icon

IVF červen - červenec. Je tady také někdo, kdo jde poprvé?

twins_sovovi
6. čer 2020
pecenacek
5. srp 2020

@twins_sovovi no ty si střelec 😉😂🤗😘.to já to asi vydržím těch 14 dní .neměli sme ani icsi jen prodloužená kultivace a stejně mi dávali 4.denni.ja taky právě četla že i 9.den to ještě může být ovitrele,tak čekám. Po těch 2 mimoděložních nemám ani odvahu. Gratulace a držím palečky ať je tam brzy dálnice.😉💞

twins_sovovi
autor
5. srp 2020

@pecenacek no o ovitrrel vím, ale kdyby to byl on tak se mi to ukázalo i včera, ale neukázal se a duch vylezl až dneska no zítra budu testovat znova jak bude silnejsi jako že si myslím že bude tak jsme jasní🤗😁 9 den tam bude asi i dálnice 🤭

kocila
5. srp 2020

@pecenacek ja mela ovitrelle v tele jeste i 12.den, u tebe bych se nebala neuspechu,otehotnet muzes,jen bohuzel se embryo zavrtalo kde nemelo..Pokud vydrzis 14dnu tak smekam klobouk a drzim zaroven palce🍀

pecenacek
5. srp 2020

@kocila včera sem koukala na clearblue,ale večer mě to přešlo a řekla sem si,že počkám. Kazdopadne kdyby nastala změna,tak bych dala vědět. 🤗😂😉

luciebelohradska31
5. srp 2020

@kocila letím 17 srpna jsem v cz do 25 no mám dovolenou potom až v listopadu na 2 týdny takze proto jsem trochu v nejistotě

barborabarbora111
5. srp 2020

@twins_sovovi Ahoj, moc gratuluji!!! Kolik dní jsi po transferu? já dnes 6. a tt úplně čistý 😢

kocila
5. srp 2020

@luciebelohradska31 no mas to naknop,ale realne,ze to stihnes je (tak kdyz tak muzes posunout let zpet ne? Opu je vetsinou 12-15Dc,pote 5 dnu kultivace embryii,takze 6-ty den se vklada... tak drzim palce,aby nacasovani klaplo🍀👍

kocila
5. srp 2020

@barborabarbora111 jeste nezoufej,10.den po vkladu 5-ti denniho embrya je jasno-je asi jeste brzo,zkus za 2dny 🍀👍

barborabarbora111
5. srp 2020

@kocila vykoupila jsem lékárnu, musím se brzdit, abych nedělala 2 tt denně 😅 🤐

twins_sovovi
autor
5. srp 2020

@barborabarbora111 ahojky moc děkujeme 😍 dneska 5ty 🤗 tak třeba zítra už tam může být. Včera jsme dělaly spolu s chlapem a byl negativní. A dneska ráno jsem ho dělala znova a najednou mi tam vyjel duch 😍

twins_sovovi
autor
5. srp 2020

@barborabarbora111 já jsem si taky myslela jak budu testovat nejdříve až v pátek, ale prostě mi to nedalo a musela jsem 😁🤭 otestuj se zase znovu zítra nebo až další den a uvidíš, ale určitě bych to nevzdavala. Já se včera smála říkala jsem si že jsem prostě bláznivá a nevydržím jak děti do vánoc 🤭

luciebelohradska31
5. srp 2020

@kocila no já jsem měla ovulaci 14 nebo 15 DC cyklu takže bych to měla dostat zítra ale už 3 dny mě bolí záda a dnes mi začalo bolet břicho chvilkama no oni chtěly mi odebrat vajíčka 18 a potom 23 v klad bohužel to nemůžu posunout dozadu už tak jsem si vzala dva dny extra volna nevím a to chtěl po mě doktor abych brala norethisteron což u mě by to bylo zbytečný když chci MS na den ne aby se mi zpozdila no a nakonec jsem se těšila na všechno moc předčasně

mateska11
5. srp 2020

@pecenacek Ja to chtela vydrzet 10, nakonec jsem dala 7 :D

melisa18
5. srp 2020

Holky mám hustý průhledný hlen jako ovulační v pátek jdu na odběr a nevím jestli je to normální měli jste to taky některá mám se něčeho obávat ?

andreasvo
5. srp 2020

@melisa18 Ahojky neee je to normální měla jsem to stejně pár dní před OPU hustý hlen.

melisa18
5. srp 2020

@andreasvo super to rada slyším 😇

andreasvo
5. srp 2020

@melisa18 Taky mě to trošku vystrašilo tak jsem trochu googlila a kdo měl hlen tak měli kolem 15 vajíček já měla 18 tam dej pak vědět 😇

pecenacek
5. srp 2020

@andreasvo přesně a my 14

pecenacek
5. srp 2020

@mateska11 no tak má uvidím no.prsa mě bolí pořád stejně manžel nadsenej 😂 já už míň,tak zatím prostě čekáme 😉

andreasvo
5. srp 2020

@pecenacek to jsou krásné čísla 😇😍

melisa18
5. srp 2020

@andreasvo tak to je super 😇 ja byla v pondělí na první ultrazvuku a měla jsem 12 foliklu tak doufám ze ještě rostou 😍tak to bude asi tím díky holky

melisa18
5. srp 2020

A vy už jste po OPU ?

pecenacek
5. srp 2020

@melisa18 já sem od soboty po transferu a vaječníky sem cítila týden po opu.

andreasvo
5. srp 2020

@melisa18 jooo ale nemohl být ET. Bolelo mě břicho 8 dní když jsem přišla na ET udelal UTZ a řekl že by to nebylo vhodné že vaječníky ještě nevypadají Ok. Tak musím počkat na MS

andreasvo
5. srp 2020

@melisa18 tak to je taky krásný počet to ještě dorostou. Máte krátký či dlouhý protokol ?

melisa18
5. srp 2020

@andreasvo snad jo máme dlouhý protokol a vy ?

melisa18
5. srp 2020

@andreasvo aha tak to je Škoda no co se dá dělat je to náročný ale stojí to za To 🥰

andreasvo
5. srp 2020

@melisa18 taky taky 😇🍀

jasemin26
5. srp 2020

@melisa18 ahoj můžu se zeptat v čem je dlouhý protokol jiný? Taky nás bude čekat dlouhý protokol tak proto se ptám. Děkuji za odpověď

pmendy
6. srp 2020

Dobry den, ahoj... ráda bych se zeptala...jsem také po ivf, 17den po ET jednoho 5denniho embrya mi vysly ...hura... pozitivní hodnoty, což jsem od testu tustila (od 9 dne dálnice, přišlo mi že test nema ani kam sílit). Když jsem se zeptala kolik mám prý 10 198 což mi přijde hrozně moc...sestra mi teda řekla že je to dooost vysoký. Za 14dni jdu na ultrazvuk a tedy hlavě mám zmatek...co když tam jsou 2 😶 má někdo zkušenost s takhle vysokým HCG... děkuji

Strana