urcite bych ti nic takoveho nedoporucila treba 3-4 tydny po oplodneni.
@pet_8 no silnější se prostě bojím ten paralen mi tak nějak i pomáhá, ale někdo mi psal že jich můžu 8 za den to mi přijde až moc takže po 6 hodinách si beru jen to bojím se kvůli těm debilním antibiotikum co k tomu ještě beru 🙄nechci si to pak vyčítat že jsem nevydržela bolest když jsem zvládla porod dvojčat 🤦♀️ nechci nic pokazit 🙄
Tak embryolog mi volal a zamrazili 4 blastocysty 🤗😍
@pecenacek wow to je krásný
@pecenacek moc jsem to nepochopila s těmi 3mi týdny 🤔 pořád mi přijde že v těch informacích plavu 🤦♀️
@pecenacek to je super 💗nám pořád nevolaly🤔zítra tam zavolám.....
@twins_sovovi no já mam papír od doktorky co sem dostala po ET a tam stojí,že za 14 dní mám přijít na testy z krve na hCG a pak tam mam,že pokud bude pozitivní,tak od té doby za 3 týdny na utz 🤔😕
@pecenacek to já pokavad budu mít pozitivní tak musím na ultrazvuk ihned protože jsem po mimodeloznim takže nemůžu čekat nějaký 3 týdny
@luciebelohradska31 já mám za sebou 2 mimoděložní,takže ted mimoděložní už mít nemůžu.
@pecenacek aha tak to mi jsme dostaly pouze zadanku na krev, ale o ultrazvuku mi nic neřekly🤔🤷♀️asi všude jiné 🤷♀️
@twins_sovovi my pro zadanou teprve sjedeme a rovnou na testy 17.8. jj každý car to má trošku jiný.
@twins_sovovi na utz tě objednají,pokud ti vyjde pozitivně krev (v den odběru krve budeš volat na výsledky po 14hod a sestřičky tě hned objednají)
@kocila ahaaa přijdu si jak jelito pořád ve všem plavu 🙊
@twins_sovovi neplaves,vsechny informace bys dostala postupne od sestricek.... kdo vi,treba tyto informace uz nebudes nikdy potrebovat a muzes je rychle zapomenout 😉🍀
Ahoj holky, otázka, měli jste některá první měsíc po hormonech ms normálně na čas, a druhý měsíc opožděnou ms? Stále čekám kdy ji dostanu protože máme jet zase na hormonální profil a už 5 dní meskam🙄.
@kocila byl by to nejkrásnější dárek 😍😍😍
Holky dotaz.kdyz sem po ET na test musím čekat 14 dní,abych se mohla doma otestovat? A kdy mě přestane bolet břicho od opu?taky mě v noci vzbudila bodavá bolest,nejspíš od roztahování vazů kolem dělohy.mate to taky některá?ležím na boku a skrčené nohy,ale když pak chci jednu nohu natáhnout píchne mě.

@twins_sovovi jj,jen paralen bohuzel