IVF červen - červenec. Je tady také někdo, kdo jde poprvé?
@twins_sovovi jeden den se nic nedeje (nesmi odchazet sliznice,jen takove spineni),myslim,ze to bude dobre (prsa mohla polevit kvuli snizenym hormonum po stimulaci)....ted nic tezkeho netahej a verim, ze mimisek bude v poradku 🍀👍🍀👍🍀👍
@luciebelohradska31 nepouzite leky v lednici vydrzi dle expirace na obalu
@twins_sovovi clovek se moc pozoruje,protoze kdo si prochazi uz procesem IVF,tak zazil hodne horkych a nevydarenych chvil a ted cokoliv jineho/noveho ho rozhodi (kdo nezazil,nepochopi)...tva cesta za miminkem jde dobre,ver mu,ze chce s tebou byt a ono to dopadne-uz ted se te drzi👍
@kocila volala jsem do genettu a rekly mi že normální to není, ale že nic neudělají a pokud nebudu silne krvácet a mít bolesti není důvod k návštěvě lékaře. Léky mám dál brát a že se uvidíme až 14.8. Jsem si teď tak v duchu říkala člověk platí takový prachy a přišlo mi že mě odpalkovala 🤷♀️
@twins_sovovi mně zas říkala doktorka i sestřička že týden po vkladu špinění je normální... oni skutečně s tím nic nenadělají (jediné co může pomoci je progesteron, který bereš, zbytek je na přírodě).....
@kocila budu věřit radši tobě než ji byla jak kdyby podrážděná mi přišlo Teda.... Uvidíme no 🤦♀️
@twins_sovovi Souhlas s @kocila Bohuzel s tim fakt nic neudelaji. Kdybys tam sla, v deloze nic neuvidi, naopak mohou jeste vic podrazdit cipek. I proto nemaji radi brzke testovani, cerstve tehule pak logicky stresy (ktere vubec nepomahaji) a oni s tim stejne nic nezmuzou. Spineni a lehke krvaceni na zacatku muze byt, sliznice je prokrvena a jak se tam embryo zakousava, tak to muze lehce tect. Spatne je pokud odchazi sliznice. Na podporu beres utrogestan nebo neco takoveho. Vic ted oni nezmuzou. Klidovy rezim, bez zateze, verit 😉 Ja spinila asi 4x, z toho jednou cerstva krev jinak tmave az hnede spineni na intimce. Neni to OK, ale deje se to.
@twins_sovovi ahoj, taky mě upozorňovala doktorka, že špinění může přijít, tak že se nemám leknout. Hlavně nevysazovat léky.
@pet_8 beru progesteron pořád dále určite nevysadim to ne.Tak snad to bude v pořádku a to jsi spinila jako během dne nebo několik dní?
@barborabarbora111 ahojky já se divím že mě o tomhle vůbec nic neřekly a už vůbec nechápu proč nám nedaly nějaký informační papír co se může Nebo nemůže dít...
@twins_sovovi A ve zprávě po transferu nic takového není? Abych se přiznala, tak taky nevím, jestli my v ní něco uvedeného máme, ale nás alespoň upozornili na klinice.
Co bereš za léky?
@barborabarbora111 no právě že není proto jsem byla ráno dost v šoku 🤷♀️🙄 jen progesteron a femibion
@twins_sovovi já zobu estrofem 1-0-1,anopyrin 1-0-0, untrogestan 0-1-0, femibion, sprej Lenzetto a čípky progesteron 2-0-2. Jsem jak hormonální bomba.
@twins_sovovi jinak moooc gratuluju k|| 😍 .. já dnes 8.den po KET a lautr nic 😢
@barborabarbora111 tolik jo 😲děkuji moc hele některým to prý ukáže až 10 - 12 den 🍀🍀🍀
@twins_sovovi partner taky říkal, že "on cítí, že se to ukáže v sobotu"... ale mám hrozný strach, že ani v tu sobotu tam nic nebude... v pondělí jdu na krev
@barborabarbora111 věř tomu můžeš mít třeba slabý hcg 💗💋🍀🍀🍀🍀hlavně v klidu i když mi co si tímhle procházíme moc v pohodě a vyrovnané nejsme 🤦♀️🍀já věřím a držím ti všechny palečky říkají tu že rok 2020 je zázračný tak tomu musíme věřit 💋💗🍀
@twins_sovovi děkuji 🙂🍀🍀
@barborabarbora111 hlavně verit💋💗🍀🍀🍀🍀
Ahoj holky tak jsem pravé po OPU máme 14 vajíček 🥰 tak doufám ze se ještě budou dobře vyvíjet .😇
@melisa18 držím palečky 🍀💋💗
@twins_sovovi děkuji i ja tobě 😍
@twins_sovovi Ja nespinila, ale po ET me doktor upozornoval, ze se to stat muze a je to normalni. Drzim moc palce! 🙂
@mateska11 děkujeme moc 💗💋člověk se bojí tím že to je i naše první ivf tak vůbec nevíme 😳🙃
@twins_sovovi Ja to znam.. ja uz se bojim skoro furt. ted mame mezi ultrazvuky 3 tydny a prijde mi to nekonecny 🙂 ale vcera jsme poprve slyseli na chvilli srdicko na angelsunds, tak jsem na chvili trochu klidnejsi 🙂
@mateska11 ono se dá koupit i domů že 😍
@barborabarbora111 muzu se te zeptat,proc mas tolik leku?Ma to nejaky duvod dle lekare? ( kombinujes 2 progesterony,coz ctu poprve), nac je Lenzetto a anopyrin? Dekuji pokud vis...👍
@kocila ahoj, to netuším, proč mi jich tolik dali. Brala jsem progesteron besins (vaginálně) 1-0-1 a zvedli mi to na 2-0-2. Lenzetto je sprej a anopyrin mi nasadili těsně před transferem

@twins_sovovi správný přístup měla babička 👍... To bude ok👍🍀😉