IVF, ET a KET v září, říjnu 2014
Plánujete v září nebo říjnu IVF nebo KET? Je tu mnoho diskuzí ve kterých se ztrácím, proto zakládám toto téma. Snad se navzájem podpoříme. Mě čeká KET a plánuji ho až na září, až se trošku zmátožím po odběru vajíček. Těšíte se na IVF popř. KET jak k tomu přistupuje partner? Podporuje vás nebo to moc nechápe?
Hezký den všem!
Jak se vám daří? U mne čárka na testu sílí, tak se modlím každý den 🙂 Mám teda ale problémy s trávením, bolí mi žaludek, jídlo mi vždy dlouho tlačí v žaludku, převalovala jsem se dlouho do noci, než se mi to sklidnilo po večeři...To vůbec neznám...Vůbec nevím jaké bylinky na trávení bych mohla...musím se na to pak u dr.poptat, jestli třeba mátový čaj 1xdenně bych mohla...
já si tak trochu oddychnu až bude srdíčko 🙂 naposledy bublinka byla, ale prázdná 😒 ale bobískovi nebo bobískům musíme věřit, že to vybojují 😉
tak v pátek tu budu vyhlížet na novinky 🙂
@hanule80 no to já si teoreticky oddechnu až před Vánocemi. 😒 jednou jsme i srdíčko měli a docela dlouho a v 10tt už nebylo. Ale na druhou stranu se to dalo očekávat. Tam byl problém i s HCG od začátku.
Já jsem se teď naopak hrozně uklidnila. Prostě je tam a bude to v pořádku. Cítím to. 🙂
@delinkka no myslím, že je hezké 😉 dneska vlastně 19. den od ET, ale čtyřbuněčného. 🙂 Tak snad to bude v pořádku. Také jsem jak na houpačce. jeden den v klidu, druhý stres, jestli mne nepřestaly náhodou bolet prsa a že už mne dlouho nepíchlo v podbřišku 😕 🙂 zítra jdu vlastně o týden dříve než v Caru. Má gyn je moje kamarádka, takže ta tvrdí, že u Hcg nad 1000 už musí být vidět gestační váček. Tak aspoň budu mít doufám!!! klid že tam je a za týden v Caru mi to jen hezky potvrdí a uvidím jak roste 😉
a kdy že jdeš ty?
@hanule80 ufff tak to jsem si oddechla, že nejsem jediná 😀 jojo, také mne píchá. Jinak holky já jsem se už tak hecla, že když jsem teď byla pro kapky v lékárně pro synka, koupila jsem si ještě testy 😨 😲 a musela jeden udělat. Ufff pořád tam je a docela tlustice 🙂 prostě na hlavu. Taky se uklidňuji že dnes to bude frmol. Domu, umýt vlásky, poklidit a večer véča se známými a ráno v 6 tradá na cestu.....asi nedospím 😒 🙂
Kdy ze je videt gestacni vacek?

@kapr ja 8 den po et hcg 45