IVF červen - červenec. Je tady také někdo, kdo jde poprvé?
Ahoj holky, tak info, bylo zralých 15 vajíček, nyní se z 15 vajíček vyvyji 8... Takže máme 8 oplozenych vajíček .. tak jsem zvědavá kolik jich zbude na utery
Mám strach 😕
@jasemin26 super 😍😍😍 to je Bomba hlavně že nějaké jsou ❤️❤️držím palce a průběžně informuj😘
@twins_sovovi děkuji moc 😘, určitě budu informovat
Ahoj holky, tak nové info,stále je 8 vajíček, ale 4 se prý.vyvyji mají 2-4 buněčné, a zbývající 4 jsou prý pomalejší a ty asi padnou
@jasemin26 zlomovy je 3-4den,kdy do vyvoje se zapojuji i spermie,pondeli rozhodne,ale myslim,ze 4 embrya to zvladnou, vim,ze to jsou nervy,ale vydrz,..vic udelat nemuzes,je pochopitelne,ze mas strach, kdyz odpadavaji,ale stimulaci se odebiraji o vajicka,ktara by v normalnim podminakch neprezila...
Budou volat i zitra?
@jasemin26 ano mas pravdu,spermie jsou jiz pri oplodneni,ale vyvoj do 3 dne je hlavne a vajicku a jeho kvalite,od toho 4.te dne se vyvoj embrya zacina zrychlovat a to ze tomu tak je,je zásluha spermii...proto prodlouzena kultivace odhali kvalitni embrya,Protoze do 3 dne jsou embrya se 6-8mi bunkami a to jich zvladne prevazna cast,ale do blastocysty zvladnou jen sampioni...
Takze dnes by embrya mela byt 8-mi bunecna,zitra morulky a v utery blastocysty,kterou ti zavedou..👍🍀 v idealnim pripdade,ale tehotenstvi jsou i z jinych stadii vyvoje-treba z morulky
Nekdy se stava,ze embrya jeden den jsou pomalejsi a pak to dozenou (takze vcera pomala embrya, dnes muzou byt ok)
Tak drzim palce 😀
Ahoj holky, tak nové info o těch 4 zlobidlach 😉 1 je 8mi buněčné 2 sestibunecbe a 1 4bunecne.. zbývající 4 jsou 3bunecne🤷 tak doufám že to dopadne

@jasemin26 věřím, po takovém množství. Odpočívej, hodně tekutin a proteinů 🙂