IVF červen - červenec. Je tady také někdo, kdo jde poprvé?
@alena138 děkuji ☺️ no je to teď asi takové dokud to neuvidím na ultrazvuku, neuvěřím... 🤣 Tak jak dneska jsem byla na WC v 7 ráno a test dělala až kolem 9 a byl slabší než včerejší... 🙄A furt to zkoumám přitom ta druhá čárka tam prostě je. Ale asi se bojím aby se to přece jen ještě nepustilo...
@twins_sovovi no škola.. syn měl doteď 20 minut denně plus "samostudium" neboli rodiče učitelem, teď budou mít 3x půl hodiny. Tak aspoň to. Z toho jednu půlhodinu bude mít vychovatelka. Naše paní učitelka je dost líná. a celkově fakt nejsem spokojená s ní.
Ale stejně u něj musíme při výuce být, občas nedokáže zapnout mikrofon a tak. A oba pracujeme z domu, já mám kvůli covidu víc práce než dřív, syn se nudí..
Jj rekonstrukce. Koupili jsme dům a je tam potřeba něco udělat, než se nastěhujeme. Což v tyhle době je na dlouho. To jsem původně myslela, že do Vánoc budeme tam.
@mateska11 je to na prd tohle já dneska řešila s učitelkou výuku můžou prý max 2 hodiny na prvním stupni, ale je to na prd prostě člověk se nezastaví stavkujou mi u toho a už jsem říkala že na to dlabu udělám s níma hold prostě to nezbytné nutný a na zbytek dlabu nestíhám svoji práci doma člověk se učí s níma dlouho a domácnost stojí 🤷♀️🤦♀️fakt jsem z toho hotová a vztekla zároveň... Oni si myslí že máme asi jen to na práci nebo nevím jak si to jako představují 🤷♀️ říkala jsem dneska už i učitelce že mám i jiný priority ne jen sedět u učení že jsem těhotná a potrebuju se i připravovat a hlavně pomalu přizpůsobovat byt k tomu než porodim a jako druhá vec je ta že ty holky prostě stavkuji a jsou pruderni a já jsem pak vynervovana a že mi to nestojí o nějaký komplikace nebo potrat je toho moc a nejsem robot. Neudržela jsem se a musela jsem ji to napsat je to tak hlavně nemám ani čas bejt máma jen tyran co je drti ucenim🤷♀️🤷♀️🤷♀️Člověk si nemůže v dnešní době nic naplánovat je to šílený 🤦♀️vůbec ti to nezávidím ještě pak s břichem dělat na baraku není to sranda jako 🙄
Taak dneska jsem volala k nám do car a na ultrazvuk naštěstí za týden... 10. 11. Tak to snad uteče.!..
Prosím holky tehulky, bolel vás podbrisek, jakoby křeče? Když třeba sedím a pak vstanu tak mě to táhne, pne, že si musím znovu sednout.. Říkám si že se asi roztahuje děloha ale tohle jsem necitila u syna takhle brzo... 🤷♀️
@jasemin26 tak to můžeme nedočkavě čekat spolu 🤣 ve kterém týdnu už Teda budeš na kontrole..?
tak ja s žaludkem bojuju až navečer vždycky ale je to taky spíš takové "na vodě"... A dneska jsem si Teda všimla že mi vylezl strie co jsem měla v tehu u syna... Na břiše a stehnech..
Z toho Teda vůbec nejsem nadšená... Už jsem měla skoro neviditelné jizvicky a teď mám zas úplně fialové cary 😭
@terezarys od transferu to budou 4 týdny přesně... Já teda nevím jak přesně se počítá případné těhotenství po ivf🤷... Budu (snad) těhotná poprvé.ale ten žaludek mě teda pěkně štve, doufám že to brzy přejde. Jinak strie zatím nemám, ale pokud se ti udělali je to dobré znamení ne😉 a určitě nějaká mast na ně je😉
@jasemin26 Pocita se to stejne jako u jinych tehotenstvi, cili podle prvniho dne posledni MS. Pak to upravi dle ultrazvuku pri prvnim screeningu, pokud se to bude lisit. Ja marne dotkorce vysvetlovala, ze vim presne, kdy ho upekli, at mi nemeni datum porodu, ze je jen velkej.. nedala si rict, je to proste dany postup 🙂
@jasemin26 tak já dneska ofiko potvrzuji test co jsem dostala v car.. Tyjo to je krásný se na to dívat 😁😍🤩
Jak se cítíš 🙂
My dneska od půlnoci řešíme doma ter. Útok ve Vídni, manžel tam pracuje a zrovna touhle dobou tam byl takže se opulnoci vracel domů... A ráno jel znovu tam. Tak jsem z toho na nervy úplně... 🥴

@terezarys krásné máš oba testy, žádný na nijaký 😉 moc gratuluji 💐