IVF, duben 2010
ahoj holky,
mám za sebou 2 neúspěšné IUI pokusy, takže jdu snad v průběhu dubna na své první IVF. MM má azoospermii, takže máme vždy dárce. Pokud by jste se chtěly přidat se svými zkušenostmi, názory..budu moc ráda.
a že ti krásně roste hcg 😵
leni jen at se pěkně udrží a ty odpočívej.
dasty j břicho vůbec necítila taky,taky jsem myslela,že tam nic nebude a bylo naštěstí teda
dasty - jsem relativne v pohode, nic nedelam, chodim jen do prace a se psem na prochazku. Ale mam casto bolesti v podbrisku, jako pred menses - tak nevim, jestli tohle je normalni. K tomu se mi ted zacala hodne tocit hlava a tak tri dny mam zaludek na vode. Jedine, co jsem schopna snit, jsou bily rohliky s maslem. Po vsem jinem je mi na zvraceni. Predpokladam, ze mi asi zacinaji tehotenske nevolnosti 🙂 Do ultrazvuku je to jeste daleko, jdu az 24.5. a vubec mi to neutika ....
A jak se mas ty? Jak jde pichani?
lenco - jo dík za optání, píchání jde dobře.Ale zítra přidávám ten Cetrotide .- tak jsem na to zvědavá...Ale musím si s tím nějak poradit.Bojím se, aby tam ve čt něco bylo...
lenca - tak to máš krásné těhotenské nevolnosti 😉 Buď ráda, aspoň víš, že jsi těhulka.Já bych taky chtěla blinkat 😀
delf -taky jsi necítila břicho?Já jen 1. den po té injekci - tak jsem si říkala o bože,jestli to bude takhle bolet a teď nic ☹
já vůbec dasty necítila nic fákt,bylo mi to taky divné teprve až když jsem měla jít na opu tak jsem ho cítila
kdepak je naše fazde holka jedna snad k nám bude chodit dál a marmar
delf - ahojky. Jsem pořád tady, akorát nemám teď tak nějak co napsat. Uvažuji, že bych šla zítra do práce. Dělám v kanclu, takže nic namáhavého a aspoň budu myslet na něco jiného. 🙂
jé ahojky no nevím marmar,ale stejně na to budeš myslet jen se neboj to si jen myslíš,že né. 😀
marmar - ja jsem taky sla do prace, utika mi to pak mnohem rychleji. Doma se z cekani muzu zblaznit🙂
lenca - taky si myslím, že to rychleji uteče. Kolik dní po ET jsi šla do práce?
marmar - ja jsem sla 5. den po ET, ty prvni 4 dny mi fakt stacily, mame byt hlavne psychicky v pohode, ale ja se mohla doma zblaznit 🙂 Pro me zlata prace 🙂)
marmar - pokud máš v práci pohodu, tak běž do práce.To já mám samej stres a blázinec.Já bych určitě do práce nešla.Sice taky dělám v kanclu.Ještě loni to byla relativně pohoda,ale tento rok co máme nového šéfa to je jen stres.Tak já bych určo chtěla být doma.
já už jsem doma 😀
ahojte baby. Tak som tu, skôr sa mi nepodarilo prihlásiť, ale ako som videla, liny pomohla / oznámila 🙂 dík liny 🙂
Výsledky som mala až v sobotu, HCG bolo 970 🙂 kontrola HCG o týždeň, no a UTZ resp. kontrola u Dr. Daněka 2.6..
A bojím sa, či to bude oki 🙂 chytila ma mánia a la: "nedostala som náhodou M? Nezačala som krvácať?" 😀 😕
ahojkyy supr hcg gratulka 😉
🙂 dík
ahojkyy - tak to je nádhera.Krásné hcg.Moc gratuluju a moc ti to přeju 🙂
delf - kde jsi byla?
delf - jo ty už jsi na neschopence 🙂 já myslela, žes teď někde byla a že seš už doma 😀
Asi po těch hormonech mám opožděné reakce 😀 😀
delf - máš vycházky?
dík, dasty, dúfam, že sa to udrží. Stále sa na to viažem viac a viac. ahojkyy
to je v poho dasty ty hormony jsou někdy hrozné 😀 nemám byla tam sestra čarodějnice tak jsem neříkala,ale zeptám se až půjdu na Et,jestli by to nebylo možné kvůl dceři.
ahojkyy - uvidíš, že bude vše tak jak má být 🙂 Musí! 😉 A tys měla 2 embryjka,viď?A cítíš nějaké nevolnosti?Ono je asi ještě brzo...
delf - zatím bez vycházek, to je naprd.Potřebuješ s pejskem na vzduch.a s holčičkou.
když tam byla ta můra když mi vypisovala neschopenku tak se tvářila jak no nevím k čemu to přirovnat. 😠 tak to zkusím ve středu jestli to dopadne.když ono to je těžké s vycházkama správně to je rizikové,tak nač vycházky právě.no uvidíme ale příště se zeptám.
delf - jo rizikové to je,ale upnutá na lůžku nejsi a těhulkám se normálně dávaj neschopenky,aby mohly aspoň na ty prochajdy pěkně pomaloučku.Určitě ti je napíšou.
já ještě nejsem těhulka 😀 uvidíme jak se s ním dohodnu zatím to bylo šilhanoj jedno vše 😠
dasty - ano, mala som dve. Myslíš, že sa chytili obe? Sestrička vravela, že to HCG je vysoké.
Nevoľnosti zatiaľ žiadne. Tiež čakám, čo sa bude diať 🙂
delf - nejseš těhulka,ale vycházky by ti dát mohli jako těhulce 😀
ahojkyy - právě, že mě připadne taky to hcg vysoké 🙂 Tipuju dvojčátka 😵
😀 Tak to veci naberú - rýchlejší spád 😀 😀
ja sa na dnes lúčim, tak zase zajtra. Pekný zvyšok víkendu. ahojkyy
ahojkyy - mas fakt pekne hcg. Moooc gratuluju.

lenco - hlavně, že máš // na testíku, to je hlavní 😉 A jak se cítíš?