IVF květen 2019
Ahoj holky, byla teď některá na ET během května? Já ano, ve středu 15.5. jsem byla na ET a už teď mám nervíky jak to všechno dopadne........ Nevím nevím jak vydržím testovat až za 3týdny
@minniev děkuji, snad máš pravdu a je možná ještě brzy, chci si zkusit testík ještě v sobotu, to už bude 10tý den, tak doufám že tam alespoň malý náznak bude, jsem po 3 IUI a teď máme první IVF už je to takový nekonečný, ale pořád doufám, že už by to mohlo vyjít 🙂 a s tím bříškem to je krásné, naopak mi to přijde strašně hezké že mu dáváte tu lásku a určitě to cítí jak už ho milujete teď 😊 a vím, tím strach nekončí, ale určitě to bude v pořádku, když se o něj takhle hezky staráte 😊 já to dělám taky abych se přiznala 😁 a možná si někdo myslí že je to hloupé, ale cítím to taky tak, aby vědělo že není samo a že už ho teď milujeme ❤️
ahoj holky, ráda se přidám, jdu na KET v pondělí 27, gratuluju moc ke krásným pozitivním testům!
@vendy1ivf no každopádně tohle je teda masakr 😀 když ti vloží jedno a ono se rozdělí , moc gratuluju!!!! už víte co to bude? 🙂
@minniev ty jo tři týdny? to je dost, to jsem ještě neslyšela, to bych nevydržela 😀
@catchulinecka jojo taky jsem se divila a taky jsem to nevydržela😂
@minniev tři týdny to je fakt dost, asi mají každý jiné postupy, mě ani neřekli že si mám udělat test a rovnou mě objednali na odběr krve. Asi ví co dělají, ale je super že už půjdeš pak rovnou na ultrazvuk, i když to teď bude dlouhé a máš nějaké vitamínky.? 🙂 Jé tak to by byla skvělá holčička u vás 😊 ale hlavně aby to teď bylo všechno v pořádku, držím moc palce a odpočívej 🙂
@catchulinecka děkuji, no dávali mi 5ti denní, ale na dvojčátka se dělí až 7-8den..no taky všichni včetně doktora hleděli, ale stává se to..z dedovy strany byly dvojčata, dvakrát.. Tak je to prý dědičné..

@minniev moc gratuluji ke dvoum // ❤️ jen jsem chtěla napsat že jsem také byla na ET 15.5., dnes jsem poprvé testovala a zatím jen jedna čárka, budu testovat ještě za dva dny a snad tam bude taky alespoň dušík jako máš ty 😊 snažím se být optimista, ale pořád se ve mě střídají pocity jako, že určitě to vyšlo a zachvíli zase že určitě ne 😁jinak všem moc držím palce, aby jste tam brzy objevily také // 😊