IVF červen - červenec. Je tady také někdo, kdo jde poprvé?
@pecenacek no o ovitrrel vím, ale kdyby to byl on tak se mi to ukázalo i včera, ale neukázal se a duch vylezl až dneska no zítra budu testovat znova jak bude silnejsi jako že si myslím že bude tak jsme jasní🤗😁 9 den tam bude asi i dálnice 🤭
@kocila letím 17 srpna jsem v cz do 25 no mám dovolenou potom až v listopadu na 2 týdny takze proto jsem trochu v nejistotě
@twins_sovovi Ahoj, moc gratuluji!!! Kolik dní jsi po transferu? já dnes 6. a tt úplně čistý 😢
@luciebelohradska31 no mas to naknop,ale realne,ze to stihnes je (tak kdyz tak muzes posunout let zpet ne? Opu je vetsinou 12-15Dc,pote 5 dnu kultivace embryii,takze 6-ty den se vklada... tak drzim palce,aby nacasovani klaplo🍀👍
@barborabarbora111 jeste nezoufej,10.den po vkladu 5-ti denniho embrya je jasno-je asi jeste brzo,zkus za 2dny 🍀👍
@kocila vykoupila jsem lékárnu, musím se brzdit, abych nedělala 2 tt denně 😅 🤐
@barborabarbora111 ahojky moc děkujeme 😍 dneska 5ty 🤗 tak třeba zítra už tam může být. Včera jsme dělaly spolu s chlapem a byl negativní. A dneska ráno jsem ho dělala znova a najednou mi tam vyjel duch 😍
@barborabarbora111 já jsem si taky myslela jak budu testovat nejdříve až v pátek, ale prostě mi to nedalo a musela jsem 😁🤭 otestuj se zase znovu zítra nebo až další den a uvidíš, ale určitě bych to nevzdavala. Já se včera smála říkala jsem si že jsem prostě bláznivá a nevydržím jak děti do vánoc 🤭
@kocila no já jsem měla ovulaci 14 nebo 15 DC cyklu takže bych to měla dostat zítra ale už 3 dny mě bolí záda a dnes mi začalo bolet břicho chvilkama no oni chtěly mi odebrat vajíčka 18 a potom 23 v klad bohužel to nemůžu posunout dozadu už tak jsem si vzala dva dny extra volna nevím a to chtěl po mě doktor abych brala norethisteron což u mě by to bylo zbytečný když chci MS na den ne aby se mi zpozdila no a nakonec jsem se těšila na všechno moc předčasně
Holky mám hustý průhledný hlen jako ovulační v pátek jdu na odběr a nevím jestli je to normální měli jste to taky některá mám se něčeho obávat ?
A vy už jste po OPU ?
Dobry den, ahoj... ráda bych se zeptala...jsem také po ivf, 17den po ET jednoho 5denniho embrya mi vysly ...hura... pozitivní hodnoty, což jsem od testu tustila (od 9 dne dálnice, přišlo mi že test nema ani kam sílit). Když jsem se zeptala kolik mám prý 10 198 což mi přijde hrozně moc...sestra mi teda řekla že je to dooost vysoký. Za 14dni jdu na ultrazvuk a tedy hlavě mám zmatek...co když tam jsou 2 😶 má někdo zkušenost s takhle vysokým HCG... děkuji

@twins_sovovi no ty si střelec 😉😂🤗😘.to já to asi vydržím těch 14 dní .neměli sme ani icsi jen prodloužená kultivace a stejně mi dávali 4.denni.ja taky právě četla že i 9.den to ještě může být ovitrele,tak čekám. Po těch 2 mimoděložních nemám ani odvahu. Gratulace a držím palečky ať je tam brzy dálnice.😉💞