icon

IVF červen - červenec. Je tady také někdo, kdo jde poprvé?

twins_sovovi
6. čer 2020
mateska11
9. zář 2020

My dnes byli taky na ultrazvuku, uz byl dost dobre videt pindik, tak syn ma radost, chce radsi brachu 🙂 A je teda o tyden vetsi. Ale termin porodu posouvat nebudeme, protoze odpovida umelemu oplodneni, prcek proste neni prcek 🙂 (oba jsme vysoci, tak se to dalo cekat)

alena138
9. zář 2020

@mateska11 to je krása 🙂 gratulace k pindikovi 😉

twins_sovovi
autor
9. zář 2020

@mateska11 juuu bobínek😍😍😍😍moc ti gratuluji a zároveň zavidim pohlavi😍💋❤️🤣 krásná fotka 💋❤️😍😍😍

pecenacek
9. zář 2020

@mateska11 tak chlapeček, super. 💞, Krásná fotka 👍😘

twins_sovovi
autor
10. zář 2020

@pecenacek tak dej vědět jak jste dopadly ❤️❤️❤️🍀🍀🍀

mateska11
11. zář 2020

@pecenacek Tak co dnes v Horovicich?

twins_sovovi
autor
11. zář 2020

@pecenacek tak jak jste dopadly😍

pecenacek
11. zář 2020

@mateska11
@twins_sovovi ahoj holky,dneska trošku lepší. V Hořovicích sem se zaregistrovala,poslali mě na krev 5 ampulí,1h sem čekala,až převedou neschopenku,ale dobrý. Na screening pojedu do Gennetu a kontrola u Dr. Bude 9.10.

twins_sovovi
autor
11. zář 2020

@pecenacek juuuu😍😍😍krásná fotka😍❤️🍀 Mi jdeme na screening 5.10 😍😍

alena138
11. zář 2020

@pecenacek supeeeer, nádherná fotka 🙂

mateska11
12. zář 2020

@pecenacek krásný 🙂)

marky125
12. zář 2020

@pecenacek super zprávy a krásná fotečka 🙂❤️

jasemin26
13. zář 2020

Holky máte moc krásné fotečky 😍, gratuluji a přeji ať je vše jak má být 🍀😉. Snad se taky dočkáme 🤔😉.

kocila
13. zář 2020

@jasemin26 uz stimulujes?Drzim palce 🍀

jasemin26
13. zář 2020

@kocila jee ahojky, bohužel ještě ne, čekám až dorazí ms mám ji po té první stimulaci nějak rozhazenou🙄.. děkuji moc jsi zlata

kocila
13. zář 2020

@jasemin26 ta si teda MS dava na cas..ja ted mela az po 32dnech,normalne mam po 28,telo je zblble..
A jaky mas protokol,kratky to vim,ale nejaka zmena o proti posledne?

jasemin26
13. zář 2020

@kocila nojo po té stimulaci to mám pořádně rozházené, vždy 30dc a teď už 35dc a nic🙄y tak jsem zvědavá... Joo dostala jsem místo gonalu bemfolu, tak uvidíme jak to dopadne teď

kocila
14. zář 2020

@jasemin26 o Bemfole uz jsem taky slysela ze je srovnatelána s gonalem ...urcite doktor vydrzi s opu do pozdejsi velikosti folikulu ( ja mela pri ovitrelle i folikuly 20mm a nepraskly do odberu)..MS dorazi a zacinas 👍

alena138
14. zář 2020

@jasemin26 já taky měla bemfolu a musím říct, že jsem na ni reagovala dobře, jen první dva dny mě bolela hlava, ale pak dobré, žádné výkyvy apod, byla jsem za to moc ráda 😊 držím palce

jasemin26
14. zář 2020

@kocila jo tak jsem zvědavá, doufám že to zase neposerou, klidně se budu hádat že 9 den na odběr nejdu... Nojo hlavně aby ta mrcha nemeškal dlouho

jasemin26
14. zář 2020

@alena138 děkuji, tak doufám že to budu mít stejně 👍, po gonalu mi bylo pekne zlé už od začátku 😵. Tak snad tohle bude ok

kocila
14. zář 2020

@jasemin26 myslí, že se tě pěkně pohlídají, 2x neudělají stejnou chybu... raději se ptej, jak jsou velké folíky máš a teď i máš v kartě, že jsi měla odběr brzo, takže tě nechají déle...👍

jasemin26
14. zář 2020

@kocila jo v to doufám že neudělají stejnou chybu, určitě se budu ptát, nějak tip jak mají bT velké?

kocila
14. zář 2020

@jasemin26 myslíš velikost folikulů?..mně doktorka minule říkala (když jsem se ptala na tvůj případ, že pokud máš správné léky -já měla gonal +syranel -bránící ovulaci, tak se může ovitrelle klidně aplikovat na velikosti 20mm-já měla asi 6 takhle velkých a pár větších a i menších a nepopraskaly), ale nezapomněla dodat, že záleží na stimulačních lécích (s gonalem moc folíci předčasně nepraskají)...
u tebe bych řekla, že bude i rozhodující den OPU vůči menstruačnímu cyklu (já opu na 13DC)... na kontrole se hlavně s doktorem bav, že máš z toho obavu, že minule to dopadlo špatně... (sami doktoři moc informace nesdělují pokud se neptáš, ale já vždy zpovídám, protože informace potřebuji k životu 🙂)..

ale máš jiného doktora ne?..kdy máš jít na první kontrolní utz?

jasemin26
14. zář 2020

@kocila ahojky moc děkuji... Ano doktora mám nového tak jsem zvědavá jak to dopadne🤔, určitě se budu teď ptát úplně na všechno 😁, na první utz mám přijít mezi 4 a 6 dnem stimulace... Tak kdZ to půjde tak si to opravdu domluvím na ten 6 den,.. při první stimulaci jsem šla na první utz 4 den a pak ten 6 .. a pak už ten odběr. Doufám a modlím se aby to teď bylo bez komplikací🙏🙄

saja13
14. zář 2020

@jasemin26 já pichala ovitrell při 21 mm a byly nezrale někdo má opu i při 23mm 🤔 můj případ asi

jasemin26
14. zář 2020

@saja13 Joo tak uvidíme, můžu doufat a modlit se🙏😉

anoanonym1
17. zář 2020

Ahoj, můžu se jen zeptat? Už jsem byla na konzultaci, vzali nám s přítelem krev a pak doktor říkal, že při další menstruaci 3.-4.den musím znovu na krev.. Počítá se k menstruaci i spineni že začátku nebo až krvácení? Abych tam popřípadě nešla moc brzy.

alena138
17. zář 2020

@anoanonym1 až opravdu krvácení. Já na začátku nešpiním, ale občas mi to začne odpoledne nebo večer a to se pak nepočítalo a jako první den byl brán až ten následující. Snad jsem trošku pomohla 🙂 držím palce

anoanonym1
17. zář 2020

@alena138 moc děkuji

Strana