IVF krátký a dlouhý protokol. Jaký je rozdíl?
Po neuspesnem IVF s kratkym protokolem se pomalu chystam na 2IVF s tim ze Dr. uvazuje tentokrat o dlouhem protokolu.
Jaky je rozdil v protokolech, podle ceho doktori urcuji jaky zvolit?
Ktery je uspesnejsi?
Jaky je rozdil v protokolech, podle ceho doktori urcuji jaky zvolit?
Ktery je uspesnejsi?

•
28. bře 2008No já jsem dostala nejdřív na výběr jestli chci hrazený pojišťovnou a nebo v peru což bych si platila sama tak jsme si vybraly pojišťovnu jenže s novým rokem nový poplatky tak tam jsem něco platila pak jsem si musela vyzvednout ampule abych reagovala rychlejš na injekce ty stály přes 4000 čtyři krabičky pak jsem platila péči 12500 atd no a vylezly jsme na tuto částku
0
Dagi, ja jsem strasna ja ti jednou rikam Digi a jednou Dagi. 😃
Ted si me uplne zaskocila, ze jste meli ICSI a presto se zadarilo jen dve vajicka oplodnit (teda jestli se nemylim).
Ja na to ICSI tak spolihala, kdyz ted se nam prirozene podarilo oplodnit jen jedno vajicko ze sedm, ze priste to budou treba vsechny 😞 . Myslela jsem, ze je to skoro tutovka 😞. Presne tak to planuji na druhy pokus ICSI a PK.
Ted si me uplne zaskocila, ze jste meli ICSI a presto se zadarilo jen dve vajicka oplodnit (teda jestli se nemylim).
Ja na to ICSI tak spolihala, kdyz ted se nam prirozene podarilo oplodnit jen jedno vajicko ze sedm, ze priste to budou treba vsechny 😞 . Myslela jsem, ze je to skoro tutovka 😞. Presne tak to planuji na druhy pokus ICSI a PK.
Ty jo jsem si to celý vymazala.Měla jsem na výběr jestli si budu platit injekce v peru a nebo si to nechám hradit pojišťovnou že je tam rozdíl že se to musí natahovat tak jsme si vybrali pojišťovnu ale jaksi s novým roke i nové poplatky tak že to nebylo celé hrazeno tak jsme musely něco doplácet pak jsem si musela koupit ampule aby se mi zrychlyl růst vajíček protože pak už rostly pomaličku,potom jsme platily péči 12500 no atd. a došly jsme a k této sumě
Já jsem měla ťy klasický injekce a nevadilo mi to kamarádka měla pero a zjistili jsme že je to stejné akorát já si musela natahovat ty ampule ale jinač to bylo stejné ale když mi to nabízely tak to mělo být celé hrazené pojišťovnou a když jsem si tam přišla tam mi dr.říkala že to zase změnily tak jsem hradila asi 1000
dagi proto porad rikam, ptat se ptat se, ptat se. ja se taky musela ptat, kdyz jsem se ptala ze proc se doplaci tolik penez, kdyz to ma byt zdarma, tak mi rekl, ze jestli chci tak mi da i normalni injecke, ze ktere se tolik nedoplaci, ale nejsou tak ciste, co u me by mohl byt dik nachylnosti na cysty problem, nebo chci pohodli a vemu si pero a hormony, ktere mi to minimalizuji. 😉 a i kdyz ja nemam teda problem si bodnout obyc injekci, tak predse jenom je to pohodlnejsi s perem a i tak tech obyc si musime pichat docela dost. a to staci. :-N a usetrila bych tak tri tisice, no nevim.
Káji, jj, mě injekce píchá stejně manžel, tak by mě nevadily ty obyčejné stříkačky,já jsem srab, nejdřív jsem se o to pokoušela sama, ale prostě mě to nešlo do sebe píchnout, nevím proč. Však se manža musí také nějak zasloužit 😉 . Půjdu do hajan. Holky držte se, určitě se tentokrát zadaří 😉 . dobrou noc
Pa
Pa
beru jo zbylo mi jich 9. tak snad nam bodou stacit. :-N mela jsem ICSI na sedmi vajickach, jedno se nepovedlo, a pet se nam oplodnilo normalne ze zbylych 13. vlastne sest, ale zas jedno bylo spatne. :-N
prodlouzenou kultivaci ne, na OPU jsem byla ve stredu a v sobotu rano na ET. a u me AH je naprosto zbytecny, ja mela krehoucke vajicka, az se embriolozka bala aby jim neublizila. 😃 😃 😃
prodlouzenou kultivaci ne, na OPU jsem byla ve stredu a v sobotu rano na ET. a u me AH je naprosto zbytecny, ja mela krehoucke vajicka, az se embriolozka bala aby jim neublizila. 😃 😃 😃
Hoky tak to ja mam zase naopak strach , ze by to manze tak opatrne jako ja nedelal a ze by to bolelo 😃 .
Ja si to picham pekne pomalinku a kdyz to zaboli tak si chvilku pockam, nadechnu se a pak pokracuji 😃 mam to na nekolik etap 😃, ale manza na to vzdycky kouka jako by chtel nejak pomoct.
Mejte se krasne. Ceka nas krasny vikend. Bud pojedeme zitra na hory konecne si zalyzovat, nebo se jen tak projit a nebo zprovoznime novy gril, ktery nam dovezli vcera.
Dobrou noc. |-|
Ja si to picham pekne pomalinku a kdyz to zaboli tak si chvilku pockam, nadechnu se a pak pokracuji 😃 mam to na nekolik etap 😃, ale manza na to vzdycky kouka jako by chtel nejak pomoct.
Mejte se krasne. Ceka nas krasny vikend. Bud pojedeme zitra na hory konecne si zalyzovat, nebo se jen tak projit a nebo zprovoznime novy gril, ktery nam dovezli vcera.
Dobrou noc. |-|
Začni psát odpověď...

Odešli