IVF, ET a KET v září, říjnu 2014
Plánujete v září nebo říjnu IVF nebo KET? Je tu mnoho diskuzí ve kterých se ztrácím, proto zakládám toto téma. Snad se navzájem podpoříme. Mě čeká KET a plánuji ho až na září, až se trošku zmátožím po odběru vajíček. Těšíte se na IVF popř. KET jak k tomu přistupuje partner? Podporuje vás nebo to moc nechápe?
@missym
@catchulinecka
Díky moc holky. Není vůbec vyhráno, ale je naděje. Tak snad to bude tentokrát dobrý.
@evcann to jo. Byli tu naši, jsou nemocní, a tak se bojím aby mě nenakazili. A že byli ve městě v lékárně. Tak jsemzpozorněla, že je otevřeno, a hned jak odešli., tak jsem nastartovala auto a jela pro další testy. Koupila jsem jen tři krabičky abych to nezakřikla. Už se těším na další testování. A ty jsi testovala jak, sedmý den nic a kdy jsi měla dušíka? A kdy pak byla pěkná čárka?
@evcann já se klidně přiznám,že jsem to ani nečekala. Před transferem jsem už měla blbý pocit a po něm ještě horší. Před ním jsem si říkala, že jsem měla poslechnout doktory a ještě měsíc počkat a ne si prosadit svou. A že to stejně dopadne blbě a že sudy transfery mě nikdy nevyšly a že teď se mi to ani nebude moc hodit, a že na další transfer půjdu až o prázdninách zase..
Po něm jsem měla taky blbý pocit. Že embrya byly mizerný, že se tam doktor nemohl dostat, že kdoví kam mi ty embrya zavedl.. A když pořád nic na testu, tak prostě konec. A plánovali jsme už minulý týden u našich dovolenou. Že by letos chtěli jet někam s námi na dovolenou. Tak jsme to domluvili.
A teď taková hezká zpráva. Ale z rodiny nikdo nic neví. Ani že jsem byla na transferu. A nevím kdy to řeknu.
@evcann fotku pošlu až se mi vrátí chlap asi zítra odpoledne. Mě ten foťák nějak blbne. Zkoušela jsem to včera fotit a nějak mi to dělá rozmazany série. Prostě jednou zmacknu a ono mi to udělá deset fotek naráz. A nevím jak s tím zacházet. Je to na mě moc komplikovaný foťák, předtím jsem měla jednoduchý pro blbce, jeden z prvních digitalu, a to bylo super. Jenže teď, čím víc funkci, tím Je to horší. Takže až dorazí můj drahý, bude fotka. Myslím že to je o něco málo silnější než včera. Když si je dam k sobě, oba testy, a natahnu ruku před sebe, tak včerejšího ducha nevidím, dnešního jo. Ale musím koukat pozorně🙂
@evcann teď jsem si tady našla na koni fotku, mám to asi takový slabý https://www.modrykonik.cz/blog/suzettew/message...
@78marcela držím
@evcann dnešní test opět takový o ničem, stále podobný stín. Teď jsem se dívala do papírů když jsem byla v srpnu těhotná, tak jsem 10.den měla hcg 42 a 12.den 81. Dnes jsem 11.den. Asi si zajdu na krev nějak odpoledne pokud tam budou a když bude hcg kolem 60, tak by to mělo podobný průběh jako minule a budu klidnější.

@78marcela To je krásná zpráva 🙂 Tak držím moc pěsti, aby čárka pěkně sílila a prďolka se pěkně udržel až do konce 😵