icon

IVF Clinic v Olomouci, máte zkušenost?

jitule007
21. čer 2016

Ahojte, vim, ze je tu spousta diskuzi o CARech...nenasla jsem ale konkretne na IVF Clinic ( snad jen starsi jeste na Reprofit ). Ceka me tam druha navsteva...tak bych chtela vedet zkusenosti ostatnich...jak to tam probiha...postrehy...jestli se tam zadarilo a tak 🙂 Holky dekuji predem a vsem nam drzim palecky at nam miminko klapne 🙂

Strana
z3
zuzanaxx
22. čer 2016

Ahoj, já tam byla jednou u MUDr. Michnové po nepříjemné zkušenosti z Gyncentra v Ostravě. Navštívili jsme i FN v Olomouci a teď váháme...zatím teda u mě převažuje IVF Clinic...

berblin
22. čer 2016

@jitule007 chodím tam, ale jen na gyndu. Delší dobu jsme se tam snažili o mimčo přes IVF, nakonec se zadařilo přirozenou cestou.

zuzanaxx
22. čer 2016

@berblin a v čem byl problém?

berblin
22. čer 2016

@zuzanaxx to nikdo netuší, ale prošla jsem si za 12 let X centry, zkoušelo se všechno možné i nemožné, a když jsem to vzdala, tak těsně před čtyřicítkou jsem otěhotněla a teď podruhé.

monishkam
27. čer 2016

Jsem po druhé nàvštěve u dr. Michnové a super. S manželem jsme nadšeni, výborný přístup. Doktorka milà, příjemná a hlavně optimistická. Jsme před 1.iui

jitule007
autor
27. čer 2016

@berblin Tak to je super...mooooc gratuluji 🙂

jitule007
autor
27. čer 2016

Ahojte holky...tak ja dnes byla na druhe konzultaci...byla jsem na UTZ a dostala jsem pregnyl...tak uz sem si ho pichla 🙂 pokud se nezadari...tak dalsi cyklus nas ceka 1. IUI 🙂 Jsem z IVF clinic nadsena...chodim k dr. Souškove a nemuzu si ji vynachvalit...je skvela 🙂

jitule007
autor
27. čer 2016

@monishkam tak parada....kdy se chystate? Me by to vychazelo na konec cervence 🙂 kolikrat chcete IUI pripadne zkusit? moc drzim palce 🙂

monishkam
28. čer 2016

@jitule007 čekam na ms, mela by dojit zitra nebo pozitri, pak cca 11den na utz a tam se snad domluvime. Mohlo byt uz tento cyklus, ale na utz jsme byli objednani pred zaviraci dobou, tak se to nestihlo a byl jen pregnyl🙂. Chceme asi 2-3x na iui, jedno dite mame( za 14 dni 2 roky) tak by to snad melo jit bez ivf. Jinak bych chtela max minimalku. Ovuluju a manzel ma jen horsi spermio. Poprve jsme na nem byli pred 14 dny, pocet spermii 121mil na ml, takze dost, jen morfologie 2%. Taky jste byli na spermiu? Nebo kde je problem?☹

jitule007
autor
28. čer 2016

@monishkam my sme mohli taky tenhle cyklus - dneska 🙂 jenze pritel mi dneska odjel a vrati se az zítra...takze nic no..tak snad pristi mesic. Ja bych chtěla tak tak 2-3 IUI a pak IVF. Není na co cekat. Ja tak nekdy ovuluju...nekdy ne...a mame taky horsi spermio.

monishkam
29. čer 2016

@jitule007 klidně se přidej na emiminu do naší skupinky ivf clinic červen 2016, je soukromá a je nas tam pár

jitule007
autor
29. čer 2016

@monishkam dneska jsem poslala zrovna zadost;) objevila jsem ji nahodou;)

ircinek
30. čer 2016

@jitule007 dobry den mam jit k dr.souskove poprve na konzultaci a plati se neco za to dekuji

kratka23
Odpověď byla odstraněná
jitule007
autor
30. čer 2016

@ircinek neee,neplati;) a doktorka je skvela;)

ircinek
30. čer 2016

jitule007dekuji moc a chtela jsem se zeptat plati se neco za inseminaci nebo je to i tam 6 krat zdarma dekuji moc

jitule007
autor
30. čer 2016

@ircinek kouknete na stranky ivf clinic...stopro se plati 🙂 pojistovna na to jen prispiva...samotne IUI 2600 Kc...priprava spermii na IUI 1500 Kč.

ircinek
30. čer 2016

jo dekuji prave jsem se koukala a mate pravdu samoplatce 2600 a ta priprava 15 00 mne tam poslal doktor a rekl mi ze to stoji par stokorun a ve fnol je to 6 krat zdarma no tak uvidim co vyresim v clinicu jsem tam 29,7, objednana jinak vam moc dekuji

jitule007
autor
30. čer 2016

@ircinek ono to neni 6 x zdarma...jen 6x do roka na to pojistovna prispeje...neni zac 🙂 drzim palce...chcte jit rovnou do IUI?

ircinek
1. črc 2016

do mne na to IUI poslal doktor a cosi rikal o profukovani vubec nevim co mne ceka

ircinek
1. črc 2016

@jitule007 a dekovat mam vam zac zaslouzite si to

jitule007
autor
1. črc 2016

@ircinek tak to je asi profuk vejcovodu...po nem se pry zvysuje pravdepodobnost otehotneni;)

ircinek
3. črc 2016

@jitule007 aha tak to napsal mi zadost a spravu o mem stavu a poslal mne do caru a tam mne objednali k dr.souskove na konzultaci tak uvidim co mne rekne ale kdyz ctu tady ty spravy tak to je asi na delsi dobu nez se jde na IU

monishkam
3. črc 2016

@ircinek my byli na konci kvetna na prvni konzultaci a snad za tyden bude 1 iui, takze celkem fofr 🙂

ircinek
5. črc 2016

@monishkam aha tak to jo uvidim a slysela jsem ze po iui se musi lezet 3 tydny v klidu doma no ja pracuji v chladnu tak nevim jak to vse bude

monishkam
6. črc 2016

@ircinek tak to nevim. To doufam ze ne, chodim kazdy den dve hodiny uklizet do restaurace. Tak snad staci lezet jeb ten drn. My jdrm v patek na utz a podle toho se domluvime na iui. Snad tam bude nejaky folikul, nestimuluju, jen prirodne bylinkama a fytosojou.

jitule007
autor
7. črc 2016

@ircinek Po IUI se nemusi lezet...je to jen takovy jistejsi sex 🙂 striknou ti spermije do delohy a jdes domu nebo normalne do prace 🙂

ircinek
10. črc 2016

@jitule007 aha no ja uz se zas lekla ze budu muset byt 3 tydni na neschopence no a slysela jsem to v caru tak to jste mne uklidnila

myskaol
10. črc 2016

Chodila jsem tam asi rok...nejdřív mě cpali hormonama a pak když nic nepomáhalo, domlouvali jsme se na další rok na IVF a v ten měsíc, co jsem vysadila hormony, jsem otěhotněla.. 🙂

jitule007
autor
10. črc 2016

@ircinek To jste si mozna spletla s IVF...tam si myslim, ze po transferu by se melo lezet urcite...nebo byt aspon v klidu a nestresovat se 🙂

Strana
z3